Knex lancia rally bil instruktioner. lätt att bygga.
Hej, har jag äntligen postat lätt steg för steg instruktioner för denna bil. Denna bil mycket kan ändras och det kan överleva en hård smash med min crash testbil. Jag hoppas de hjälpa om de inte gör det, kommentera gärna tillbaka till mig och jag kan hjälpa 24-7-365. Varför inte prova att bygga detta och även lägga den i snön. Klicka på länken nedan om du vill titta på videon.

http://www.youtube.com/watch?Feature=player_detailpage&v=Sa6GX2bH5V

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mitt Experiment i att bygga en vertikal antenn

Detta projekt kom när jag bestämde mig att dra ut en gammal Corba 148 GTL cb jag har haft i förvaring under många år. Jag vet inte riktigt använda det mycket utom för projekt som detta eftersom CB band har gick till toalett talk och jag vill verklige...

Instruktion för att bygga en enkel krets

Denna anvisning är för att bygga en enkel krets. Det kommer att vara bra för nybörjare att lära sig kretsar. Om du vill hålla studera elektroteknik, kommer att du behöva bygga massor av komplexa krets senare. Denna krets som jag kommer att lära dig ä...

Knex Rally bil SS

denna rallybil är en uppgraderad version av coolerthancool505's rallybil. Efter hans tillstånd beslutat jag att bygga det, uppgradera den och lägga upp instruktioner. Denna bil är praktiskt taget oförstörbara, det enda som faller av några gånger är l...

Knex slaget vid bil - "The Ram"

detta är min nya tillägg till min knex slaget bil "basen". Detta instructable behöver du ha "The Base"på sidan. Kolla han botten av intro för en länk till "basen".Detta är främst för försvar och inkluderar min virtualy indest...

Del ett, en bra grund att bygga ett fack bil spår -

Slot car racing har varit i mitt blod i nästan sextio år. Det är väldigt roligt, Billigt och säkert. Det har också klimatpåverkan av mygg. Alla åldrar kan tävla, så det är bra för fäder och söner att göra något tillsammans och lära sig en mängd kunsk...

Knex H & K G3 instruktioner

Hej! Här är instruktionerna för min knex jul pistol: The Heckler & Koch G3 modellen, lite statistik:-inte skjuta-ser bra ut-full storlek-flyttbara mags-rörliga trigger-rörliga laddning handtagSteg 1: På handtaget Here you'll build the handle. Kredite...

Knex gerings såg instruktioner

det har återvänt! Ja, efter 3 år, har jag äntligen beslutat att lägga upp instruktioner för min geringssåg. Denna såg är precis som den gamla, utom några mindre färgskiftningar att ge det ett mer konsekvent färgschema. För er som inte vet om detta så...

Headhunter A Knex pistol uppdatering med instruktioner!

Bära med mig för detta är min första mag grepp pistol någonsin så det kan se ut som skit eller det kanske inte.Denna pistol kom ut ur en utmaning för mig själv att göra en mag grepp pistol som ser annorlunda ut än de flesta andra (detta beror på att...

Högt cykel Horn (bil horn)-lätt att göra

Detta är en verklig bil horn på en cykel. Lär dig att bygga den själv!Steg 1: Du behöver -horn, jag fick en wolo maxi ljud duell horn-tråd, jag använde 12 gage tråd men det är till dig-1/4 tum anslutningar och vissa crimpers-batteri, jag använde en s...

Instruktioner för att slutföra Mock-Up av spår Skjut Design för hiss/lägre av Center-monterad fotstöd på Power rullstol

instruktioner för att slutföra Mock-Up av spår Skjut Design för hiss/lägre av Center-monterad fotstöd på Power rullstolCenter-monterad fotstöd lyft för att stuvas under sätet väl och sänka distribueras. En mekanism för oberoende drift av fotstöd stuv...

Knex gevär: Aggression instruktioner

Här är det. Min första knex gevär.Så, först och främst tack vare Lucas chefen för att påstå att min nästa bössa vara att min egen design, utan att jag tror inte jag skulle ha gått genom arbetet med att bygga den. XD och kredit till rött för idén om s...

Stål Python Knex berg-och dalbana - instruktioner

det är tillbaka alla stål Python!Denna modell är återskapande av min äldre design, med några smärre ändringar, eftersom jag aldrig haft specifika bilder av originalet. Denna konstruktion har naturligtvis sina brister, så du kan behöva fippla runt med...

Billigt och enkelt att bygga tire rack

Hej alla, detta är min första instructable.Efter bygga detta projekt, insåg jag att jag kunde ha dokument det med fler bilder. Men å andra sidan, det är en ganska lätt konstruktion, så att inte riktigt väsentliga steg för steg-instruktioner. Jag ocks...

Att bygga upp en förståelse av elektriska kretsar

detta instructable är enhet jag gör med min heder fysikstudenter att hjälpa dem att bygga sig en förståelse för hur varje del av en elektrisk krets fungerar och varför den gör vad den gör. Jag har brutit ner enheten i en rad mål med en förklaring av...

Att bygga laserskurna fällbara ukulele

denna vikning ukulele är en sopran-storlek instrument som kan vikas upp till ett paket som mäter cirka 9 inches lång max. Jag tar mig överallt! Här är en kort video på hur det fungerar:http://www.youtube.com/watch?v=8gaFRbOb6lw&feature=channel_video_...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Att bygga ett fartyg i en flaska.

Hej, bygga ett fartyg i en flaska var en gammal form av maritima konst. Sjömännen av tidigare skulle ofta skapa saker på sin fritid. De också har inte mycket utrymme för stora hobbies, och från detta kom gamla skatter såsom SCRIM sniderier och fartyg...

Del Produktguide för att bygga en ny dator

bygga en dator är ett bra sätt att spara lite pengar, eller få en bättre dator för priset. Det kan du göra datorn precis som du vill det, om det måste passa in i en viss storlek eller utföra specifika uppgifter. Detta instructable hoppas jag att guid...

PCB Etsning maskin från början--mycket mycket mycket lätt att bygga

detta är den enkla sätt och billigaste sättet att göra din egen etsning maskin för PCB / elektroniska hobbies, massor av DIY maskin jag har bygga för mitt hem gjorda projekt men jag sak här är EASYest och det billigaste sättet eller ens kommer att ko...