Korg med återvunnet silke garnjag gjorde denna korg från återvunnet garn av natursilke i stil med en pine nål korg. Jag skär garnet i längder av tre inches och gick sedan med dem tillsammans i klungor med en vävning garn.

Korgen mäter ca 6 inches över och 3 inches djupt.

Min kakadua Gwen tycker det är en stor leksak eftersom hon kan ta tag i den och kasta den runt.

Relaterade Ämnen

Hur man virka en korg med t-shirt garn

Ok så du vet hur man gör garn ur en gammal-shirt.Nu vad du ska göra? Vad sägs om en korg att lägga ditt garn i?Steg 1: material Behöver du din boll av garn jag använde två olika färger beloppet varierar beroende på storleken av de t-shirts som du anv...

Linne korg med återvunnet material 0 kostnaden

detta är en mycket enkel instructable. IIT är en korg för transport av linne bara tvättas, från tvättmaskinen till Torkställ som ska vidarebefordras.Steg 1: Komponenter Som komponenter använde jag en kassett av frukt och en träbit Hämtad från en förp...

DIY rustik stil soffbord med återvunnet trä

Att göra en rustik stil soffbord med återvunnet trä är mycket roligt. Detta är en stor möjlighet att använda upp skrot trä, eller att gå till en återvunnen timmer butik och köpa några olika bitar. Detta projekt handlar om kreativitet och skapar ett m...

Göra en egen vattning planter med återvunnet material på de billiga

introMin kontorschef köper kannor vatten från Safeway för våra vattenkylare. Senare fick jag veta att dessa särskilda kannor har ingen insättning på dessa vatten kannor, så de är bara att få kastas ut i stället för att återanvändas. Jag trodde det va...

DIY: Droppbevattning i hemmet trädgården med återvunnet material

vi har en hem trädgård full av frukt med träd och detta är min "Do It Yourself" erfarenhet av att tillhandahålla en droppbevattning System med återvunnet material från våra bore väl.Steg 1: Pumpen och vatten i trädgården An 1,5 HP kompressor pum...

Trädgård året runt med återvunnet papper utsäde remsor!

Hälsningar Karl instructable knarkare! Detta instructable kommer att lära dig hur du kan trädgård när som helst på dygnet, helst på året, helst med återvunnet material! Det är lätt att komma igång!Bara runda upp följande material:FrönTidning, tidning...

Kalla ram konstruktion med återvunnet material

här är ett exempel på hur man konstruerar en kall ram för din trädgård med återvunnet material. Du kan bygga en kall ram utan att spendera ett öre och minska deponiavfall samtidigt.Steg 1: Samla material Steg 1: samla materialen) kasserade trä fönste...

Gör en Ring med återvunnet CDs

I denna tutorial visar jag dig ett snabbt och enkelt sätt att göra en ring med återvunnet CDs!Du kan använda någon CD-skivor för detta (som gamla spel eller repad musik diskar). I detta Instructable kommer jag att använda gamla data diskar som jag ha...

Lära sig att gå med i nya garn när stickning... utan att bli avslöjad!

Har du någonsin jobbat med ett projekt, tänkande din nystan var nog... bara att köra innan du klar? Du knyta en knut? Eftersom knop kan lossna och riva upp alla dina stygn, detta är inte det bästa sättet att lägga i mer garn.Jag ska visa dig hur man...

Enkel bunden journal med återvunnet material

Detta är en billig (eller möjligen gratis), enkel bundna journal vilket gör att du enkelt anpassa en liten anteckningsbok med återvunnet material och din favorit tryckpapper. Bindningen är lätt att knyta och lätt att lossa, så sidor byts ut ut på vil...

Origami papper påsk korg med handtag

hur man gör ett papper origami korg med handtag videoinstruktioner.VAD DU BEHÖVER:-Ett pappersark utskrift (A4 eller Letter) eller två fyrkantiga pappersbitar.-sax-9 minuter ledig tid...

Skärmar med återvunnet material.

jag är en hantverkare, och leder till Craft visar och mässor för att sälja mina produkter. Men, har en fin monter med stora skärmar är något svårt att få, om du inte har tillräckligt $$$ att investera på den.Tja, jag kommer att visa dig hur man gör e...

Hexagon däck med återvunnet leveranser

Jag hade en vision av en Hexagon däck. Så beslöts att göra det en verklighet. Vi har flera hexagon växt sängar och en hexagon tabell, så varför inte en hexagon däck?! :)Leveranser:1. massor av skrot och återvunnet trä. 2 x 4, 2 x 6, 2 x 8. Jag scavan...

Projektet Snooze: Hur man bygger en enkel säng SWING med återvunnet trä.

Detta är min första säng Swing bygga och jag lärde mig mycket av det och så kan du.Göra skillnad här i världen när du väljer sättet att göra saker när det gäller att bygga. Vi kan välja att bara köpa allt nytt material för våra projekt eller välja at...

Sy en rep skål med återvunnet rep

I detta Instructable, kommer att jag visa dig hur man syr upp någon storlek rep skål, med hjälp av även små bitar av rep. För den som jag gjorde, dekonstrueras jag faktiskt en hängmatta som hade hål i den. Jag frågade mina barn unknot bitar (i utbyte...

Hydrokultur nederländska hink med återvunnet kaffe burkar

Detta är en mycket lätt projekt för någon att göra. Det är ett bra sätt att förvandla det Tom kaffe behållaren till något användbart. Med bara några grundläggande verktyg och väldigt lite pengar, kan detta göras på ingen tid alls. Detta är också ett...

LED lyser Upcycled Vin Rack med återvunnet pall och flaskor

Hej alla, Michael från Elementärt LED här.Denna steg för steg handledning visar hur jag satte ihop en LED lyser upcycled vin rack. Projektet var mycket roligt och mycket givande. Jag hade velat göra ett projekt som använde återvunnet material ett tag...

En sommar central med blommor silke

Följa Nell på glädje oss gardenDetta är en billig mittpunkten idé för A Garden Party, sommar lunch eller bröllopsbutiker DuschJag kommer att besöka en vän en kväll och mycket till min glädje rätt vid sidan där jag parkerat, var en hög med gratis sake...

Bygga en trä svarv arbeta bänk med lådor med återvunnet vintage virke

så jag har haft problem lagra alla min trä vrida skräp nyligen, det verkade som om alla dessa små bitar var vilse i röran, jag behövde en lagringslösning och jag behövde en snabb men jag ville inte bara något jag höll för något stort som skulle pågå...