Kompakt utomhus akut PackNär du går ut i vildmarken för vandring eller camping, är det nödvändigt att se till att du är förberedd för vad Moder natur kan kasta på dig. Detta är min enkel och kompakt kit som jag bär med mig i nödfall.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...

I fall av akut pack (I.C.E. pack)

allt kan hända när som helst på dygnet om det är en svart ut, en brand, en jordbävning, zombie apocalypse eller CBRN attack är det alltid bra att vara förberedd.Steg 1: Grunderna Oftast en I.C.E pack kommer att vara bra för alla fyra av dessa krishan...

KOMPAKT utomhus matlagning GAS VEDSPIS

behöver du: en stor burk och en mindre burk.Steg 1: Större kan Klippa ut längst ned i en större burk.Steg 2: Borra två rader med hål på en större burk.Steg 3: Mindre kan Borra en massa hål i botten av mindre kan.Steg 4: Borra hål i en mindre burk.Ste...

Utomhus Survival Bag

Detta är en utomhus överlevnad pack jag gjorde upp att gå tillsammans med min BOB väska här.Till skillnad från min BOB väska är det tänkt att vara mer långsiktigt. Det försök att fokusera på vad den andra väskan saknar. Skydd, brand, värme, mat, jakt...

10 essentials för Wilderness Survival

att ha varit camping sedan jag var en pojke, jag har fått mycket erfarenhet i förberedelserna för sådana händelser. Genom denna erfarenhet, jag har utvecklat en förteckning över grundläggande redskap jag ta så jag kommer att "var beredd" (BSA mo...

Hur att överleva i vildmarken

följande är några tips för att överleva i vildmarken. Du bör alltid ta en "akut pack" om du går någonsin ut i vildmarken. Detta paket kan inkluderar en liten mat bar som en granola bar, kan du också inkludera flinta och stål till starta en brand...

The COMFORT Meter

PROBLEMETSärskilt under vintermånaderna på året, några av oss står inför luftfuktighet frågor i våra hus och lägenheter. Alltför mycket fukt på platser där vi bor, äter och sömn kan leda till mögel, vilket kan orsaka allergiska och andra hälsorelater...

Hjälm Cam (händer gratis video produktion)

hjälm-cam är användbar när som helst du vill video men du inte vill använda en hand eller andra video-person på projektet. Vi använder vår för att registrera de som designar och byggnaden av HowToons projekt. Det kan vara en ovärderlig panelframställ...

DIY PIXAR: M-O (mikrob Obliterator) renare Bot

Hey Instructabrarians, det är juli 27th och vet du vad det betyder! Antagligen inte eftersom jag bara gjorde det upp, det är PIXAR Animation Fan vecka! Folk, om du någonsin sett min DIY PIXAR monter på San Mateo Maker Faire, du vet att jag är en mega...

Priming Wick for Alcohol Stove [and Pot Stand]

Priming veken från hushållens materialEtt alternativ till att använda en priming panna eller en glasfiber wick wrap på dina drycker kan kaminen.Steg 1: Verktyg och materialDu behöver...Vass tång med avbitare (eller Leatherman)1 bult, 5 eller 6 mm i d...

Kompakt flygbolag godkänd Snack Pack

Mina föräldrar Nyligen bokade en resa till Europa. Eftersom de nästan aldrig flyga, speciellt inte under den tid det tar för att korsa Atlanten, min mamma bad mig för att undersöka det bästa flygbolaget bär godkända snacks att ta i en fullsatt på pås...

Akut / överlevnad Pack även känd som BOB, bra, hjälp, 3-dagars eller "Oh Sh * t" bag

som de flesta människor är hyper medveten om behovet av beredskap i senaste efterdyningarna av "Superstorm" Sandy, jag arbetade för att förbereda min större nöd väska. Jag har en tidigare publicerade "kompatibel på en liten EDC kit packat i...

Hur man Pack för ett Nerf krig

denna Instructible kommer att visa dig hur man packa för alla nerf krig.Steg 1: Välja en primär En god primär är något som kan avfyra skott mycket snabbt, ett vanligt problem jag hade när jag började Nerf var att mitt vapen var för långsamma att ladd...

Katastrofberedskap (ranson Pack)

mat, det är vad är för middag! Frukost och lunch samt men du fånga min mening. I sann "överlevnad" situation i alla experter överens om att i de flesta fall livsmedel bör betraktas som en icke-fråga. Den mänskliga kroppen kan kvarstå i tre månad...

Min överlevnad Pack (M.S.P)

jag är typen av person som gillar att vara prepard för vad som helst så jag skapade en överlevnad pack med en sak i åtanke, det är bättre att ha det och inte behöver det då inte ha det och behöver det. Jag ville ha den grundläggande överlevnaden verk...

Överlevnad pack

tänkte jag skulle dela min jetpack med dig som min första instructable! Det är fortfarande pågår, men detta är min innehållet hittills, minus min edc, cookset, skydd och kläder system [som hittills omfattar handskar, fuktspridande skruden, vandring s...

Camping / akut Toolbox

detta är ett mycket praktiskt "Fyll den och glömma det" camping box. Denna idé är bra om du är en ivrig husbil, eller om du behöver en nödsituation beredda survival kit. Jag blev sjuk och trött på att försöka packa ryggsäckar och redovisade gym...

3ModeStove Mini - Camping / akut spis

Mode1: Wood Gas (12V fläkt tvingas TLUD)Som en fortsättning på min hobby att bränna saker i burkaruppstod detta projekt från min fascination för trä gasar TLUD (Top Lit Updraft) spisar. Jag gynnade fläkten tvingade alternativ (läge 1), som producerar...

Akut Flint brand Starter / brand stråna.

Om din kommer att lämna trottoaren du bör alltid kunna starta en brand. Oddsen för en person som alltid har en Bic i deras ficka eller handskfacket har minskat i samma takt som rökning. Nu när vi behöver göra upp eld vi hitta vi inte har verktygen ti...