Knex Ball kör och lyfta instruktionerHi guys! Jag fick en kommentar säger inlägg här så... här är det! = D
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex Ball maskinelement - vita hjul lyfter

detta är en faktor för bollen maskiner, är det ganska lätt att göra. Tänk bara på att jag använder främst klassiska knex.Steg 1: ReservdelslistaStavarVit - 32KontaktdonGrå 2 slot - 8Grön - 16Vit - 2Steg 2: Låt oss bygga!...

Knex häftiga berg-och dalbana instruktioner

fullständiga instruktioner...

Den officiella guiden till Knex Ball maskin lyfter

ända sedan Torka ut, människor har varit intresserade av att bygga nya hissar för Knex boll-maskiner, så jag gjorde denna guide!Denna guide kommer att omfatta alla ball maskin hissar som har byggts. I varje steg är en kort beskrivning av hissen, en k...

Fallande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej Karl knexers!Slutligen, efter en lång tid lyckades jag hitta en tid för denna ball maskin lift.Den fallande Arm lyfta sågs först i min knex ball maskin Paradox.Detta är den andra nya liften i en serie av 4 nya hissar, allt från Paradox.Det är en...

Glidande Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Jag ger dig anvisningar för den tredje nya liften som först användes i min knex ball maskin Elysium, glidande Arm lyft.I själva verket denna hiss användes två gånger i maskinen, båda var liknande.Detta är en liten, enkel hiss, och trevligt a...

Centrera Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hi knexers!Här är instruktionerna för den tredje nya liften i min knex ball maskin Paradox.Center Arm lyft fungerar bra, och den har en låg bit count (förutom silver distanser).Denna hiss uppfanns ursprungligen av MechanicalCreationMaster i sin boll...

Motverka parallella Arm lyft, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för en av mina två nya liftar som jag har bygga i min knex ball maskin eufori. Den andra nya liften är här.Jag inte ändra något, utom ingången, jag förstärkt det lite.Hissen fungerar bra med nyare stil bollar.Förhoppni...

Projektet Nilsson (Knex Ball maskin) - den minsta och mest meningslösa Ball maskin någonsin

här är instruktionerna på hur till göra den minsta ball maskinen på instructables.Steg 1: Bit listaBit listaStavarRöd - 1Gul - 12Blå - 26Vit - 12Grön - 30KontaktdonBlå - 15Gul - 10Lila - 27Röd - 2Ljusgrå - 2Mörkgrå - 8AndraGrå distanser - 9Blå distan...

Projektet lyfter Knex Ball Machine

en knex ball maskin med en normal kedja hiss och en ändring av jag är Kanadensiskas lift. Det har också Darth Trainman röd boll släppa. Vevarmarna är tänkta för att användas eftersom de är snabbare och har bättre precision och styrka än motorer....

FireFly - A Knex Ball Machine

Hej alla,Jag är en 13 år gammal pojke från Ontario och jag vill visa dig min allra första Knex Ball maskin. Jag byggde denna maskin med hjälp av min lillebror 11 år gammal utan hjälp av alla vuxna.Jag har tillbringat mycket tid designa och bygga denn...

Konfiguration - KNEX Ball Machine

detta är min mest komplexa (inte största) KNEX ball maskin upp till datum. Det har Sathoty's circle lift, två nätverk, sex banor och nya element.HÄR ÄR VIDEON:Steg 1: Vita golv och nätverk start Detta är den vita golv där bollar (inte från banor 2 &...

Hoppa Lift, en knex ball maskin lift

Hej knexers!Detta är sist av 4 nya hissar alla först ses i min knex ball maskin Paradox.Det är en liten hiss som användes för att lyfta bollarna från låga vita golvet till det höga vita golvet, men du kan använda den som du vill.Du kan göra denna his...

Knex Ball Machine Bromine

Here we are. Min 4: e knex ball maskin. Det har totalt 9,2 banor, 7 nya element, ca 50' av spår och 4 liftar, inklusive Shadowman39's dubbelspiral lyft. Det tog mig ca 3 månader att bygga och redigera den. Njut av videon....

Knex Ball Machine ECLIPSE

Hej alla,Välkommen till min Instructable sida där jag visar dig min senaste skapelse. Under de senaste 19 månaderna har jag byggt min största Knex Ball maskin till detta datum. Den innehåller 16 separatorer, 8 liftar, 17 banor, 12 motorer och 41 nya...

Knex Ball maskin: Dragonfire

Hej alla,Här är det, min andra knex ball maskin, Dragonfire.Den har 3 nätverk, 8 liftar och 11 vägar.En av dessa hissar är nya (tredje lyft av nätverk 2).Byggd tid: 16 feb 2012-15 apr 2012Mått: wide: 1.35 m, djup: 1,30 m, höjd: 2,45 mHär är instrukti...

Knex Ball Machine: Dragonfire, elements

Hej allaHär är några bilder och instruktioner av min nya delar.Du hittar dem alla i min andra knex ball maskin Dragonfire, om du vill se dem arbeta.Jag hoppas att allt är klart nog, om inte gärna fråga.Och nu Låt oss få byggnad!~ Sandroknexmaster ~St...

Knex Ball Machine: Nebula

Jag är stolt att presentera för er, min första Knex ball maskin, nebulosa!Detta projekt har "varit på gång" för mer än ett år, men realistiskt endast 2-3 månader som var själva byggandet. Till slut beslutat jag att inte avsluta banor 5 & 6,...

Mutualism - KNEX Ball Machine

detta är min 7: e KNEX ball maskin "Mutualism." Detta tog lite över en månad att bygga med 2 hissar och 5 banor, här är mer detaljer.HÄR är THE VIDEO om du inte har sett detta ännu:Steg 1: Botten & nätverk Detta är där bollarna land när de n...

Driva Lift, en knex ball maskin lift

Hej alla!Här är instruktionerna för den första liften i en serie av 4 liftar, alla först användes i min knex ball maskin Paradox.Detta är den mest komplicerade av alla och svåraste hissen jag någonsin byggts, och det blev bra!Det fungerar nära perfek...