Kommunicera med en Pro-Lite LED-skärm, kabel konstruktion och protokolljag hade en Pro-Lite uppvisning så pass jag hade plockat upp billiga utan någon kommunikation kabel eller någon programvara, liggande i min butik. Åtminstone jag hade fjärrkontrollen, men det gick långsamt och jag trodde aldrig jag skulle faktiskt använda det sådär. Det var hög tid att jag sett till att göra en kabel och ser in i protokollet, så jag tänkte att jag skulle dela min resultaten här.

Mitt mål var att kunna uppdatera skylten från bearbetning och därvid kunna använda det interaktivt på något sätt. Det var en process i två steg, först jag behövde en kabel, för det andra jag behövde protokollet. Forska på interwebs, jag kunde hitta (som vi alla är) all information jag behövde och nu kommer jag att dela denna information på en plats här, på vår första och favorit "how-to" stopp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kommunicera med arduino micro controller och dator via usb med en vb program

Om du är som mig och vill kunna styra dina objekt anslutna till din arduino via datorn måste du ett sätt att upprätta en anslutning och kommunicera med din arduino från datorn. Denna video och handledning visar dig hur man gör just det! Jag har tagit...

Med en enda RGB LED (eller en LED strip) för att visa information: klocka, termometer och en konstig kommunikatör

En av de första projekten som jag gjorde med en Arduino var en jul ljus krans. I själva verket var det tillverkade av en enkel RGB LED strip skär i två, som Arduino har endast 6 hårdvara PWM utgångar. Jag ville inte det att Visa trivial regnbågar och...

10 minuters skalle med Sketchbook Pro

jag kommer att visa dig hur man drar en skalle med Sketchbook Pro. Detta är tänkt att vara en foundation ritning som du kan ta och bygga vidare på. Jag kommer också att visa några verktyg i skissbok som jag hittade användbart, detta är min första gån...

Kommunicera med shaun cassidy

shaun cassidy är som kungen av du, enligt wikipedia. ändå gör han tid i sitt hektiska schema för att hjälpa människor. vi alla söka ut och samråda med shaun en gång i tag. till exempel, jag är på min 4: e fru och jag behöver råd om fruar.hans råd är...

Simon zombie med Sketchbook Pro 5 & Wacom

Uuuuuggghhh... Jag vill visa dig... Hur Rita. Mig, Simon. Braaii... Eeeh Rita!Detta är väl egentligen min skapelse! Träffa Simon zombie. Han var en doodle och jag gav honom livet. Nu är han här i mitt instructable för dig att se och eventuellt lära *...

Rita en galen kranium med Sketchbook Pro

roligt och lätt att följa "Hur att rita" precis i tid för Halloween!Få ut din ipad, iPhone, tabletter och wacoms!Steg 1: Det hela börjar med en tom sida jag började genom att öppna Sketchbook Pro, jag använder version 5.2. Jag fick min första ko...

Halloween måla på iPad med Sketchbook Pro

Hello och Happy Halloween!Detta är min första Instructable och en av de sällsynta gånger jag någonsin provat att skapa en steg för steg-dokument på min konstnärliga processen med SketchBook Pro på iPad.Jag hoppas verkligen du hittar detta informativa...

Konstruera och bygga en sida-lit LED-tecken på TechShop

Detta Instructable visar dig hur man bygger en Side-lit akryl skylt, upplyst av en LED-armatur.För detta projekt använder vi en laserskärare för att skära trä och akryl. Vi använder flera lager av laserskuren trä limmas ihop för att uppnå en komplex...

Ännu en Edge-Lit LED-tecken

Det finns ganska många av dem. Men sedan, alla som glödande saker, ja? Ja, klart de gör. Saker som lyser är awesome.Jag behövde ett projekt.Jag kände att Bergen hackerspace behövs ett cool tecken.Karlmag delade denna uppfattning.Således var det bara...

Mag-Lite LED konvertering (alla 2 eller 3 xCell ficklampa)

ett steg omvandling från någon glödlampa eller Xenon lampa, skruv-in, flänsad eller pin bas.Ytterligare kommersiella modeller är nytta för $20-$99 och uppåt. Några av dessa lagt ut 5-10 watt av ljus från lysdioder!Anpassade modeller har över 10.000 L...

* Preliminär * SPI på Pi: kommunicera med en SPI 3-axlig accelerometer med en Raspberry Pi

steg för steg guide att konfigurera Raspbian och kommunicera med en SPI enhet via bcm2835 SPI bibliotek (inte lite bankade!)Detta är fortfarande mycket preliminär... Jag behöver lägga till bättre bilder av fysiska hookup och arbeta igenom några av ob...

Mag-Lite LED XL50 PVC hölster

här är en enkel och ren snygga hölster för en Mag-Lite LED XL50 från lätt att hitta material.Steg 1: Verktyg & material Material:-1" PVC pipe (minst 3 1/2" med fyrkant bort ändarna)-2 1/2"-3" 1/2 "bred metal bältesklipp från e...

Komma igång med Arduino - två knappen LED Dimmer

I denna tutorial vi bygga en interaktiv arduino projekt och utforska vad som kan göras med bara en LED (lysdiod) och ett par knappar.Steg 1: Bygga din kretsI detta projekt, kommer att vi använda två tryckknappar (takt växlar)Sätt in dem i en skärbräd...

Med chipKIT grundläggande i/o-sköld med Analog RGB Strip LED

För några månader sedan jag skrev ett blogginlägg om chipKIT grundläggande I/O sköld och används Analog RBG remsor att demonstrera den öppna avlopp fETsna.Detta inlägg är att ge information om hur tråd upp remsan lysdioder till I/O sköld.Du bör redan...

Bränna Arduino Bootloader till ATMEGA328P-PU med Arduino Pro Mini

Här är en krets som byggde på några perf ombord som gör det enkelt att bränna Arduino bootloader till en tom ATMEGA328P-PU-chip.Exempel-efter byggnad krets uppladdningen ArduinoISP skissen från fil -> > 11. ArduinoISP -> ArduinoISP till Arduino P...

Hur man skapar Cruize Hoodie Design med Sketchbook Pro

detta skapades med hjälp av Autodesk Sketchbook Pro 6Steg 1: Ritning fickor och zipppers Dra fickor och dragkedja med symmetri Y och verktyget Penna med svart färg.Steg 2: Blockera färger Skapa ett nytt lager och blockera alla färger med pensel verkt...

Komma igång med Edison - blinkar en LED från konsolen

Detta är del tre i en serie av komma igång med Intel Edison, i de två senaste tutorials jag visade dig hur du installerar Arduino IDE, programmet Intel Edison och uppdatera Linux körs på Edison.I denna tutorial ska jag visa dig hur man styr en Edison...

Intrigers! Med Sketchbook pro

detta är min video av min ritning en enkel skalle med Sketchbook pro gratis demo programvara. Jag har aldrig använt denna typ av programvara innan. Använda en mus var svårare än jag trodde. När jag började gillade jag verkligen den. Jag tror att jag...

SoGo Mini endast bärbar Multi högtalare med APP kontrollerad RGB LED-ljus

Kommer snart SoGo Mini enda bärbara Multi högtalare med APPKontrollerade RGB LED-ljus och anpassningsbara ring färg. Brett spektrum av kompatibilitet med andra enheter, såsom Mac, PC, Android, IOS, 20 plus timmars power backup och bred räckvidd gör d...