Knex dragunov svddetta är min post för knex sniper rifle tävling. just nu sin nästan färdiga bara behöver göra ett scope, frontsight. jämfört med den verkliga svd dess enda 5 i kortare. mag är fejk men tar bort som en riktig svd så klippet måste läggas i fram så låst i. så om du har några förslag lämna em i en kommentar.
Relaterade Ämnen

K'NEX Dragunov SVD (uppdatering)

bildades 1963 av USSREN, Dragunov SVD (Snayperskaya Vintovka Dragunova), eller helt enkelt SVD, var en mycket robust och exakt DMR (Designated Marksman Rifle). Medan min K'NEX replika inte matchar (även i K'NEX standarder) till legenden om SVD, är de...

K'nex - 1963 Dragunov SVD Review

Hej grabbar och Välkommen till en annan av mina recensioner. Idag tittar vi på Dragnuov SVD används av många östeuropeiska och asiatiska land i krig som Vietnamkriget, Gulfkriget, kriget i Irak och kriget i Afghanistan. Det är en halvautomatisk snipe...

K'NEX Dragunov SVD (Build)

The Snayperskaya Vintovka Dragunova (som enkelt kan översättas till SVD Dragunov) är en av mina all-time favorit prickskyttegevär, nästa bara till M21 och Mauser M86. Det är enkla, robusta och pålitliga. Detta, den K'NEX versionen, är enkel (trots al...

Knex Dragunov

WOOO! 4.19*!Jag ville göra något awesome innan jag lämnade för tre veckor på den 18: e, så jag gjorde. Och jag kommer förmodligen lägga upp när jag kommer tillbaka.Så ja. Detta är en Dragunov. Det är verkligen kraftfull för en pistol som denna (75 fo...

Misslyckades knex dragunov

idag var jag uttråkad så jag byggde en dragunov. det misslyckades totalt eftersom bilden var jag med att vägleda mig var inte ens en dragunov. Jag trodde det var men det var svårt att säga med bandet som täcker hälften av pistolen. Jo det är allt jag...

Thedunkiss realistiska Knex AK47 förvandlas till en DRAGUNOV!

Detta är inte en mod men är mer som en omvandling ALL respekt går till Thedunkiss för den ursprungliga idénLolololol så jag hoppas ni uppskattar det oh btw (förresten) det inte skjuta den endast en replikFörlåt!!!Och det är en DragunovSteg 1: på lage...

Dragunov

min efterlängtade dragunov. Det tog några dagar än planerat att göra den instructable, men det visade sig bra. Det är min största instructable ännu, och min första sniper. Det visade sig mycket bra. Det ser bra ut, och den skjuter bra!Låt oss komma t...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

2014 Knex Sig 552

Krediter: ingen.Skjuter 30FT med hjälp av två band.Mag har 9 punkter.Främre och bakre sevärdheter.Sanna trigger design.Främre nedre järnvägssystemet.Icke fällbara lager.Borttagbart magasin.Solid konstruktion/byggkvalitet.Använder mini Knex bitar.Robu...

2015 Knex CrossPUP

Bygga en bull-pup, sanna bolt action, var bild action armborst inte en lätt uppgift. Och så efter en lång period av hårt arbete och desperation, jag presentera Instructables, min Knex pistol: CrossPUP.CrossPUP har många fungerande och rörliga delar....

2015 Knex KAR98k

Favorit pistolen används i andra världskriget skulle vara tyska Kar98k. Kar98k var en bult åtgärder klipp matas gevär, det gjordes av Mauser. Om scoped, kan pistolen enkelt förvandlas till en mycket dödliga prickskyttegevär. Det finns former av Kar98...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

3 användningsområden för Knex

här är tre av min personliga använder för Knex, inga vapen och granater, jag behövde bara något så jag gjorde det från knex.Steg 1: Mitt rulla stå. Så jag gillar att rulla upp papper och kallar dem rullar. Jag har även några bitar av äldre papper, me...

3 av mina knex vapen

3 kraftfulla knex vapen...

4 wheel Steering - Knex bil

detta är officiellt min första Instructable så snälla om du har några råd om hur man gör mina projekt bättre eller om jag inte har förklarat något tillräckligt bra snälla gärna kritiserar eller fråga.Jag skulle thruogh platsen och jag såg alla de oli...