Knex DS eller 3DS spel fall innehavarenHej, detta är min DS eller 3DS spel fall innehavare som rymmer 3 DS fall och 3 3 DS fall samtidigt. Du kan också lägga 6 DS fall i eller 6 3DS i på en gång. Mitt rum är stökigt så jag var tvungen att göra något för att hålla mitt rum snyggt eftersom jag lämnar mitt 3DS och 3DS XL på golvet eftersom jag hade ingen där jag skulle lämna dem. Anledningen varför jag gjorde detta är eftersom jag förlora DS spel överallt runt mitt rum och jag var tvungen att vara försiktig med att stå på dem. Här ryms under min knex sängbord fint så jag slipper städa upp så mycket. Vänligen rösta och följa mig. Om du har en 3ds eller 3ds xl, jag är glad att handeln vän koder med du.
Relaterade Ämnen

Nintendo DS och 3DS spel + SD-kort fall/innehavaren.

Lagra lös DS och 3DS spel med en gammal CD-fodral, och några CNC kunnande!Tillbaka i dag såldes tredje part PS1 minne korten i ett CD-fodral med en anpassad gjuten insatsen. Jag fortfarande lagra min minneskort så här (men jag förlorade insatsen). Ja...

Den anläggning plattformen spel fall (papp)

Först av allt, Hej! och jag hoppas du njuter: D kritik är välkommen, vänligen ge mig din feedback.Som med alla projekt se till att användningen av en ordentlig skyddsutrustning används på alla gånger. Detta projekt kräver inte mycket - om mina metode...

Hur man fixar gateway 3ds "spel kortet togs bort" fel för 2DS användare!

Gateway 3ds betraktades som det bästa 3ds spel kortet med kraftfulla funktioner, stöder alla senaste 3ds spel, eshop spel eller onlinespel. I den normala tiden, gateway kan sprang 3ds spel perfekt, men om du träffade problemet som "kortet togs bort&q...

Hur man spelar 3ds spel använder gateway 3ds flashcart

Gateway 3DS är en av få flashcarts har möjlighet att låta dig spela 3DS spel. 100% 3ds spel kompatibilitet, multi-rom stöd, 3ds spel dumper lagt till och mer. Men det fungerar bara på version 4.1-4.5 3ds/3ds xl. http://www.thegamerdepot.com/Buy-Gatew...

Hur du använder Sky3ds Plus för att spela 3ds spel på 3ds/3dsxl/2ds

Vad är den bästa flashcart för att spela 3ds spel? Gateway 3ds, Supercard Dstwo Plus, Ri4 Gold 3ds eller Sky3ds plus? Det finns så många bildkort att välja på att det kan vara förvirrande mycket snabbt. Faktiskt, om du fick konsolen nyaste versionen...

Tutorial: Hur att installera och använda MT-kort för att spela 3ds spel på N3DS/XL V4.5-4.1

för närvarande finns det fyra kort kan stödja 3ds spel, de är gateway 3ds, mt-kort, r4i gold 3ds deluxe edition och 3dslink. Bland dessa kort, var mt-kort speciellt slående för dess multi 3ds ROM stöds. Det var världens första kort att stödja mult 3d...

Knex PSP och PSP spel innehavaren

detta är min första instructable så det inte kan vara bra. Kommentera gärna!Steg 1: ReservdelslistaStavar:22red2blue25greenAnslutningar:2orange26blue34purpleAndra:1greenflexirod1pink/orangeflexirodSteg 2: Bas & sidor 1. göra2. göra3-4.make 7 mer så d...

Knex xbox360 handkontroll och spel hållare

i detta instructable jag lär dig hur man gör min awesome knex spelenhet/innehavaren!* Disclaimer *Jag är inte ansvarig om du bär det av någon avsnittet och det faller och bryter något alls! Varken är jag ansvarig om det bryter och det bryter din cont...

Billiga N64 spel fall

N64 spel. Värsta med det är att köpa lösa patroner. För att få en fullständig kopia med allt som ingår är en massa pengar på eBay beroende på vilket spel du vill köpa: Usch!!!Jag har skapat en lösning som är billig och alla kan göra det.Steg 1: Välj...

Min andra version av min spel, Controller innehavaren!

Version två av min första version jag byggt. Du kan inte bygga om inte du bygga den första en. Länken är här:Jag är inte ansvarig om du bär det av någon avsnittet och det faller och bryter något alls! Varken är jag ansvarig om det bryter och det bryt...

Guide: Hur man använder r4isdhc rts 3ds spela snes spel på NDS/2DS/DSI/3DS

Steg 1: IntroduktionPrecis som vi visste, r4isdhc rts 3ds är det mest populära slot_1 kortet i denmarknaden, kom det från gamla r4 laget, med en regelbunden uppdatering och topp spel kompatibilitet. Den levereras med moonshell till stöd för multimedi...

Antologi av Knex innehavare (för spel)

jag har planer här för över ett år nu, och med min nya kamera i handen, beslöt jag att göra denna snabba antologi 3 projekt jag har byggt, i hopp om att hålla mitt rum mer organiserade. De är följande:-De fyra första bilderna visar min ta på en PS3 c...

Tryckte blommor eller blad telefon fall

Min mormor brukade trycka blommor när jag var liten. Det är ett förtjust sommar minne till mig, plocka Queen Anne's Lace vid kanten av sin friggebod. Jag har alltid haft en soft spot för denna blomma.Jag har lite av en kåda besatthet. Kåda, när helt...

KNEX: INNOVATION eller ingripande

Hej där, jag har skapat en knex koncept, och jag har lagt det att fungera... så berätta för mig om detta är innovativa eller om jag behöver en intervention = POK så heres konceptet:pistolen är 4 kontakter brett, kulorna är grå 1 slot kontakter med vi...

Berg-och dalbana/Sport glasögon fall innehavaren

detta är en glasögon fall innehavare som krokar till din bälte loop att hålla dina glasögon medan du åka berg-och dalbanor. Dess kan passa i din ficka och förhoppningsvis slutar ditt glas från att gå vilse.Vänligen är rösta för detta i paracord tävli...

Hur du ladda din Ipod, kamera, mobiltelefon eller handdator spel konsolen på det gå

inte du bara hatar när du tar bilder med kameran då batteriet dör bara på dig och det inte finns någonstans att ladda din kamera! Jo jag har kommit fram till en lösning! Det är för att bygga en bärbar USB Power Supply och jag kommer att visa dig hur...

Kommunikation utbildning, skola aktivitet eller ungdom spel.

Jag har använt denna verksamhet många gånger med gymnasieelever. Det görs som en ras, med så många lag som du önskar. Det bygger på det gamla spelet telefon, där en fras är viskade från en person till en annan, vanligtvis med ändelsen med lite likhet...

Hur man gör en lego/Knex pistol, (eller bara knex)

Steg 1: Saker du behöver! FANCY shmancy saker du behöver för att göra SUPEr fantastiska produkt... : P samla det gå ihop allt sedan till nästa steg.Steg 2: Ansluta de första bitarna och bitar. use pictures as guidence. : PSteg 3: nästa steg igen, anv...

Knex Xbox 360 Universal spel stå

Hej alla, detta är något jag har haft ett tag att hålla några av mina spel organiseras. Det blir riktigt bra och jag hade tänkte jag bara dela min skapelse med alla. Nu till några häftiga funktioner:Funktioner:Rymmer fyra spelenheterInnehar två heads...