Koffeinhaltiga Fiber Jellydetta är jättebra för den på gå individen som kan bara vara en liten "backas upp" dvs förstoppad.

Detta är min första Instructable, så nakna med mig. Om du saknar sunt förnuft gör inte detta, jag är inte hållas ansvarigt om du skruva detta upp eller få en hjärtattack. Om du följer detta instructable från mina instruktioner med ut dina föräldrar samtycke, om du är under 18 år, och något dåligt händer, kom ihåg, det är inte mitt fel du gjorde detta. Men kaffe kommer inte att döda dig om du använder ett olämpligt belopp, då du bara vill dö eller du inte vet vad du gör och i så fall gör det inte. Annat än att ha roligt att göra det.

Detta är en stor plocka mig upp och när kylda det varar en bra vecka. Ange dina kommentarer nedan om du hittade/räknat ut något annat.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Grass Jelly Drink

Grass jelly är en brun-svart gelé från en örtartad växt, Mesona Chinensis, som till stor del finns i södra Kina. Grass jelly är även känd som xian cao (仙草), hakan chow eller gudomlig gräs. Det är en populär efterrätt i Östasien, normalt konsumeras i...

Fiber Optic havet krigare

Som designer som är mestadels intresserad lysande oss alla genom att hitta nya sätt att använda belysning i kostymer, är bioluminescent havsdjur naturligtvis ett mycket stort inflytande på mitt arbete. Så när Andre Mistier, frontman i electro-bandet...

Programmerbara Fiber Optic Fairy Wings

I fairyland jag trodde på som liten inte kanske objektivt verkliga, men när fantasi, teknik och några knapp klick på internet ger dig verktygen för att skapa din egen glödande vingar, som säger att du måste sluta att tro på magi?När Natalina skapade...

Koffeinhaltiga kaffe korsett!

Känner sig tråkig och trist på din måndag morgon, söker en pick-me-up att känna dig smart och smart? Inte leta längre! Koffeinhaltiga kaffe korsetten är den perfekta helheten att vitalisera dig till super sassy damen som du är!Tillverkad helt i kaffe...

Hur tvätta ull & Fiber... utan tovning det!

En FiberArtsy handledningJag gick igenom mina gamla inlägg häromdagen och insåg att min tutorial för att tvätta ull är helt otillräckligt! Det var en speciell – tvätta ull med regnvatten-post. Tja, timingen är perfekt eftersom jag precis köpt en mass...

Färga målning tyg med Fiber reaktiva färgämnen

Detta Instructable hjälper dig göra en splash i din garderob genom att lära dig hur man färg din egen anpassade kläder med en fiber reaktiva dye paint. Dye målning är en teknik där en förtjockad dye lösning appliceras direkt på tyget, så att konstnär...

Fiberfads! våren samling av fiber gåvor

nu när våren är väl ligger och bekväm här på östkusten, bomull har ersatt ull och kändes som min fiber val. I ljusa, glada färger ger bomull en skarp, breezy touch till stickade väskor och armband armband. Min kärlek till ull-till-filt, dock har inte...

Hur man målar på tyg med Dharma Fiber reaktiva färger

Du kan måla på tyg gjort av naturliga fibrer med Dharma Fiber reaktiva färger. Dessa färgämnen finns i många levande och rika färger och är permanent. I detta Instructable, jag kommer att blanda upp en kall parti av Dharma Fiber reaktiva färgämnen oc...

Fiber Optic Laser Fans

vad är coolt? Fiberoptik.Vad är coolare? Lasrar.Vad är awesome? Brand fans.Thans instructable inspirerades delvis av brand fans och delvis av bionic ballerina.Varje fläkt är gjord av fem fiber optic stavar, upplyst av tilt sensor vara röd eller gul o...

10W LED fiber ljuskälla

de senaste åren jag har varit långsamt att sätta ihop Franken-ebay stereo Mikroskop. Stativ, Mikroskop, och ring ljus alla kom från olika leverantörer och valdes mestadels eftersom priset var rätt. Anpassa stativet mikroskopet visade sig vara ett lät...

Fiber Optic Makeup

Som jag älskar mest om semester är alla vackra lampor. Jag försöker hela tiden göra saker glöd, men en gång om året min besatthet faktiskt ställer upp med kulturella tradition, och allt blir täckt i gnistrar och twinkles! Yay! I min eviga uppdrag att...

Fiber Optic peruk

denna peruk är bara en del av en kostym som jag och en kompis gjorde för en skola festival.Om du inte kan berätta var vi Alien maskros-bebisar.Ögonfransar-, makeup och hover-styrelsen (ej på bilden) kommer att få sina egna "ibles, som jag kommer att...

Lätt restaurera och rengöring stål med magic fiber klubbor

ville testa dessa fiber klubbor som jag hittade på nätet för rengöring annonseras som "magiska pinnar" för en lång tid. Så jag använde en stor par trädgård saxar hittade jag som kunde använda en del arbete för att testa.Steg 1: Hitta ett objekt...

Hur man gör en smörgås med jordnötssmör & Jelly

Vi valde "Hur man gör en PB & J smörgås" eftersom vi båda strävar efter specialpedagoger och detta är en enkel uppgift-analys som kan lära sig att våra studenter. Den lär våra elever ansvar och fungerar på många olika färdigheter som är krit...

Fiber-Optic Jungle Insect Traffic Taster

Här är en enhet som kan känna av rörelsen av små djur samtidigt i flera olika delar av regnskogen och sedan delar denna information i realtid genom att stimulera din tunga!Detta hur-till artikel kommer att visa dig hur du kan bygga:Fiber Optic insekt...

Koffeinhaltiga peppar-Bacon tvål

wow, har det verkligen varit 3 år sedan jag gjorde en instructable?! fantastiska... arbete och i vuxen ålder kommer i vägen antar jag... Ja, nästan en månad sedan fick jag meddelandet att det fanns en bacon relaterade tävling... och jag var tvungen a...

Fiber Optic Coat

Ett år sedan gjorde jag en fiber optic klänning, med myror på en Melon fiberoptik för belysning. På grund av framgången med klänningen online det var bara passande att Joel från myror på en Melon bör ha ett plagg kunde han bära alltför samtidigt sälj...

Fiber Optic tyg kropp struktur

Det handlar om att göra dina egna plagg från Fiber Optic tyg som reagerar på ljud. Det är inte en exakt vetenskap, mer riktlinjer att få dig till en design som du gillar.Steg 1: materialFör att starta, är här materialet:Fiber Optic tyg (http://www.kr...

Fiber Optic maneter kjol

Eftersom effekten av fiberoptik är så fascinerande tänkte jag på att göra en outfit för Burning Man med fiberoptik och RGB-lysdioder. Det tog mig ett tag tills jag kom upp med en design och räknat ut hur man fäster fibrerna på LED strip. Till slut gj...