Kök tablet-fäste från Sugruvill kolla recept i köket eller titta på Netflix som du diska... montera en tablett till en skåp dörr.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man skapar en smartphone/tablett stå som arbetar med Sugru

detta instructable skapades under Sugru bygga natt juli på Makespace Madrid. Vi var inbjudna att testa olika användningsområden för detta nya material och vi kom upp med några ursprungliga idéer.Jag bestämde att det skulle vara bra att skapa en minim...

Hur man gör en Tablet fäste för din bil

Hej Instructablers.Jag gör en hel del driver nuförtiden. Jag besöker kunder i landet städer och vissa dagar tillbringar fem till sex timmar bakom ratten.Jag gillar att använda min Samsung Galaxy Tablet för musik, navigation, CRM och e-post. För navig...

Hårdvara store inköpta bil iPad / tablet fäste för föraren

jag hacka ihop en automotive iPad fäste för bygga med hjälp av material som finns på min lokala järnaffär. Jag bygger detta redan i sommaren 2010 och det har varit inget annat än awesome. Jag använder iPad som en källa för min bil musik och navigerin...

Nexus 7 smarta fallet med sugru & magnet

kort efter folk först fick sina händer på Nexus 7, någon hittat att det svarade på en magnet som placeras i ett visst område, ungefär som iPad smart fall. Ingen av de fall jag såg hade detta, inte heller kan jag hitta en som öppnade over-the-top som...

Xbox 360 att utvidga Tablet PC Controller

jag är ett stort fan av att spela spel på en tablett, men behöva ställa in tabletten för att hålla en domänkontrollant har alltid varit ett irritationsmoment. Jag har sett några människor in där gör dessa dela upp domänkontrollanter innan men det fin...

IKEA HACK: artikulera tablet mount

Surfa på en Tablet PC är stor; Det finns inget som gräva i din favorit plats samtidigt få bekväma. Jag tycker ju längre jag webbläsaren mer böjningsform min hållning, så småningom min pose själv nivåer att slöa massan ligga på rygg med tabletten ovan...

Sugru anpassad gelé armband

gelé armband kan hittas i nästan vilken färg men ibland hittar "rätta". Här är en Instructable med Sugru som hjälper dig att göra den perfekta gelé armbandet som förgyller din outfit. Du måste låta Sugru botemedel för upp till 24 timmar men det...

Sugru Fan dra indikatorn

snabb lifehack att lätt identifiera den fan dra som styr ljuset i en overhead takfläkt.Steg 1: Du måste naturligtvis vissa Sugru Någon enda paket av Sugru kommer att göra. Jag tror att med hjälp av gula att lätt dra är någorlunda logiskt.Steg 2: Gör...

Lätt Stop-Motion docka med Sugru ansikte och händer

så du vill plaska i stop-motion-animering men du vet inte var du ska börja? Tja, förutom att ha, du vet, en historia kommer du att behöva några dockor i stället för ditt aktörer.I denna tutorial kommer du att visas hur jag gjorde Kostas marionett för...

På/av-knapp för en USB-Powered enhet

översiktDetta är en mycket enkel liten instructable om att installera en Vippbrytare i en MicroUSB kabeln. Detta gjordes för ett specifikt projekt där jag behövs för att döda makt utan att ha tillgång till de komponenter som var anslutna. Om kabeln v...

Stärka din Monster kablar

har du någonsin ägt hörlurar kablar som bryter och korta krets? Bra Sugru kan hjälpa dig att förstärka och göra dem även mycket snyggare!Steg 1: Skaffa några Sugru Finns på följande webbplats: http://www.sugru.com och få några Sugru för detta projekt...

Överleva i det vilda-den mest unika instructable hittills

du just har vaknat för att hitta dig själv på plats i naturen. Innan jag går från din ryggläge inser du att, förutom att inte vara i din egen varm bekväm säng, du har vaknat i snårskog under tak av vad kanske en skog. Lyckligtvis är temperaturen mild...

Zero gravity tablett eller ereader golvstativ av balanserad arm lykta "" "Sugru Update" ""

jag aldrig sluta läsa dess förmodligen det bästa sättet att lära sig något nytt. Även i år jag haft ett kroniskt problem som stör mig när du håller en bok och nu en läsare, är det den arm tröttheten från försöker hålla materialet i en ögonhöjd. Jag ä...

Gör en fab iPad/tablet stå med hjälp av en tallrik stativ och Sugru!

Vill göra en riktigt enkelt billigt och effektivt iPad/tablet stå? Allt du behöver är en stor tallrik stativ (jag valde detta en upp för endast 40 p) och en liten påse av Sugru själv ställa in gummi.Böj frambenen stå utåt något att lägga till lite ex...

Tablet PC-Stand med Sugru och klädhängare

Vår lokala hacka utrymme (makerspace.org.uk) beslutat att köra en Sugru bygga kväll på vår öppen kväll, där killarna från Sugru gav oss några av deras produkt att komma med något lite annorlunda än de vanliga "laga" eller "ändra".Jag h...

Om fastställande av en ljus styrfäste med Sugru

ni vet, min mormor alltid berättade "Walk by den skuggade sidan av vägen". Detta är eftersom hon visste hur skadlig UV strålar var. Idag upptäckte vi att de mäktiga spanska UV-strålarna hade brutit gummi ljus montera fästena av min sons cykel. L...

Lätt stativfäste för en 7-tums tablet

denna enkla stativfäste är gjord av:(2) 1/2" PVC armbågar(2) 1/2" bitar av PVC pipe 5-3/8" lång.(1) 1/2" bit av PVC pipe-6-1/4" lång(2) 1/4-20 skruvar 1 tum lång(2) kvartal tums platt brickor.(1) gummiband till se till din tablett...

Sugru pennhållare för ipad fodral eller annan tablet

jag älskar att rita på min ipad och älskar adonit jot pennan för att rita, men det är alltid flyger runt när jag använder det, och ibland hudar från mig... den lilla jäveln... men då istället för att vänta en bättre desing con tablett fall, jag välje...

Lera eller Sugru Joystick för tabletter/telefoner/idevices

Steg 1: Saker Youl behovetDetta är min första instuctable vänligen kritisera jag är ledsen om jag gjorde något fel vänligen kommentera... saker du behöver sugru eller lera (jag använde lera) toalettpapper en vetenskap av humor och patienter tackSteg...