Knex stå upp bilhär är en stå upp k'nex berg-och dalbana bil för var och en på www.sscoasters.net

det rymmer 2 k'nex personer per bil kan det du kan göra två per bil men den dos inte passar ordentligt i baksätet på varje bil.

bygga detta så många gånger du har dalbana bilar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex slaget vid bil - "The Ram"

detta är min nya tillägg till min knex slaget bil "basen". Detta instructable behöver du ha "The Base"på sidan. Kolla han botten av intro för en länk till "basen".Detta är främst för försvar och inkluderar min virtualy indest...

Knex anpassade frinav bil för mini låt

de flesta av de förklara görs på bilderna, men jag ska förklara det här också. Denna bil gjordes som bevis på att nya knex tåget spåra kan utrustas med en bil gjord av knex själv....

Knex Vintage F1 bil

detta är en F1 bil som jag byggt av knex. Det har oberoende fjädring och styrning och ser ut som en bil från 1967/1968.Suspensionen är faktiskt flexibiliteten i knex under belastning men du kan sätta riktiga fjädrar i stället för distanserna på upphä...

Knex Gyro system bil uppdaterad.

Hej, detta är min k'nex gyro system drivs bilen. Hela bilen är gjord helt av k'nex. Den använder om k'nex 250 k'nex delar och 4 k'nex racing hjul. Jag gjorde den ursprungliga bilen från en design som jag såg i en bil tidningen och jag använde den utf...

Lätt Knex Demolition Derby bil

detta är förmodligen en av de enklaste knex Demolitiontävling bilarna att göra.1. ta dessa bitar2. ta de 4 vita kontakterna och 2 gröna stavarna och bifoga dem som så3. ta 4 gula stavar och fäst de vita kontakterna till varandra4. ta 4 vita stavar oc...

Knex lancia rally bil instruktioner. lätt att bygga.

Hej, har jag äntligen postat lätt steg för steg instruktioner för denna bil. Denna bil mycket kan ändras och det kan överleva en hård smash med min crash testbil. Jag hoppas de hjälpa om de inte gör det, kommentera gärna tillbaka till mig och jag kan...

Knex Vik upp telefon docka.

Vika upp dockan jag gjort för min moms telefon. Hoppas ni gillar det!Varning! HÄR används en trasig bit!Steg 1: Builld delar Build parts!Steg 2: Sätt ihop Steg 3: gjort! D-O-N-E DONE!...

Knex Hot Rod bil

Detär enkelt att göra. Ledsen: < om anvisningen....

Knex 6 hjul bil/jeep

dess skräp...

Knex öl transport bil

jag var uttråkad allt jag ska säga...

Knex rock crawler bil

detta är min första instructable så vänligen inte vara hårdSteg 1: delar du behöver dessa är de delarna du behöver oh och du behöver en annan 2 blå distanser jag märkte det inte på bildenSteg 2: axlar 1.get these2. bygga detta3.add_on detta4.add_on d...

Knex slaget bil: Raket lastbil

Detta är nästa avbetalning av min Knex slaget vid bil-serien, jag gjorde detta förra året men jag nu har tid att lägga upp den. Det främsta vapnet på denna bil är tre raketer på ryggen (vapen trigger bara enkel block). Jag kommer så småningom att arb...

Knex ministox specialutgåva.

Hi this is a ministox car which my dad builds. Jag byggde det eftersom jag ville ha en av mina egna men gjord av knex. Min bil har främre hjulupphängningen och det har fått en makeover med nya delar och ta av delar som inte behövs. Bilen har fastenab...

Markera 1 knex man mech kostym hulk visp

var detta första försöket kom ut cool holk drevkarlen den rör sig ganska braSteg 1: låter komma igång steg 1 första bilden visar vad du behöverandra hur man sätter ihopslutet att görapå den sista bilden sätta du ihop tre grå knex del gose till den gu...

Bil 1: a hjälpen Kit i en stor TicTac Box

Häromdagen gick jag för ett plåster från mina gömmor i plånboken ochupptäckte dem alla vridna och sargade. Jag bestämde mig för min lilla blixtlåsförsedd väska bara var inte upp till stelhet i min handväska längre. Jag behövde något robustare. Kommer...

Hur till hoppa börja en bil

Detta instructable kommer att visa dig steg för steg den rätta teknik används för att hoppa starta en bil. Att kunna få fart en bil är en viktig uppgift som alla bilägare bör veta hur man kan utföra. Det är viktigt att veta hur att jumpstart en bil i...

Ferrari arduino RC bil

Detta är en instructable som syftar till att lära dig hur man gör en bilfärd genom sin egen utan en fjärrkontroll med en steg för steg guide. Detta är ett riktigt enkelt och bra projekt utformade för din njutning.Steg 1: Få en RC bil och verktyg Hitt...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

2010 Ford Fusion gömde dimmor Installation

plockade upp en 3000K HID kit på ebay för $25.12. Funderar på detta, inser jag att de ersättning H11 halogenerna är $14,99 och till det priset jag faktiskt spendera mindre pengar gör HID uppgraderingen. Här är en bild på halvvägs igenom med en 3000K...