Knex SP-6 Pistoldenna pistol är succesor till redan tillförlitlig SP-5 Pistol här pistolen har vinklat handtag / mag och har makt att det.

Fördelar:

Kraftfull (för en pistol)
Utbudet är ca 25-35 ft
Hantera dubblar som en mag
Ser ut som en M9
Sanna trigger

Nackdelar:

Mag är en bit av skit (det sylt upp varje 3 skott eller så)
Inte den mest exakta pistolen någonsin gjort (men fortfarande exakt)

Framtida förbättringar:

Skjuta större rundor liksom X-serien kanoner
Vara en magnum pistol (icke roterande)
Kläm upp hela tiden
Vara lite mer exakt

Denna pistol är en bra pistol, behöver bara lite mer mods till den.

UPPDATERING: nu har jag en pistol som åtgärdat 2,3,4 problemen av denna.

Relaterade Ämnen

Michiels Knex Shell utmatning pistol

också kolla in min andra Instructables:-Min Knex Wii Zapper:-Min Knex slaget Bot:-Min Knex Wii Wheel med Auto-centrering:-Min Knex gummiband med Ammo pistol:Detta är min Knex Shell utmatning pistol.Den använder "TheDunkis" mekanismen för Shell u...

Knex Semi Automatisk pistol

här är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras....

Knex RBG Plasma Pistol (bättre instruktioner)

detta är en KNEX Halo Plasma Pistol. Kom ihåg att jag inte gjorde detta. Denna pistol är egendom av Halo 123 kanoner. Han skapade denna pistol från Halo 3. Återigen, är det en redskap RBG (gummiband gun) plasma pistol från träffen shooter spelet Halo...

Knex Walkie-Talkie pistol.

jag har gjort en knex walkie-talkie pistol.Du behöver inte någon gummi band.Steg 1: Viktigaste Walkie - Talkie Follow pics.Steg 2: Utlösare och grejer. Again, follow the pics.Steg 3: Bränning och omlastning. Följa vad? ...Bilder!Steg 4: klar.Yay du k...

Dubbel Knex marmor, Penny eller Knex bit skytte pistol. av bannana uppfinnaren

begäran jag postat detta en dubbel shooter typ av knex pistol. Den kan skjuta kulor, slantar, knex bitar eller något annat som passar i skytte facket.Steg 1: Att bygga den första delen av handtaget. Bygga den första delen av handtaget för pistol, du...

Knex armén Pistol AP-03

den sista block trigger som jag någonsin gjort. Alla som gillar denna pistol vet inte vad en riktig knex pistol är eller om de är en komplett n00b....

Knex hänga pistol

Knex hand pistol som har en bild åtgärder som låter din tändstiftet dra tillbaka och ladda. Det ser också ut som en cool hänga pistol.Steg 1: Handtaget på pistolen Detta gör den mycket stark och lätt.Steg 2: Fat pistol Denna Bit är lite svårt du behö...

Knex ingen gummiband Pistol!

Hej instructable medlemmar! Detta är min första instructable. Det är en knex pistol som kräver ingen gummiband. Dess en sann utlösare (himla för inga band) och det går ca 15 fot max PTG (parallell till marken) och 20 fot ATG (vinklad till marken) i c...

Knex RBG: Plasma pistol

A Knex repeater RBG, som liknar Halo Plasma Pistol.Plasma RifleFördelar:-Halvautomatisk-Bekväma-Ser och bränder som Halo Plasma Pistol-Liten och lätt. Gömma den i en urholkad lärobok :DNackdelar:-Inte riktigt semi-auto eftersom det kan ibland brand e...

Knex Semi Auto Pistol med flyttbara Mag

Hej vänner,Här är en stor ny pistol. Det är en sann semi auto pistol som har löstagbara mags. Denna pistol har lite olika uppsättning upp då de flesta normala knex pistoler. För man har ingen ram rod. Pistolen använder tanken att Louis XIV kom med un...

Knex bild Action Pistol

länge sedan i en avlägsen sovrum, långt, långt borta jag gjorde en bild action pistol men jag hade problem med i bilden faller av, och sen en natt fick jag en enorm belastning på knex, hittade jag den ursprungliga magazine och sedan VOILA! detta född...

Knex tunga anfall pistol: pounder

detta är min knex överfall pistol. Det är enda skott, men otroligt kraftfull och använder en ny toppmatade system. Jag använde en slightley modifierad version av utlösaren:kroppen av pistolen är mycket robust, och du kan döda det agsainst ett bord me...

Knex utbytbara delar pistol modell

min bror försökte skapa sin egen knex pistol modell men misslyckades. Jag tog hans design, lagt till en utlösare, stjälk, fat och klipp. Jag tog allt isär igen och upptäckte att det fortfarande såg söt med olika kombinationer av delar. det skjuta int...

Knex lag bringer pistol

detta vill jag säga är en riktigt kraftfull knex pistol och du kan ha det om du bygger det och ge alla dina vänner welts, yaaa pain.the enda con är mag fungerar inte så bra så jag kommer att visa dig olika ammo men det är kraftfullSteg 1: kropp follo...

Knex super små pistol

detta är en liten snabb byggande knex pistol som jag made.it tar max.10min. men det definitivt inte kommer att ta längre än så.stycken behöver du:stavar:3 gula spön4 vita stavar3 små gröna stavar.anslutningar:3 gröna 4 slot kopplingar9 grå 2 slot kop...

"Gunzo stort" Knex halvautomatiska gummiband pistol

detta är en halvautomatisk gummiband pistol (då menar jag det skjuter gummiband, eftersom jag tror de som skjuter stavar skada för mycket). Den är utformad för att vara så OJÄMN som möjligt, eftersom jag var trött av att stoppa våra RBG krig varje 2...

/::Knex G-10 pistol:: \

Hej, idag vi kommer att göra min G-10.Det är en ganska enkel bygga, och är en bra liten pistol för människor nya till Knex.Fördelar:Använder en liten mängd gemensamma Knex bitar-Ganska surdy-Har en trigger-Skjuter några olika typer av stavar-Du kan ä...

SUPER HÄFTIGT KNEX WII ZAPPER PISTOL LJUS PISTOL MED ENDAST 1 RUBBERBAND!!!

IM GONNA visar dig hur man bygger en KNEX WII ZAPPER!!! VERYSIMPLE, FÖLJ BARA BILDERNA!!!MATERIAL:1 WII REMOTEGUL KNEX CONNECTOR-10GRÖNA KNEX CONNECTOR-14BLÅ/VIT SNÖFLINGA-4ORANGE-KONTAKT-6GRÅ-KONTAKT, 1 PLATS-14GRÅ-KONTAKT, 2 PLATS-2RÖD CONNTOR-2BLÅ...

Knex 10 skott pistol + montera

detta är den modded versionen av 5 skott pistol av Legofanatic.Jag ger honom 98% av sådana krediter för denna pistol.Jag gjorde längre handtaget, ersatt gröna stavarna på avtryckaren för vita stavar, gjorde en större mag (nu 10 skott) och gjorde ett...

Tiny KNEX gummiband shooter (pistol/4 kula runda / semiauto)

kräver 24 knex bitar, två små gummiband och några små gummiband för ammo (stag band arbete).Steg 1: Greppet Steg 2: Fat och trigger Steg 3: Lastning mekanism Steg 4: Att sätta allt ihop Du kan ha problem med de svarta stavarna, så du kan ta bort dem...