Kraftfull PVC-marmor Sniper skyttebanamin PVC marmor gun består av 1/2" PVC som fat, 2 bitar, 1/2" PVC armbåge, 1 bit tomma breda mun & tjocka plastflaska, 1 pc. ljusare tändning, ett par av tråd, 2 st. 1 "x 4" metal lakan, några bitar av skruv och en träbit bildade som en skyttebana lager.

Ytterligare saker som behövs: 1 pc. plast spruta (tom cologne spray), denaturerad alkohol och kulor

Hur du använder: Med allt material sammanfogade med varandra för att bilda en skyttebana bränning är lika enkelt som att äta jordnötter. Bara öppna locket på flaskan, spraya 3 till 4 gånger denaturerad alkohol inuti (beroende på storleken på flaskan), resumé, lägga marmor inuti PVC fat och brand. Resultatet är en mycket kraftfull blast som ska skicka marmor flyger kraftfullt snabbt mot någon av din målgrupp. Du kan inte ens se marmor flög sätt från slutet av PVC fat. Denna skyttebana kan tränga igenom 1/8" tums plåt och kan nå upp till 600 varv beroende på storlek på marmor om det bara passar rätt in i din PVC fat, mindre kulor kan resa mindre och längden på PVC: N. Denna skyttebana är korrekt även vid 50-60 varv. Jag använder denna skyttebana för jakt på fåglar och hittills är jag ganska nöjd. Jag är också i färd med att förfina denna räfflad för att producera mer makt och hittills har jag 3 med olika utföranden och längder. Jag fall du är intresserad av min design jag är mycket öppen att dela den. Det är viktigt när du har en, du tar fullt ansvar det.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en mycket kraftfull pvc båge

detta är en verkligen!!! kraftfull båge gjorde fron 1/2 i. pvc-rör. Du kan skjuta en pil extremt långt och med mycket makt.Steg 1: material De material du behöver är följande:3 1/2 fot av 1/2 tum pvc-rör (87 cent på lowes)en rooligt silvertejp (2 dol...

Knex sniper skyttebana (barrett)

Hej och Välkommen till min instructable.Detta är min första instructable så snälla ursäkt för stavfel eller textspråk!Jag antar att detta inte är en riktig instrctable men det är jag vill att du ska hitta massor av mods ut för min barret knex skytteb...

Kartong Sniper skyttebana

Steg 1: material 1 papper1 förpackning papper tube1 penna1 maskeringstejp rulle1 par sax1 härskare3 toalettpapper rullarSteg 2: Magazine Dra en linje som en och en halv tum på papper (bild 1)Dra sedan en tre tums linje på båda sidorna (bild 2)Anslut...

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blowgun

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC blåspistolI denna video, kommer att jag visa dig hur man gör detta awesome airsoft pistol drivs av lungorna.Det har snabb förändring klipp för snabb omlastning för sin enkelhet, det är ganska mäktig.Det ser ut...

DIY PVC bow 75 + lb draw!

Detta är en kraftfull pvc båge som har en dra vikt på 75 + lbs. Några av de saker som behövs är valfritt men för att garantera hållbarhet och driver rekommenderar jag att använda allt i denna instructible. ** Jag är inte ansvarig för skada eller skad...

Anime-Kid presenterar: PULSAR-RFD

Hi!Jag gjorde denna pistol, bygger på: [url = Sharir1701's skal mata ut pistol [/ URL],Detta är min powerfullest pistol på idag!PULSAR-RFD stativ för:Kraftfull ultimata lag Sniper Asault skyttebana - Random brand avstånd,RFD beror det litterly ibland...

K'nex två i en pistol

denna pistol är en extremt kraftfull kne'x sniper gevär och en splitter pistol alla rullade in en gun fat.Steg 1: Beståndet Gul bendy stavarna ser den coolaste, så använd dem är du kan!Steg 2: Handtaget Allt du behöver göra är att sätta de två halvor...

Koks kanon

pnuematic pvc marmor pistol som lätt kan skjuta över en byggnad.se bara till att du gillar koks eller diet coke. Också skjuter marshmellows för skada dina vänner!Steg 1: material You will need a :1) 2 liters Cola flaska2) 1/2ball ventil3) 1/2 två del...

Den ultimata Airsoft Guide

Detta är min personliga guide om airsoft. Jag försöker täcka varje viktig aspekt som jag kunde tänka på i de nästa bilderna. Jag går över vapen, kläder, strategi och mycket mer!Steg 1: Hagelgevär, gevär, Sniper eller kulspruta?Varje vapen har fördela...

$15,00 pneumatiska PVC sniper

detta är en pneumatisk PVC sniper jag gjorde för $15,00. Den kan skjuta över 92,5 meter (300 fot) med lite noggrannhet och 9 till 15 meter (30-50 fot) exakt. Den rymmer 100 psi men 60 psi räcker.Steg 1: delar Här är en lista över alla delar.1:(2) han...

Marshmallow Shooter Sniper Rifle PVC

PVC Marshmallow prickskyttegevärHur man gör en marshmallow pistol, men inte din körning av mill setup. Jag vill visa dig hur man gör en marshmallow pistol som dina vänner kommer att gå, "Whoa, thats cool!"Du kan sätta en marshmallow i alla rör,...

Lätt gummiband trä och PVC Sniper Rifle

så hade detta PVC-rör och 2x4s sitter i min källare och jag tänkte, "Hej, jag ska göra ett falska vapen av detta!" Det är en ganska enkel och anpassningsbar bygga och alla verktyg du behöver är en pusselbit och sander. Jag använde en utbytbara v...

Awsome mus fälla drivs skyttebana som skjuter och är mycket kraftfull

i denna instuctable kommer du visade hur man gör en billig skyttebana ur en mus fällaSteg 1: materialDu behöver...hårdvara1/2 eller 3/4 tum pvc-rörmus fällaWire2 av 4 träbit omkring 2 fot långnaglarskruvarnalock för cap gun (som du kan köpa på dollar...

Halo Sniper Rifle - papp och pvc

Att Pimpa min sons Halo dräkt:Jag byggde ett prickskyttegevär. Den är tillverkad av kartong, skrot trä, PVC pipe kopplare och en telescoping pool skimmer pole - tillgänglig för omkring $12 online (jag hade en åt vänster över från en blow-up pool hade...

NERF Sniper Pistol!

jag har varit "NERFing" för ca 4 månader nu och äntligen fick jag kläm på den. Detta är min första NERF mod och inte bäst skriva upp för det så bär med mig.Hur många gånger har du köpt en nerf pistol och var besvikna över spänna? Jag vet var jag...

Sniper karaktär gevär Prop - DRS1 skruv

"DRS1 skruv" Sniper gevär vapen PropSteg 1: Skapa en Design kortJag behövde för att skapa en DRS1 "Skruv" gevär prop för mitt projekt GF kortfilm "Sniper kontra Scout". Jag började med att göra en en sida kort med några visue...

V2 Odjuret-en Airsoft stöd Sniper

Den som uppmärksammar mina bygger kommer ihåg detta.Ursprungliga odjuret sniper omvandlingen var awesome, och fortfarande är i bruk idag. Pistolen, men var min vän, så jag inte får använda det längre. För att råda bot på detta, jag avslutade det logi...

PVC Transport vagn

Gymnasiet som undervisar på genomgår för närvarande en fullständig ombyggnad. Befintliga campus slits och en ny reses i exakt samma utrymme. Tillfälliga bärbara har använts att tränga undan lärare att göra campus stora spretande mäsk av gammalt och n...

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...