Knex mini pocket pistolgamla pistol. Min första original. Liten och effektiv alltför! Bra kraft för sin storlek. Jag vill hellre ha en fet Man taktiska kärnvapen katapult. Oh wellz. : DDDD
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Mini Pocket pistol kanon

i den här videon kommer jag visa dig hur man gör en mini, bärbar pocket pistol kanon!!...

Mini Pocket Pistol

detta är min mini pistol :)Fördelar:SmåBullet låsa15-25 fot beroende på gummibandKan skjuta någon stavLiten bit greveNackdelar:Block TriggerCrappy handtagEnda skottSteg 1: delar Dessa är de delar du behöverStavar:Yellow-2Vit - 2Grön - 1Connecters:Vit...

Knex mini oodammo pistol

proffsenbra effekt för sin storlekanvänder mycket små bitarkompakt och nedfällbarafyra shot magsvänga ut magnackdelartyp av tunnSteg 1: handtaget och trigger Steg 2: fat Steg 3: mag...

Knex mini Oodamo Pistol

enkel göra!Steg 1:...

K'NEX mini Hand pistol KNEX

detta är min KNEX Mini Hand pistol som skjuter farely snabbt.Detta är min första instructable. Den har en block utlösare. Jag gjorde detta när jag var uttråkad och se hur man gör en instructable.Steg 1: Knex Mini Hand pistol Min Knex mini Hand pistol...

Knex Pocket-pistol med auto-lock trigger (auto-lock tillval)

27 bitar av knex = 1 knex pocket-pistol. Det kanske inte är det mest kraftfulla knex vapnet men det fungerar. Jag hoppas du gillar bygga och använda pistolen:) (min 1st instructable :) x 2) (nästan alla bilder har en anteckning)Steg 1: De delar du be...

Michiels Knex Shell utmatning pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex gummiband med Ammo pistol:Detta är min Knex Shell utmatning pistol.Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell u...

Knex Semi Automatisk pistol

här är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras....

Knex minis, gun med sann utlösa

en pistol med sann trigger från Knex minis.Steg 1: På handtaget Här är hur man bygger handtaget.Steg 2: Rumpan Titta på bilder.Steg 3: Trigger Titta på pic.Steg 4: tändstiftet Titta på pic.Steg 5: fat Dess 3 lager så inte blir förvirrade. Titta på bi...

Mini hemlagad pistol

Här har du material måste du göra en hemmagjord Mini gummiband pistolSteg 1: Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6: VIDEOOch glöm inte att prenumerera!Min youtube-kanal: härherr. ANVÄNDBARA...

HUR MAN GÖR EN MINI TATUERING PISTOL / TATTOO MASKIN | HANDLEDNING

https://www.youtube.com/watch?v=o2Mjib2FgwI&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MINI tatuering pistol du behöver! Hur man gör en tatuering maskin med dina egna händer?Du behöver: gel-bläck penna med refill, gitarrsträng, motor från en spelare med...

MINI POCKET BÄRBARA SMART FAN...

Detta är en mini pocket bärbara fläkt ansluten till telefonen, och det är mycket bra för långa resor eftersom dess arbetande mycket länge (om en sex timmar!).Steg 1: första... Först behöver du minst 3.7V batteri med telefon, växel och typiska 5v dato...

Knex mini bow

Detta är min knex mini båge! bränning hastigheten beror på var du lagt din hand. Det kan vara mycket kraftfullt. Det kan emellertid ibland röra till. bränning staven är enorm jämfört med det men fortfarande är kompatibel. Cya tills nästa instructable...

Knex FX-9 Pistol V1.2

här är min nya, lång väntat, (inte riktigt) FX-9 Pistol. Jag vet att det är mindre än min andra vapen men jag var tvungen att börja någonstans. Detta är min favorit pistol som jag har gjort. Den har ett bra utbud, dold förvaring och en säkerhet. Nu a...

Knex Mini spett båge (enkel)

detta är min första Instructables.I fick idén att denna enkla båge från Cubyrop3's Knex Mini båge och pil. Jag hoppas du njuta av det och kommentera gärna och konstruktiv kritik är välkommet. Ledsen för crappy kamera kvalitet.Varning: Inte under någr...

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...

Knex Walkie-Talkie pistol.

jag har gjort en knex walkie-talkie pistol.Du behöver inte någon gummi band.Steg 1: Viktigaste Walkie - Talkie Follow pics.Steg 2: Utlösare och grejer. Again, follow the pics.Steg 3: Bränning och omlastning. Följa vad? ...Bilder!Steg 4: klar.Yay du k...

Knex mini cooper S gamla skolan mods.

Hej detta är några mods för min knex mini cooper S. Den har en bmx cykel för visar upp, och en cykel rack att transportera runt. Reservhjulet täcka och extra hjulet har flyttats eller ändrats. Jag har också gjort bilen lägre än aldrig så kan det gå m...

Knex mini cross bow

Knex mini cross bow är resultatet av några timmars arbete. Det är ganska liten, tillverkad av knex minis, och jag tror att det har en sann utlösa men jag är inte säker på vad som anses vara en sann utlösare.Steg 1: På handtaget Här är handtaget.Steg...