Knex Iron man suit and helmetSe Steg
Relaterade Ämnen

Knex Iron Man

så detta är min knex iron man bröstkorgen rustning jag kommer att lägga till armar och ben och hjälmen senare om du kommer att ge mig några idéer tack....

Knex Iron Man Jetboot

här är en Iron Man Jetboot jag gjord av Knex. Här är instruktionerna. Det är tänkt för att flytta med ett gångjärn typ sak, men det var svårt att flytta så jag bara anslutit den tillsammans. Nu är det en modell. Jag gjorde också några ändringar. Besö...

Knex iron man projektet

uppmanar alla builder detta är den stora bygga av decenniet jag vill att du ska hjälpa den online comunite skapa den största online bygga i knex historia så skickade mig din design av iron man hjälmar armar ben och allt annat du kan tänka dig att ska...

Iron Man Suit with Tech

>> Digg>> YouTube-Video"Jag vill bli IRON MAN!" Det är vad Kalino, min 5 år gamla son, sa när vi frågade honom vad han ville vara för Halloween. Det här är dräkten jag byggde med massor, massor av hjälp från Rolf, min fru. Och naturl...

Knex Iron Man Torso

detta är en torso gjorde jag i ca 2 veckor och det är helt flexibel...

Knex iron man hela kroppskostym

jag är inte helt klar med detta men jag gör framsteg berätta vad du tycker vänligen betygsätta och kommentera...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Easy Iron Man helmet

I detta instructable, jag kommer att visa hur man enkelt gör. Och bära en iron man hjälm. Detta är bra för parterna eller att bara visa upp framför dina vänner.INGREDIENSER1. papper2. en datora. med en skrivare3. en mycket vass spetsig kniv (jag anvä...

Iron Man DIY

This Mark 3 Iron Man costume is very accurate to the movie's. Jag tillbringat massor av tid att försöka få alla detaljer. Det görs främst av affisch ombord, Foamies (konst & hantverk tunn skum ark), massor av heta Glue(I think I used 140 sticks or so...

IRON MAN projekt 1: WAR MACHINE/PATRIOT hjälm MOD

detta är en handledning om Modding Iron Man 2 Iron Man hjälm att se ut som War machine (IM2) eller the Patriot (IM3)Steg 1: du behöver: en Iron Man 2 hjälmhttp://www.toywizard.net/Hasbro-Iron-Man-2-Action-Figures-and-Helmet/Silver sprayfärgSvart spra...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Iron Man Cosplay stövlar

Om du är en Iron Man fan och skulle älska att cosplay i replika kostym men inte nödvändigtvis har pengar och tid att göra en fullvärdig Iron Man kostym är detta det perfekta projektet för dig. På ett personligt plan beundrar jag djupt den komiska ser...

Mark 1 Iron man kostym!

Detta är min Mark 1 Iron man kostym. Dess helt skönheten är inte det? DFörra året för Halloween utklädd jag till Tony Stark, med bågreaktorn fastspänd runt mitt bröst. Det var en sista minuten beslut som jag ville bygga något "techie". Bågreakto...

Iron Man rustning för min lillebror

Steg 1: materialEn hel kartong, vissa Eva foam, röd & guld sprayfärg, skum, limpistol och pinnarSteg 2: Hjälmen Det är där jag använt Eva skum, jag använde skummet för frontplatta och resten papp. Jag gjorde mallar av hjälmen och sedan skära dem ut o...

3D tryckt Iron Man lös hjälm (nivå - enkel) rösta! ^ ^

*Note* äger jag inte en 3D-skrivare... Ännu. ^ ^Jag skulle älska att kunna göra fler instruktioner så här, kan du hjälpa mig genom att rösta!Steg 1: modellFör det första kommer du modell din Iron Man hjälm.I det här steget kan du också lägga till eve...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...