Knex rbg gevärdetta gevär är min egen design förutom utlösaren som är från gun Gunzo stort. Denna pistol är semi-auto. Den bit räkningen är

stavar

grön-19
vit-20
blå-12
gul-4
röd-8

kontaktdon

grå-38
Orange-10
röd-12
grön-15
gul-8
vit-9

särskilda
blå distanser-18
Tan connecters-2

Obs att den som bygger detta
en silver spacer är lika med 3 blå distanser

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex RBG gevär [enda skott]

detta är en ganska enkel design, vilket möjliggör 1 gummiband sköts på en tid. Vad jag har skrivit är bara mekanismen [alla rörliga delar].Steg 1: mekanism Dess ganska enkelt, vilket möjliggör 1 sköt på en gång. Den innehåller avtryckaren och krok fö...

Jonaboys semi-auto Knex RBG pistol

detta är resultatet av mitt försök att göra en "billig" (använder några delar) semi-auto knex rbg. (rubberband gun) Jag fick lite trött på att hitta Knex rbg kanoner som är bra men ta en gazillion delar för att göra. Dessutom, ser det inte så il...

Knex halvautomatiska gevär V2.0 instruktioner

Första bilden är de ursprungliga, killarna. Detta är min Knex assualt gevär. Det är en sann halvautomatiska knex pistol. Att hålla sex beskjuter (kulor) och är jam gratis. Denna pistol är också mycket tillförlitliga och av min egen design.Med små.64...

Extremt kraftfull Knex slangbella gevär

detta är en knex slangbella gevär jag byggde det använder 5 gummiband och kan skjuta en uppskattningsvis 100 fötter med sipriani gevär V20 ammo jag ger 50% kredit till owenmon för kroppen och ratchet och handtag...

Knex RBG The Stinger

detta är cool knex stinger knex rbg. det skjuter 20 ft + beror storleken. Det är också en bit sparareSteg 1: Fat göra fat bara träda bilderSteg 2: Handtaget och avtryckare make the handle with triggerSteg 3: montering make then shoot. Sedan ta ut tän...

Knex RBG: Halo plasma pistol

jag har inte utstationering många instructables nyligen, men jag har arbetat med flera projekt. En av dem är en knex RBG. Det finns en bugg med ett bildspel med det, och det har redan rapporterats. Det här är en video av det skytte.Den instructable ä...

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Lätt knex harpun gevär

detta är min första instructable, en knex harpun gevär!(det var takeing mycket tid att ladda upp fotots.-_-)Steg 1: fat 1 och 2: göra några av dessa, hur mer, hur längre.3: gör 3 av dessa.4: göra 1 av denna, för ryggen.5: gör också 1 av den här, dett...

Knex m4 gevär. skjuter band och knex.

detta är min knex m4 gevär hoppas ni gillar den.Steg 1: bygga 2 av dessa.Steg 2: bygga 3 av dessaSteg 3: bygga 2 av dessa.Steg 4: bygga en av dessa. (samma som sista steg på ett stycke har ändras)Steg 5: bygga en av dessa (trigger)Steg 6: bygga elest...

Knex pistol gevär

knex pistol gevär...

Knex rbg pistol för nybörjare

Hej stötarnaDetta är en knex rbg pistol för nybörjare förvänta inte dig för mycket men det är verkligen lätt att bygga även för människor för mindre erfarenhetlåter startSteg 1: fat med hjulSteg 2: handtag + trigger för att blockera hjuletSteg 3: lag...

Semi-auto knex rbg dubbla pistoler/gevär

har en ny bränning mecanisem designad av mig. bränder gummiband men jag jobbar på en mod att göra det avfyra ett spö med en kontakt på baksidan. lång fat mod kommer snart!!!Steg 1: rubberband innehavaren the part on the front.Steg 2: machanical delar...

Knex RBG Sniper gevär (KRSR)

ett prickskyttegevär som jag gjort som för mig har extrem noggrannhet!Jag hoppas den gör för dig!Steg 1: räckvidd räckviddSteg 2: Avtryckaren avtryckarenSteg 3: Rumpan Butt! Du kan förbättra detta om du vill.Steg 4: fortsättning på rumpan fortsättnin...

Knex RBG: Halo Plasma Rifle

en knex gummiband pistol som ser ut och bränder som Halo plasma gevär.Plasma PistolFördelar:-Automatisk och halvautomatisk-Ser och bränder som halo plasma rifle-Rymmer upp till 20 gummiband utan distanser och nästan ingen gräns med dem.Nackdelar:-Tri...

Den ultimata Knex (Autoload) geväret

så detta är min favorit design av alla min knex gevär och den första jag har postat på denna webbplats. Detta gevär använder en hopper att ladda om. Oftast gjorde jag min Trattar av en plast eller kartong material som fungerade mycket bra. Men oodalu...

Knex mini gevär

detta är en mycket enkel, enhetlig skott block trigger, knex gevär.Steg 1: Samla bitar. Dessa är de bitar du behöver för detta gevär.Steg 2: Bygga fat. In this step you will build the barrel and the trigger.Steg 3: Fat extention. Build this.Steg 4: B...

Knex Bullpup gevär

denna bullpup byggdes bara för ett syfte, att visa upp en starkare mekanism att bana väg för längre skytte bullpup gevär. Jag måste erkänna denna pistol är det fulaste jag någonsin har gjort med knex. Skjuter ca 45 fot. Alla mekanismen är en förstärk...

Knex LR gevär

Hej till alla kolleger Knexers och nykomlingar gurkor. min nya skott, lång räckvidd knex gevär, med verkliga omfattning, fällbara GEVÄRSSTÖD, sanna trigger, någon ammo shooter, 1.20m lång, 110ft sortiment med oodammo (röda kvällarna med vit stav bifo...

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...