Kompakt 4-kanals fyrverkeri detonatorjag byggde detta nyligen, basera det bort av andra mönster, och med bil ledningsdragninsgsmetoder som mitt system. Detta system använder en gemensam tråd. vanligtvis den positiva kabeln som en gemensam tråd med alla växlar och varje tråd är en negativ ström. för att spara utrymme valde jag att använda 2 9 volts batterier istället för uppladdningsbara stora 12 volt. Jag valde också att inte använda lysdioder skull spara utrymme
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla fyrverkeri Detonator

detta instructable visar dig hur man gör en cheep detonator som fungerar riktigt bra. Den är gjord för att användas med min ignighters instructables.Steg 1: Förnödenheter och verktyg Supplies:+ 1 prodject låda.+ 2 växlar, jag använde en växla med en...

Billiga & lätt opto-isolerade TTL till 110V ljus kontrollmodul

detta Instructable visar hur du omvandlar affären ljus-kontrollerade butiker till låg kostnad styrmoduler för att säkert köra 110V laster med 5V (TTL) eller andra lågspänning styrsignaler.MotivationJag ville ha ett sätt att helt isolera 110V högspänn...

Fyrverkeri-kontrollmodulen

För några år sedan kom jag över en fyrverkeripjäs kontrollmodul byggd av Instructables användare: systemf92. Hans modul var en stor design (finns här) och jag visste att jag en dag måste bygga något liknande eftersom det kombinerade två saker som jag...

Kompakt R/C utlopp

Några veckor tillbaka, letade jag igenom mina lådor reservdelar när jag upptäckte en gammal R/C bil. En idé som slog mig. "Jag undrar om jag kunde använda detta fjärrstyra andra saker, som apparater eller elektronik. Detta projekt är förverkligandet...

HUR MAN FIXAR LÅG PLATS I UPPFARTEN + REPARATION RÖR | BLOCK MARKSTEN ta bort + låg kompakt SANDBÄDDEN LEDERNA installera

Jag reparerar en låg plats på uppfarten orsakas av en defekt konkreta pipe nedan. marksten måste tas, pipe måste exponeras och repareras, marksten behöver sättas på plats. Tack för att titta på!Dagens projekt är fastställande detta låg plats på denna...

2 kanal DVD LED färg ORGAN

Jag har velat bygga en LED färg ORGAN som skulle kunna kontrolleras av en FM-sändareansluten till min dator eller min Toshiba bärbara ljud-utgång.Tanken var att överföra musik från min dator - med en FM-sändare – en liten FM-mottagare ansluten till e...

DIY automatiserad fyrverkeri med Smartphone

Hej, är detta instructable på en 8 kanal automatiska trådlösa fireworks controller som kan drivas med alla android-telefoner.Detta projekt består huvudsakligen av en micro controller, relä, Bluetooth-modul, uppvärmning spole och en android app.App ha...

Kompakt Lego USB stick

denna design är kompakt och skiljer sig från den klassiska Hampton genom att ha samma bindväv funktionalitet på båda sidor. Om du har tur med måtten på USB-minne eftersom det är också ganska lätt.Delar som behövs:En standard USB-lagring minneEtt par...

Airsoft Remote Detonation gruva / närvarande Trap

en lätt att bygga och billiga gruva för airsoft som är snabb att distribuera med en trådlös remote switch och kan fyllas med billiga BBs och en liten cykel pump. Mitt första som har en trigger räckvidd på 50 varv eller bättre och har en effektiv blas...

Enkla fyrverkeri tändning

DISCLAIMER: detta är för pedagogiska använder bara, jag tar inte ansvar för allt du gör med denna kompatibelDenna enkla detonator kommer att göras från en jul glödlampa. Jag tända min med högtalarkabeln och ett 9v batteri.Steg 1: Öppna glödlampan Vi...

Trådlös fyrverkeri igniter

Fyrverkeri är bra för parterna, men belysning dem kan vara farligt. Det är därför jag gjorde en trådlös igniter, med en IR-fjärrkontroll och en arduino. Projektet drivs av en NiCd batteri (från en borrmaskin), och lagras helt i en liten stam. Detta g...

Pocket sized fireworks detonator / modell rocket launcher

efter ibles, insåg jag att alla fyrverkeri sprängkapslar var stor. Efter googling "pocket sized fireworks detonator" det fanns inget internet som skulle kunna kallas "pocket sized), så bestämde jag mig att göra min egen. Alla delar från det...

Elektroniska programmerbara Arduino fyrverkeri

Här är en video av det fyrverkeri som jag gjorde förra året med detta projekt att komma igång.Innan du börjar känna din lokala, statliga och federala lagar om vad fyrverkerier du kan och inte kan använda i ditt område. I vissa städer som min alla fyr...

Kompakt 3-i-1 Stripboard DIYduino med integrerad Sensor och L298N Motor sköld

jag presenterar en kompakt design av en stripboard Arduino ombord (DIYduino) som inkluderar en 2A motor förare och har dessutom funktioner av en sensor sköld. 2-kanals version kostar cirka $29.43 och är billigare jämfört med $39,00 för ett kommersiel...

Kompakt Home automation modul baserad på Android, Bluetooth och Arduino!

Detta Instructable är att visa hur man bygger en kompakt Home automation modulen med billiga komponenter som Arduino uno, relä modul, Bluetooth-modul och som kan drivas med Android-telefon!Oroa dig inte det tar mindre än 15min att bygga denna awesome...

0$ Cpu-fläkt kanal

Detta är min första instructable, så om något är oklart eller fel Låt mig vet.I detta instructable jag skapa en CPU fläkt kanal för en Intel Cpu fläkt (I3, I4, I4), även om det skulle kunna tillämpas på andra 80mm fläktar.Jag ville ha för lång tid at...

Kompakt rum design hjälp

Om du är en blender animatör behöver jag verkligen hjälp designa ett kompakt rum att göra det mer realistiskt och göra det bättre Vänligen skicka mig ett meddelande eller lämna en kommentar så jag kan arbeta med dig att fullända mitt arbete.här är fi...

9 kanal "ren analog" grafisk equalizer

Video!Detta är en kort Instructable, där jag kommer att ge dig teknikerna för att skapa en ren analog equalizer för att visualisera din musik!Denna equalizer är baserad på flera aktiva filter, förstärkare och en rad med en enkel spänning mätare per k...

Kompakt Fluorescentize ditt hus

den nya modefluga är inte iPhone, eller Crocs. Den nya modefluga är kompakta lysrörslampor! Under detta Instructable kommer jag att ersätta ordet; Kompaktlysrör, med lågenergilampor, att göra det kortare och mindre repetitiva. Som du kanske redan vet...