Konvertera en Ikea Expeditdetta är en mycket enkel instructable om hur du konverterar en Expedit till en liten skänk. Allt du behöver är en gammal Expedit, hylsnyckel som levereras med det och en såg.

En vän till oss var på väg att kasta sin gamla hylla ut så jag tog och tänkte på ett sätt att konvertera den till ett sideboard för min son att använda som ett ritat skrivbord.

Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA Expedit dokumentskåp hacka

Som många nomadiska vänner äger vi en av Expedit från IKEA. Jag har 5 cubbies ner och mellan och sedan vi levande begränsat lagringsutrymme, detta har varit ett användbart tillägg till vår lägenhet. Trots utbredd användning och klar dominans av SF Ba...

IKEA Expedit hacka

idag, vi ska hacka IKEA expedit.Expedit är en av IKEAs mest varor som säljs med ett billigt pris är trotsigt värt det.Men expedit saknar färg, den finns i vitt eller svart men de är inte färger, så jag lagt några RGB automatiskt ändra lysdioder som j...

Hur konvertera en IKEA Jonisk lampa med lysdioder

jag köpte en IKEA Jonisk lampa att ha i mitt vardagsrum, men när jag driv lampan upp med en 60W glödlampa det blivit varmt som ***. Jag började räkna ut hur man konvertera den till en LED-lampa istället.Jag hittade ett företag som säljer hög driv LED...

Lasergraverat drar för Ikea Expedit

I mitt jobb gör jag en massa mönster för människor. Som jag inte kan ens dra en rak linje får jag min underbara chef Jenny att göra konstverk och sedan konvertera den till en fil som laserskärare kan "läsa". Ibland emellertid en flicka bara vill...

Konvertera den IKEA Stöllet hängande lampa till ett bättre bordslampa

IKEAs Stöllet lampa har mycket som händer för det:+ lager akryl "nyanser" på förnicklad stål bokhylla+ 10 halogen spets ljus inlägg+ kvalitet konstruktion.Inte illa. Men det har också problem med:-att vara en hängande lampa-avger en ganska hård...

Konvertera en Ikea TV skåpet i till en fjärrkontroll Skjut ut TV skåp

detta är ett standard TV-skåp från Ikea. TV: N är tänkt för att montera på framsidan men viville göra det glida ut på sidan. Det fanns en lucka på 2,5" innanför den baksida väggen av denSkåp som är precis tillräckligt för att montera en TV och vår Mi...

Expedit bokhylla storleksminskning

jag behövde för att passa några hyllor i ett utrymme som var för liten för standard storlek hyllor och jag kunde inte orkar att göra hyllor från grunden så beslutat att använda IKEA Expedit bokhyllor och modifiera dem för att passa utrymme.Bokhyllor...

Raised säng med Expedit bokhyllor för lagring

jag skapade underbed lagring med Ikea Expedit bokhyllor. Detta är ett super enkelt projekt med ingen sågning behövs. Överraskande, sängen är helt stabil. Eftersom jag redan hade en säng och RAM, kostar det omkring $400.Delar som behövs:3 X Ikea Exped...

IKEA Epedit Plywood hacka

Vi har två IKEA Expedit enheter ett par år sedan. Fina och billiga grejer men inte lika bra för förvaring av böcker som vi trott från början. Så vi cam upp med en plywoodlådor som kommer att kombinera allt detta:Ser bra utLagra böckerButik lilla anvä...

IKEA DJ-konsol

UPPDATERING 2015Några av Ikea möbler bitarna har bytt namn och mått och jag vet inte om du fortfarande kan göra detta. Men ta en titt i kommentarerna nedan - det finns några utmärkta nya mönster med två 4 x 4 Kallax hyllor med ben och en bordsskiva.J...

IKEA Jansjo lampa 12 Volt hacka

Efter att enkelt konvertera en Ikea Dioder LED-lampa att köra off 12V batteri i min camper van beslutat jag att göra en tur-och returresa till Ikea för att hitta en läslampa att sätta ovanför min säng. Jag insåg inte förrän jag kom hem och öppnade lå...

9 alternativ lagring idéer

Min lägenhet i San Francisco förprickat många önskvärda funktioner: trägolv, fina grannskapet, nya apparater, utmärkt tillgång till kollektivtrafik, och även tvätt i byggnaden. Det enda det allvarligt saknade var garderobsutrymme. En 5-månaders tillf...

+ Shelf

Detta projekt är en prototyp för ett modulärt hyllsystem system som använder enkla lådor och kontakter för att skapa oändliga storlekar och konfigurationer. Det primära målet var att utforma ett system som någon kunde anpassa sig efter sitt eget utry...

Igelkott skåp

För att göra hobby för min flickvän växa, behövde vi mer utrymme för hennes igelkottar.Hon är avel med afrikansk pygmé igelkott (vit mage igelkott).I stället för att hålla dem i stor plastbehållare, bestämde jag mig att göra henne en större bostäder...

Container House

Hello,Jag in i denna tävling för att visa upp mitt drömhus (något som skulle vara riktigt coolt för fester och retreater). Jag vet det är inte en rum-mer ett hus, men jag antar att Main (ansluter) rummet skulle vara min favorit om jag måste välja. Ja...

DIY lagring bänkar

I hösten 2014, vi köpte vårt andra hem och var glada över att ha ett separat rum för vår dotters lekplats. Upphetsad tills vi insåg att ingen av våra möbler som arbetat med utrymmet, lämnar oss någon lagring. Med lite DIY uppfinningsrikedom, lite Ike...

Lazy mans upcycled workshop

Hej är jag att killen heter Mayer från MAYER gör.Jag har gått en liten tid sedan så jag var tvungen att ställa in en ny (Tack alla mäktiga Tesla) större arbetsyta.Med en större plats att leva kommer ett djupare hål i departementet pengar, så jag höll...

SIGFRID surfa rack

ett behändigt sätt att visa och lagra surfbrädor med två Ikea Sigfrid parentes.Steg 1: Steg ettKöpa två Sigfrid parentes från Ikea (166.920.09)Steg 2: Steg tvåBorra ut hålet på slutet av den kortare sidan av båda fästen så det är stor nog att rymma 1...

IKEA Kura säng konverteras till våningssäng

jag har 2 barn, och för en tid sedan de var hade eget rum. Den lilla som fick detta för hans tidigare barn säng och den stora killen fick en KURA plattform/loft säng från Ikea. Allt var bra i ca 2 år.Dock ett par år sedan, den lilla och den stora en...