Komplett Guide för Tech nybörjareVarje start hörs men om du har motivationen och stark beslutsamhet du kommer att lyckas. De flesta av deltagarna särskilt av deltagarna av engineering vill bygga och göra något. Praktisk erfarenhet av att göra något gör vårt lärande perfekt och hjälper oss att förstå de verkliga fakta. Men det är mycket viktigt, men de flesta av eleverna inte får ordentlig gör riktlinjer och de inte inte från var han ska börja. Jag tror denna handledning kommer att hjälpa tech nybörjare och amatörer att starta ett projekt.

Att köpa någon form av komponenter kan du besöka:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/Store/index.asp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Demontering för nybörjare

Detta är en enkel guide som hjälper nybörjare demontering elektronik eller andra enheter, det är också användbart när du måste arbeta på fritid, eller får avbrytas, om du har att delta i kund eller dina barn skriker och se vad som händer och inte tap...

Arduino Intel Edison - nybörjare vattning Guide - Uncomplete

Hej alla,Här är min lilla guide för mitt projekt Intel IOT "Växt Rehab Installation".Min huvudsakliga koncept är att föra växter de bästa förutsättningarna att växa tack vare en Automatisk installation, drivs av Arduino - Intel Edison. Jag är ny...

Bygga en DIY Quadcopter: en nybörjare Guide

Detta är ett riktigt kort klipp på min quadcopter svävar upp och ner och rörelse i sidled. Jag försökte hålla höjden så minimal som möjligt eftersom jag är inne i mitt vardagsrum, men som ni kan se, även med som det flyger upp till huvudet (ca 6 fot)...

Raspberry Pi 3 modell B: Nybörjare Guide

En nyare version av Raspberry Pi, Raspberry Pi 3 modell B har nyligen släppts. Vad gör det skiljer sig från andra tidigare modeller är:En snabbare 64-bitars processor på 1,2 GHzInbyggt Bluetooth lågenergi (BLE)Inbyggd WiFiDu kan se fullständig beskri...

Nybörjare guide till installera och konfigurera Octoprint på en Raspberry pi för 3D utskrift

Om du har läst någon av mina andra instructables, mest namnkunniga komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor, vet du att jag kommer ihåg min egen frustration på ofullständiga instruktioner och guider även efter jag äntligen...

Nerf Modulus ändring Guide för nybörjare

Nerf Modulus släpptes 2014 som en början till raden Modulus anpassningsbara blaster. Det är en intressant blaster, har den ett antal brister gemensamma för elektroniska Nerf blasters, inklusive oförmåga att torr-eld och en oförmåga att eld utan sylt...

Airsoft: En nybörjare guide baserat på personlig erfarenhet.

Detta är min första instructable, så vänligen komma ihåg. Jag har sett ett par andra airsoft guider på instructables, men jag vill min att vara mycket mer omfattande och närmar sig hobby från ett perspektiv som tar hänsyn till de flesta av de farhågo...

Komplett nybörjare steg för steg, 3D-skrivare med alla delar listor

Intro, prelude, eller bara: Vem är detta avsett för?Jag ville ha titeln att inkludera billigt, men kan möta det: det är inte billigt att bygga en 3D-skrivare om du har vissa/de flesta av komponenterna på sidan eller om du hittar bara blyg av 100 £ so...

En nybörjares guide till Arduino

Efter några år av experimentera med Arduino, beslutade jag att det är dags att dela den kunskapen har jag fått. Så jag här går, en guide till Arduino, med nakna grunderna för nybörjare och lite mer avancerade förklaringar för personer som är något me...

En omfattande airsoft guide: nybörjare / intrade nivå.

Titta runt på webbplatsen, jag har sett en hel del instructables. "Airsoft: överleva kriget. Airsoft Guide. En Guide till airsoft". Några av dem är bra, och några av dem ser ut som de är kastas tillsammans i ett par minuter. Så är mitt mål att k...

En Guide till promenad cykler i Flash CS5 för nybörjare

har du någonsin verkligen sett någon promenader och beaktas varje rörelse, oavsett hur minimal, och verkligen tog i bara hur det var att de gick? Naturligtvis inte! Det är super läskigt, man. Och du inte vill vara läskigt, nu tror du?Jag, å andra sid...

En nybörjare Guide till 35mm Film fotografering

Hej alla! Jag har nyligen verkligen kommit in film fotografering efter min far gav mig sin gamla Pentax K1000. Jag är relativt ny på film fotografering köpa har lärt mig en hel del hittills.Målet med detta Instructable är att ge en detaljerad, lätt a...

Nybörjare Guide till fotografi

detta instructable är för nybörjare, och tar dig genom 1) lätt saker att fotografera2) utveckla bilder för att vara anständig (oroa dig inte det är mycket lätt jag lärde min stora mormor att göra det)Steg 1: utrustning Om du har en trevlig kamera med...

Pier 9 Guide: Nybörjare och avancerade CAM programmering

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9. Den var ursprungligen skriven av Dan Vidakovich.Detta Instructable är en detaljerad, steg för steg-anvisningar för hur du kan programmera en del med hjälp av CAM (Computer Aided Manufacturing)...

Måla dina naglar - en guide för nybörjare av nybörjare

nyligen jag har inspirerats av underbara spik konst av författare som TheDailyNail och AmeliaLovesToDance. men... Hur kan jag skapa dessa underbara mönster när jag inte kan även måla mina naglar? här är några tips på måla naglarna för nybörjare...bil...

Survival Guide till Airsoft: nybörjare

Hey guys,Detta är en överlevnadsguide till Airsoft innebar att hjälpa nybörjaren till Airsoft gemenskapen. Här kommer att steg för steg instruktioner att förvandla en nybörjare till en välutbildad expert.Steg 1: Att få kännedom Att få kännedom: med d...

FPV Racing Drone Build - komplett Guide

Detta är min komplett FPV racing byggnad guide. Jag gjorde dessa filmer att göra det lättare för nybörjare att enkelt hitta all information. Min högsta prioritet är att göra det överkomligt.Steg 1: Montera ramen (Velocity F-ONE)Montera den flygning c...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

Arduino trafikljus för nybörjare

setup() { // code in here runs once } voidloop() { // after the setup function, code in here runs over and over }T/FE5GXM7HKHPPROUTPUTT.MEDIUM.jpg"> * pinMode 8 / pinMode(3, OUTPUT); 4 / 3 HIGH 1 digitalWrite - uppdaterad till att omfatta trafiklj...