Knex p90. (edit)



Detta är min knex p90, dess ganska mäktig och dess korrekt. Det ser väldigt lik den äkta varan. beståndet rymmer 36 rundor (3 tidningar full). Det finns en 12 runda hopper precis ovanför avtryckaren (kredit går till gtrain och S0lekill3r) (redigera: titta på nya forumet ämne!)

Relaterade Ämnen

Knex P90

här är en mini knex p90 jag byggde det har en Mek som jag inte sett förut men om det är ute jag ger kredit till dem en hopper har också.för- och nackdelar!Proffsen-70ft max räckvidd (genomsnittliga är 50ft)-ROBUST!!!-ser riktigt-bekvämaNackdelar-mind...

Stor Knex P90 anpassat mycket makt och exakt

detta är mi p90 dess mycket kraftfull stora accurasy (inte kan stava det rätten)dess ljus det bär bulets i en dold mag när locket tas bortPLZ lägga mig eller inlägg en kommentar om du vill ha THE instruktioner eller om du vill ha mig att göra en pist...

Knex P90 (with horizontal mag)

Hey guys!Nu vet jag att dess varit ett tag men jag tror jag ska sluta göra vapen snart: (sorry bout som.Hur som helst nu när jag fick som sagt presentera jag... min (concept) P90!Denna pistol är definitivt inte mitt bästa men jag ville göra något nyt...

Knex p90 v2. (uppdatering)

Its back, and even better than ever before! Detta är mitt bästa vapen hittills. de viktigaste förändringarna mellan den här och den gamla är att här har en järnväg, ett bättre triger system (det blockerar riktigt långt tillbaka) och det ser mycket bä...

Arbetar Knex granat * edit *

Detta är min nya arbetande knex granat. Jag arbetar för de flesta granater på denna webbplats bara faller isär när du kasta dem, men den här faktiskt exploderar som en riktig granat. Denna granat kan använda så lite som 7 stycken, vilket möjliggör MA...

FN Knex P90

detta är min andra instructable, super kraftfull och super små, DJ radio, vsoz om min sista en, förhoppningsvis detta kommer att fungera, mod i M60, ändrat den. Skjuter också 40 ft men är mycket mycket exakt....

Knex P90 instruktioner

Hey killar det är knextremist med en annan pistol. Den här är inte min. 95% av kredit går till ~ KGB ~ och resten till mig för instruktioner. Det ser bra ut och fungerar bra. Jag vill verkligen inte göra statistik menSkott blå stavar 50 + fötterTratt...

Knex sub kulspruta '' p90''

detta är min knex p90 har en mag som kan hålla 12 gula spönmed särskilt tack till knex id coolSteg 1: detta är baksidan första du gona göra baksidan av pistolende första plattorna är A och Ede andra plattorna är B och Dden senaste plattan är CSteg 2:...

Knex RBG: FN P90 replika

En modifierad version av gamla Changeling gummiband pistol. Det är ganska mycket samma pistol, men med en ny look och bull-pup design, vilket möjliggör en relativt kortare längd samtidigt som den samma nyckel huvudnummer av utbytbara tidskrifter.Myck...

Knex M16A4 och P90 Preveiw

im utstationering detta bildspel du bestämma vilket av dessa två kanoner du vill ha mig för att skriva...

2015 Knex Weapon of War-serien

Det finns alltid ett sätt att förbättra de vapen vi använder i ett Knex krig. De två mest populära guns i dagens Knex krig vore TR-serien och ZKAR serien. Det sägs av mest gemenskapen att dessa två kanoner skulle aldrig bli slagna, men det var bara e...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Knex MP44 (Stg44) tyska WWII Assault rifle

OK väl en dag var jag över på en kille 's instructable för en AK47 och efter en stund bestämde jag mig för jag skulle försöka göra en med en fungerande magezine. Efter en tid lekte med det för ett par dagar förvandlas det slutligen till en Stg44. Jag...

Midnight Club 3 DUB Edition fusk och buggar

detta Instructable visar dig några coola buggar och några fusk till. Jag hoppas du gillar det du betygsätta och kommentera fint. i slutet av detta Instructable sjuk Visa dig några av mina bilar.Tack.Steg 1: om spelet Midnight Club 3 DUB Edition är en...

Knex AR-8 prototyp

en trattens matas gevär som har 8 skott och en P90 utlösare. Kan se för- och nackdelar = DFördelar:Mycket kraftfullBra utbud 35-50 ftBra ROFBRUTALLY starka utlösareSmygande död handtagKompaktLätt att användaNackdelar:Trattens matas, benägna att sylt...

Favorit knex vapen 2009

Hej, jag är Mr Muggle och jag skulle vilja göra ett urval av favorit knex Kanonerna på 2009Jag har gjort ett urval redan av kanoner som nådde över 4 *. Jag vet inte om jag lagt dem alla så berätta för mig om jag glömde en. jag skulle vilja be er att...

Hur man säkert fäst en knex spö i en hel rad av kontakter.

jag har sett en massa noobs klaga på detta problem, vilket leder dem att ta onödiga genvägar eller nedgradering pistolen. Så gjorde jag detta video. Jag fann att någon annan metod kan leda till risk för skadliga knex, medan denna metod lämnar knex he...

Jonnybgood's Mousetrap drivs Knex Gun V1

råttfälla och en pistol tydligen fungerar ganska bra tillsammans. Hur kom denna pistol? Jo denna idé började med Potatocoffees länk till Det såg jag att de använde en fjäder och tänkte "Wow det är olika, vad ska jag använda med knex som skiljer"...

Knex boken avslutas

Knex boken avslutas.Detta är någon bok slutar jag gjort när jag insåg att jag hade min CHERUB samling var på min hylla och de var bara staplas upp och tittade lite slarvigt. Så, du vet vad jag gjorde? Gjorde några KNEX boken avslutas! WOO! :-PEDIT: D...