Konvertera 5v kraftkälla till 3.3VJag arbetade på ett projekt (hur ett program spi eeprom med arduino) eftersom min cip mx25L4005AMC har en effekt på 3.6V på max för att försökt att släppa ner den Matningsspänning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konvertera en NES gamepad till USB med Arduino

Hej!I detta instructable, jag visar dig hur du koppla in en Nintendo Entertainment System control pad till en arduino, arduino är i sin tur kör en särskild skiss som gör det möjligt att visa upp till en dator som en USB-HID-joystick!Och om detta inte...

Konvertera en befintlig webbplats till lyhörd WordPress med Bootstrap

Responsive Web Design, ibland bara kallas RWD, är definitivt en av de viktigaste aspekterna av webbdesign idag. Enligt en undersökning som nyligen Googleutnyttja över 82% av platser på webben denna otroligt effektiv teknik för att ge användarna den b...

Konvertera .jar och .class till .exe

För de måste program i java alltid har velat konvertera deras burk eller klass-filer till körbara windows-filer. Det finns många verktyg för att konvertera jar eller klass till exe men ingen av dem fungerade för mig. Så hittade jag ett sätt att konve...

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiverat

Undistructible sätt att konvertera gamla musikanläggning till trådlös Bluetooth-System, internetradio, Piano, gitarr osv, biograf, Android, Iphone aktiveratbara genom att hacka och gamla stereo hörlurar utan att skada hörlurarna, nu kan du använda Bl...

Direkt konvertera TV-Brit-tala till amerikanska Lingo

säga vad?! Många underbara brittiska-made program visas, på engelska, på amerikanska tv, men det kan vara svårt för oss jänkare att följa dialogen. Det finns många tjocka regionala accenter i England, och vissa tecken kan förmodligen kommer från Skot...

Varför och hur man konvertera Lotus Notes Mail till Outlook

under användning av Lotus Notes om du befinner dig inte fungerar med och bestämde sig för att konvertera Lotus Notes mail till Outlook sedan, du har två sätt att gå med.• Konvertera Lotus Notes mail till Outlook med hjälp av kommersiell lösning• Konv...

Hur du konvertera från decimaltal till binärt, grå och hex-

papperpennaKalkylatornI detta instructable du konverterar flera från decimaltal till binärt och binär till grå och hex.Exempel är som kommer att användas i detta instructable 385 (i bas 10).Det finns några allmänna kunskaper som du behöver veta för a...

Hur konvertera Hockey Shin Pads till BMX Shin kuddar

Som anges i ett av mina tidigare "ibles, jag rider BMX.Säkerhet för mig är den främsta prioriteringen och jag känner att utan växeln du tenderar att krascha.Ett exempel på detta är när jag gick en liten sväng - ner på uppfarten - jag försökte en näsa...

Vända en råttfälla till en kraftfull pistol

här är hur man vänder en råttfälla till en kul liten pistol som skjuter upp till 40 fot! Detta är ett stort projekt eftersom det kan göras med enkla material, mycket grundläggande verktyg, och på bara några minuter! Steg 1: Vad du behöver Detta pack...

Tända hela byggnaden med en ljus och en källa till El bara använder reflektion i fysik

mitt projekt är ganska enkel och så fantastiskt, Tänk dig att du kan tända en byggnad eller även mer använda one light och en källa till el och viktigaste... fysik, jag kommer att berätta hur... detta projekt är ett viktigt sätt att spara el så det ä...

Konvertera paintball markör till airsoft SMG

här följer hoppas kunna vara ett enkelt, Billigt och effektivt sätt att konvertera någon Paintball markör att avfyra BB på hög hastighet. Tänk på att detta är inte alls säkert att använda på fältet om inte väl testade och justeras på en kronograf upp...

Konvertera din Pickup Truck till en flatbädd

min Dodge1500 hade en rostiga säng så bestämde jag mig för det var dags att ersätta den. I sökandet efter en ersättare hittade jag det skulle vara billigare och lättare att konvertera min bil till en enkel platt säng. Jag la tillfälliga lampor så att...

Konvertera barnsäkra Cap till vuxen vänlig

Hatar inte du det när du börjar att öppna något så enkelt som en flaska munvatten och allt du får är klick-klick-klick, eller ännu värre, låst shut-tyvärr, ingen post här om du pressa ihop dessa två specifika områden, sedan rotera. Och den gemensamma...

Min källa till 7" LCD displayen ny & billigt SUN VISOR

Hi...Vid tiggeri vill jag göra klart, är att detta inte en instructable. Det är bara en foto recension av min nya solskyddet. Jag köpte den och förhoppningsvis blir det lätt att ändra - att göra min egen LCD uppvisning... och ja, det är fan lätt. Äve...

Konvertera en WBU Mister till en droppmunstycke gratis!

När jag först min köpta vilda fåglar obegränsad imma fågelbad jag var upphetsad vid tanken på att det hade en mister att locka fåglar. Dock lärde jag mig snart att dimman faktiskt rädd fåglarna bort. Varför ha en mister om det skrämmer fåglarna bort!...

Konvertera din Bluetooth Headset till Wired Bluetooth Headset

Idag ska jag berätta hur man gör eller konvertera din egen trådlös bluetooth headset.Följ mitt steg och du är några steg bakom för att konvertera den.Steg 1: Vi behöver Våra krav är följande:-1. sax2. lite tejp3. skruvmejsel4. mobil5. lödkolv och löd...

Konvertera en bensin weedeater till elektriska

När min Ryobi weedeater * dog och jag kunde inte reparera det själv, rådde min mekaniker att det inte var värt honom försöker heller. Detta var olyckligt, eftersom jag hade en massa bilagor för det: long-reach motorsåg, skrubba skärare, lövblåsare oc...

Konvertera en Vintage ljus till komponent LED

Jag köpte en cool-ser vintage fotografi spotlight på en loppmarknad som jag trodde skulle göra en stor skrivbords lampa eller läsa ljus. Lampan var utbränd och basen var en sällsynt twist lås som inte längre finns. Jag köpte en chip-på-board (COB) LE...

Konvertera en elektrisk vattentank till en utomhus trä värmare

jag nyligen utvecklat ett intresse för svetsning och så började leta efter en svetsning projekt. Med vintern runt hörnet började jag skanna Instructables för utomhus trä värmaren inspiration. Massor av bra idéer och kreativa metoder. Många använder g...