Knex Desert Eagle bild Actionså här är min nya Knex Desert Eagle!

Tack vare "knex armory" för idén

fördelar:
-bra storlek
-confy!
-skjuter otroligt bra och du kommer att träffa där du siktar på

nackdelar:
-inte den ursprungliga halva bilden
-ingen magazin

så några idéer vad jag kan bygga? bara säga det = 3

Relaterade Ämnen

Bästa Knex Desert Eagle instruktioner

Hej alla! här är instruktionerna för min Knex desert eagle, och jag hoppas ni gillar den. Pro: skjuter! Ca. 8 meter räckvidd. Ser trevlig sann trigger nackdelar: ingen bild åtgärd... Enda skott... Inget bekväma handtag... Lista över: kopplingar:-halv...

Knex Desert Eagle. 50 ~!

hi!Jag letade efter en knex desert eagle.50 på denna webbplats, men jag kunde inte hitta en bra en!så jag toke Woutgineer bössan realistiska knex och modifeded det till en Desert Eagle = Dden har 2 bilder, den "skal mata ut" en,och fram på fat!J...

Desert Eagle-Slide Action plus flyttbara Mag(s)

Hej killar, detta är min nya desert eagle. Jag byggde det igår och jag måste säga det är awesome. Det är så länge som min underarm (om). Den har en rutschkana och flyttbara mags. Mag suger orsak jag var ont om bitar och var tvungen att improvisera. M...

Bästa Knex Desert Eagle!

Hej detta är min första instructable, så jag hoppas ni gillar den. Jag gjorde en desert eagle ur knex, och det blev bra! Jag kommer lägga upp instruktioner mycket snart! P.S. Im ledsen för min dålig engelsk im från Holland...

Knex desert eagle V2

Hej alla. Så detta är min D. Eagle V2. Det är också en modell, och den har en glidande utlösare. Jag kunde inte riktigt bygga andra funktioner i det, för det är lite liten för en anständig arbetande bild etc. och fortfarande ser bra ut.Enda jag inte...

KNEX DESERT EAGLE

det tog ett tag att sätta ihop, bilden fungerar, det laddar och dras in. dess bekvämt för mina stora händer. Om du vill att jag ska posta kommer jag ive aldrig postat innan så stå ut med det om jag efter. Jag hatar skära bitar men för detta var väl v...

Knex SP-51 Desert Eagle

detta är den bästa pistol ive gjort det enda skott och sanna utlösare. Det kan vara svårt för en noob att kopiera upp från, men bör de försöka mak det av bilder. Säg hej till EPIK SP-51 Desert Eagle.Fördelar:Mycket kraftfullGreat Range 35-45 ftSer my...

Knex SP-51 Desert Eagle Mk2

detta är den väntade för Mk2 version av D. örnen. Det är välbyggd och redo för krig = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 30-40 ftKorrektTröskelpunkten vaktBra sevärdheterBekväma handtagLätt att göra från bilderKompaktVerklig storlek av A DESERT EAGL...

Knex bild Action Pistol

länge sedan i en avlägsen sovrum, långt, långt borta jag gjorde en bild action pistol men jag hade problem med i bilden faller av, och sen en natt fick jag en enorm belastning på knex, hittade jag den ursprungliga magazine och sedan VOILA! detta född...

Ny bild action knex pistol idé!

Hey guys jag gjorde en ny bild åtgärd för er så chequ ut och jag hoppas du kommer att göra en cool knex kanon med det ha kul och vänligen ingen oförskämd kommentarer o och ps detta är min bössa som jag gjort bas på min bild action sak lol och ingen s...

K'nex desert eagle

detta är min desert eagle, kredit går till the_burrito_master för skytte systemet, det är en mycket stor pistol jämfört med andra knex pistoler, jag försökte göra det så realistiskt sätt som porrible, det har också bra effekt (samma som moretti) det...

K'nex desert eagle instruktioner

Hej!Detta är insrtuctions att göra min desert eagle.Steg 1: bit greve kontakt:vit: 8gul: 39, man kan vara bruten för komfort -> 2 flikar för, se picgrön: 7röd: 11, 2 bruten -> en flik avl-grå färg: 3Orange: 12, 2 bruten -> en flik avd-grå färg: 3...

LEGO Desert Eagle.50

Steg 1: Introduktion Här är en Desert Eagle.50 gjord av LEGOs nästan i sin helhet. Den har Rainbow vävstol gummiband så att bilden fungerar. LEGO varumärke band var för trång, och inga svarta band passar.Modellen är nästan en 1:1 skala, men det är nä...

K'nex SAP3 - bild Action toppmatade Pistol

Det är här... den senaste pistolen i SAP-serien. Denna pistol kombinerar de andra två pistolerna i vad jag tror är den första K'nex pistol som är både bild action och toppmatade. Detta är SAP3.Det också använder samma kropp som SAP1 och SAP2, och är...

LEGO desert eagle 50 cal

så jag gjorde en desert eagle med hammare och flyttbara mag av legosNjut avstorlekar är 33 reglar av 4 dubbarkommentera om du tut...

Golden Desert Eagle

om du någonsin har spelat Call of Duty 4: Modern Warfare du kvalster har sett denna pistol. här är inte billiga men dess enkla. Allt du behöver är en airsoft desert eagle fricthion band och guld sprayfärg.här är några länkar för att köpa en airsoft d...

Knex kompakt Desert Eagle

denna pistol är mycket liten men mycket stark.det skjuter mycket svårt för en liten pistol.inte glömde att Betygsätt och lägga en kommentar om du gillar den.När det finns något fel med pistolen...Skicka en kommentar.några av mina bilder är inte mycke...

Knex SP-51 Desert Eagle Mk2 (hur man bygger)

Ok, jag har fått många förfrågningar på instruktioner och här är de. Var beredd på några suddiga bilder, men inte alla av dem är suddiga.Steg 1: På framsidan av fat Pretty simple follow the pics.Steg 2: Utlösa / mer fat Again follow pics to the best...

Random Knex bild action pistol

bara en random pistol jag bygga = D dess inget speciellt och inte skjuta riktigt långt och har inte en tidning: cOm du har några idéer som du vill att jag ska bygga bara säga det och jag kommer!Ursäkta min dåliga engelska btw...