Knex FN FALdetta är min knex FN FAL, denna pistol började vilket innebär att vara en M110, men i slutet av bygga det jag tyckte det såg mer ut som en FN FAL. järnväg är inte på verklig pistol men det betyder att jag kan passa en bipod. på några bilder kommer inte järnväg vara där. pistolen själv är en mag matas slangbella halvautomatiska så det är nästan tystade och ja det är sant semi-auto. Om jag får 5 stjärnor kommer jag efter
fördelar:

semi-auto
ser ok
korrekt
tystade
långa varierade
känns ok

nackdelar:

små mag kapacitet
det böjer sig
irriterande järnväg !

Relaterade Ämnen

Knex FN Fal assault

här är nyaste projektDetta är jag tror den första knex FN FalDet har fått ett fint lager med ram guidebekväma handtag och greppDet är 6 lager / 8 av greppetden har en 20 runda bleu storlek magJag putta en räckvidd på detmen du kan också göra en red d...

Knex FAL

detta är min Knex FAL det är bara en modell det doesnt skjuta! Här är goda och dåliga i detta kanon bra: robusta lager bekväma handtag massor av järnväg utrymme dåliga: endast en modell doesnt skjuta. Utan ytterligare en göra låt oss bygga! PS det är...

Knex FAL V2.0

detta är min FAL v2.0 skjuter det!!! och det kommer med m203 granatkastare launcher och red dot sikte här är de goda och dåliga bra första skjuter till ca 30-35 fot har en granade launcher dåligt det är för stor för cqb såvida du korta pipanSteg 1: H...

10-ft knex tower

så detta är min första gången att göra en lång knex torn, jag tror att det visade sig ganska bra.mabye sjuk göra en större senare....

13ft knex tower!

min högsta knex sak någonsin!!!...

15 skott knex pistol

har en sann utlösare med ett klipp som rymmer 15 och har en sval sett stock...Steg 1: grejer behövs71 orange kopplingar48 halv cirkel kopplingar2 mörka grå eller röd anslutningar2 ljus grå anslutningar4 cirkeln kontakter1 grön kontakt21 mörka kopplin...

2014 Knex Sig 552

Krediter: ingen.Skjuter 30FT med hjälp av två band.Mag har 9 punkter.Främre och bakre sevärdheter.Sanna trigger design.Främre nedre järnvägssystemet.Icke fällbara lager.Borttagbart magasin.Solid konstruktion/byggkvalitet.Använder mini Knex bitar.Robu...

2015 Knex CrossPUP

Bygga en bull-pup, sanna bolt action, var bild action armborst inte en lätt uppgift. Och så efter en lång period av hårt arbete och desperation, jag presentera Instructables, min Knex pistol: CrossPUP.CrossPUP har många fungerande och rörliga delar....

2015 Knex KAR98k

Favorit pistolen används i andra världskriget skulle vara tyska Kar98k. Kar98k var en bult åtgärder klipp matas gevär, det gjordes av Mauser. Om scoped, kan pistolen enkelt förvandlas till en mycket dödliga prickskyttegevär. Det finns former av Kar98...

2015 Knex M60 VN

Det har varit många vapen som har använts av den amerikanska militären. M60, smeknamnet "gris" infördes som en ersättning för Browning M1917 derivat på tidiga 1960-talet. Pistolen såg första åtgärd i Vietnamkriget. M60 bränder en 7,62 mm NATO pa...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

24 skott knex pistol

detta är min knex pistol som skjuter 24 skott på en gång. Det är ganska mycket det. PS ledsen för den dåliga belysningen.Steg 1: fat detta är del av vapnet som innehåller alla 24 skott.Steg 2: Ram tis is the part of the gun that shoots out all 24 bul...

3 användningsområden för Knex

här är tre av min personliga använder för Knex, inga vapen och granater, jag behövde bara något så jag gjorde det från knex.Steg 1: Mitt rulla stå. Så jag gillar att rulla upp papper och kallar dem rullar. Jag har även några bitar av äldre papper, me...

3 av mina knex vapen

3 kraftfulla knex vapen...

4 wheel Steering - Knex bil

detta är officiellt min första Instructable så snälla om du har några råd om hur man gör mina projekt bättre eller om jag inte har förklarat något tillräckligt bra snälla gärna kritiserar eller fråga.Jag skulle thruogh platsen och jag såg alla de oli...

4 cylindrig 918cc knex motor

Komplett 4 cylindrig 918cc Knex motor - Klicka här för de mest populära filmerna först av all.yes det är 918 cc exakt; Jag mätte den.Jag hoppas att lägga det snart.p.s. det tog mig tre veckor att bygga.p.s.s. jag intnded att sätta musik på den men ja...

5 fot dubbel fat knex pistol

denna knex pistol är 5 fot lång har två utlösare och två fat och två 40 runda tidskrifter. Det skjuter gula spön. Om tillräckligt många människor lämnar kommentarer som bör jag lägga en instructable för det. jag kommer. Detta är min första instructab...

5 i 1 knex vapen

Hey ganska mycket min sista knex kompatibel... inte som många människor bryr sig men jag blev uttråkad så jag gjorde detta och hållit att hitta nya sätt att använda den... väl här det är.1. 1 svärd2. 2 svärd3. numchuck typ saker4. dubbel sidig person...

6 bit, Easy, Knex granat

den bästa, enklaste och mest funktionella Knex granat någonsinthinked upp.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:6 gul/grå connectersEtt gummibandSteg 2: Bygga den Follow Thy PicturesSteg 3: gjort Finite, bara kasta det på något......