Knex transformatorer Scoutdetta är min Knex transformatorer Scout! Jag kallar honom Road Rage! Han är min första instructable så gör kommentarer för mer knex transformator instruktioner!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex transformatorer Scout motorcykel

detta är min knex transformatorer Scout motorcykel! Detta är min första Instructable på ett tag så njut!Steg 1: Hjul och ben Pic 1: hjulet och ben Pic 2: bygga dessa Pic 3: ansluta (se till att alla utrymmen är på denna sida av hjulet) bild 4: gjortS...

Knex transformatorer Man Scout

detta är min knex transformatorer man scout! Han är min första omvandla mannen! Min inspiration kom från knexarmy! Hoppas du njuter!Steg 1: Bröst, huvud, armar Pic 1: bröst och huvud och armar Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa en sätta andra bitar åt s...

Knex transformatorer sökare

detta är min knex transformatorer sökare! Jag kallar honom Slipstream! Han är storleken på en scout! Njut!Steg 1: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: vapen Pic 1: vapen Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSt...

Knex transformatorer helikopter

detta är en Knex transformatorer helikopter! Jag gjorde en mindre version av mannen helikoptern och för en knex protoform för att göra det! Njut!Steg 1: Blad / vapen Pic 1: blad Pic 2: delar bild 3: bygga Pic 4-5: anslutaSteg 2: Ben Pic 1: ben bild 2...

Knex hur till göra Knex transformatorer

Guide till hur man gör Knex transformatorer! Inlägget kommentarer för tips, något jag behöver ändra!Steg 1: Gör en ProtoformSteg 2: Lägga honom nerSteg 3: Lägga till eller ändra för fordonSteg 4: Lägga till eller ändra för Robot FormSteg 5: Förändra...

Knex transformatorer jagare / ledare

denna min Knex transformatorer Destroyer eller ledare! Jag kallar honom Scattorshot! Han är en blandning av en rigg och en tank! Njut!Steg 1: Bröst och huvud Pic 1: bröst och huvud Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: Ben Pic 1: Ben...

Knex transformatorer Man Matrix

detta är Knex transformatorer man matrix! Njut!Steg 1: Bröst och huvud Pic 1: delar bild 2: gjortSteg 2: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 3: vapen Pic 1: vapen Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 4: Ste...

Knex transformatorer Deluxe Frenzy

bara en transformator som gör nästan allt frenesi gör i filmen som förvandlas till en radio, få hans huvud avhuggna, förvandlas till en mindre frenesi, förvandlas till en liten mobil, ETC. Jag behöver fortfarande idéer för framtida transformatorer så...

Här är några av mina egna och glitched's knex transformatorer

jag byggde dessa från bilder på glitched's T.F. och tre sista är mina. Ironhide är inte klar ännu men mycket nära....

Knex humla

dess varit längs tid sedan någon har skrivit något knex transformatorer. Väntan är över. Jag har beslutat att jag kommer att posta humla på grund av de många som har frågat och postat kommentarer berättade att de vill ha mig att lägga honom. Så här g...

Knex kassett transformatorer

om jag får 1000 visningar jag kommer lägga upp instruktioner...

Knex kassett transformatorer instruktioner

till transformator bara följa dessa bilder om du har några kommentarer eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: Razor näbb Steg 2: Robot Steg 3: Varg/hund...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Hur du gör din egen Knex transformator

när jag började göra knex transformers jag sa "Jag inte har tillräckligt knex!" Men sedan såg jag mini transformatorer. Detta är hur man gör transformatorer. Om du har kommentera några frågor eller rekommendationer bara!Steg 1: planera Nu, det f...

Knex barrikad/frenesi transformator combo bygga

jag antar att detta är den första transformatorn instructable från filmen. Jag vill se andra människor publicera sina egna transformatorer. Om det händer skulle jag vara beredd att lägga ytterligare en av mina egna. Jag skulle också vilja veta som by...

Knex man motorcykel transformator

jag gjorde detta för 2 veckor sedan det ser mer ut som en chopper cykel men Dömsom om jag börjar alla mina transformatorer med en knex manhär var mycket snyggt det ser ut som på den andra filmenSteg 1: knex man cykel steg 1Steg 2: knex man cykel steg...

Dirty Girl Scout Cupcakes

Dirty girl scout är, naturligtvis, ett skott som består av Vodka, Kahlua, Creme de Menthe och Irish Cream. Cupcake-versionen innehåller en glasyr cupcake fylld med mint-choklad ganache toppad med irländska grädde glasyr. Cupcakes kommer inte få dig c...

Cub Scout Erosion Experiment

Min äldsta son (8-år gammal när jag skrev detta Instructable) är i Cub Scouts.Som en del av ett av kraven vi försökte uppfylla, utförs våra varg/Björn Den (kombinerade möte) elektiv 15, vatten- och markvård, för att tjäna en pil. (Detta är alla en de...

Daisy, Brownie och Girl Scout behållare

En av min dotters första Daisy Girl Scout verksamhet decorating en Nesquik behållare. Hon tog examen från high school, tjänat sin Gold Award, och blev en livstid Girl Scout förra året. Hon fortfarande har sin Daisy behållare och används för att lagra...