Kompakt Workbench byggadetta är en Instructable visar hur du kan bygga din egen kompakt arbetsbänk. Denna arbetsbänk är perfekt för studenter eller personer som lever i en tillfällig livssituation med lite utrymme att arbeta på hobbies. Bor i en liten lägenhet, jag alltid funnit det svårt att arbeta på elektronik projekt och små träbearbetning projekt i mitt vardagsrum. Jag bestämde mig för att jag behövde en plats att arbeta och hålla mina verktyg. När man tänker på var att sätta på arbetsbänken bestämde jag mig för att det ska gå i garderoben och därför behövs en anpassad storlek och har massor av ljus. Dessa var kriterier jag använt när du startar för att planera att bygga.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min arbetsbänk

detta är min andra DIY workbench bygga, nödvändiga på grund av en flytt. Jag har använt det i 3 månader nu, och jag har äntligen fått det halvvägs organiserade.Detta är en bildgalleri, inte en Instructable. Men om du läser texten bildtexter, de flest...

Ultimata mobil arbetsbänk

För de av oss med små garage eller workshops, eller de som inte kan installera permanenta hyllor och förvaring i deras arbetsutrymmen, kan det vara svårt att ta itu med ambitiösa projekt som kräver större material och mer utrymme för manövrering. Det...

Ghost

okej, här är min nyaste knex pistol. När du först tittar på det, kanske du tror det ser ut som en pistol som skjuter connector ammo, men det är inte. Den har flyttbara blå rod tidskrifter. Med inre langare. Cool eh? Jag har inte mycket annat att säga...

Homeduino

detta är en av mina hem byggda Arduino (Homeduino). Det visar hur jag satte ihop en enhet som jag kan använda för ett antal Arduino projekt.Detta var min önskelista:• Mer robust än en skärbräda lösning. Detta innebar att det skulle passa in i en proj...

Bygga ett barns Workbench vilken storlek du vill ha

En av mina käraste minnen är från 1983 när min fyra år gamla son och jag tillbringade en lördag bygga sin arbetsbänk. Vi började på morgonen när vi gick ut för att köpa virke och kom hem för att bygga den. Detta gav honom sin egen plats att arbeta oc...

Bygga en kompakt propan Tank tungan trumma

Först av allt måste jag ge kredit äras bör. Ursprungliga hank trumman är skapandet av Dennis Havlena. Dennis är en fantastisk kille, han hade en bra idé och istället för att starta ett företag, startade han en rörelse. Han delade sin design fritt och...

Träbearbetning Workbench: Robust, Billigt och snabbt att bygga

Min makerspace behövs en ordentlig arbetsbänk för träbearbetning så jag erbjöd sig att bygga en. Jag har byggt ett par bänkar tidigare så hade jag en idé om vad skulle kunna fungera i en gemensam workshop. Jag visste att jag ville ha en bänk som var:...

Bygga din Xperia Z3 kompakt trådbunden fjärrkontroll

Jag kan inte hitta remote ledningarna för min Xperia Z3C efter att göra lite forskning på internet. Jag behöver denna fjärrkontroll att använda mina hörlurar när kör och att kunna styra musiken när telefonen är i min ryggsäck.Jag vill inte mikrofonen...

Bygga en Björk och mahogny Home Theater PC

detta är en hemmabio PC jag byggt från mestadels reservdelar. Den var avsedd att vara lika kompakt och tyst som möjligt, med tanke på de delar som jag använde, och inte heller ser påträngande i en vardagsrum.Steg 1: Komponenter, verktyg och material...

Bygga en billig Ikea NAS/dator

NAS: Network Attached StorageIKEA: Leverantörerna av snygga och billiga saker.IKEA NAS: Sätt-Cool, låg effekt, hög kapacitet, nätverkslagring eller allmän användning dator.Uppdatering: Lite mer kan hittas på min hemsida-post: http://aaroneiche.com/20...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Bygga din egen jorden ugn

Vem älskar inte läcker vedeldad ugn pizza? INGEN.Jag hade en dröm om bakgård pizza part kul gånger och började göra en del efterforskningar att göra det dröm verklighet.Först tittade jag på material kostnaden för en tegelugn (spoiler alert: de är all...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

Bygga en stor själv vattna trädgården & växthusgaser från återanvända material

Detta instructable visar hur jag byggde en mångsidig och låg underhåll ovan mark trädgård & växthus. Denna trädgård planter själv vattning, fukt reglering, själv fyllning, själv skyddade och bärbara (med hjälp eller utrustning). Även om inte helt gra...

Bygga din egen Kegerator för Homebrew

om titeln på detta instructable toppar ditt intresse, då du förmodligen brygga eller har bryggt en egen öl. Om så är fallet, då tröttnat du förmodligen på påfyllning och rengöring alla dessa flaskor. Bygga en kegerator är det bästa sättet att öka din...

Hur man bygger en kegerator kit eller homebrew kegerator från Sanyo minikylskåp

öl dispensers har gjorts från nästan alla typer av kyl- och frysskåp med åren. Och de flesta öl kegerator omvandlingar fortfarande ser ut som ett kylskåp med en kran fast genom sidan när konverteringen är klar. En mini kegerator från mini kylskåp, sä...

Hur man bygger en 6000 gallon vattentank

idén om "att vara beredd" kan involvera så många saker i så många olika situationer. Viktiga är att fråga dig själv vad du inte kan, eller inte vill, leva utan. För oss är svaret vatten.Oavsett om du bor fristående eller i staden, är att ha regn...

Bygga en resväska Drum Set

st1\:*{behavior:url(#ieooui)} / * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning...

Cykel ram bygga Jig

lite över ett år sedan tog jag en cykelram bygga klassen genom United cykel Institute. Jag deltog i chromoly hårdlödning klass på deras Portland campus. Sedan dess har jag velat bygga mer cykel ramar. Jag är intresserad av att tjäna pengar gör det, o...