Kropp arbete sander gjort att en kant sanderJag är fruktansvärt på ta bilder och att när jag går längs i mina projekt så jag är rädd har jag inte har fått tillräckligt med bilder den här gången heller.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga ett vinnande bälte Sander Drag Racer

tack för att klicka på 5 stjärnor för detta Instructable (Hint) och glöm inte att kasta en av dina röster börjar 21 mars!Jag har haft en hemlig önskan att engagera sig i bälte sander dragracing ända sedan läsa en rygg täcka artikel i Fine Woodworking...

Sugru självlåsande Wingnuts och Wingbolts

Detta Instructable hjälper dig att omvandla vanliga skruvar och muttrar till super bra självlåsande wingnuts och wingbolts.Jag använder dessa på lederna i min anpassade bordsskiva kamera arm. Normala wingnuts kan användas för hand, men lås inte bra n...

Sand grävare: Tillverkad av återvunnet pallar

Somrar en bra tid att vara liten. En av mina favorit minnen från barndomen är dagar tillbringas i den lokala parken spelar på awesome sanden gräva grävmaskiner. Jag tillbringade timmar grävning sand, letar efter gömda skatter, (och ibland hitta katt...

Ultra-transportabel Sand skulptur former

proffsen använder rejäl plywood former som kräver en pickup till transport, men jag ville ha något lätt och kompakt.Google "Sand skulptur" och resultaten kommer boggle sinnet... men den röda tråden mellan de större skulpturer som du ser där ute,...

Sands Of Time

jag skulle säga detta kommer att göra ett intressant projekt eftersom – det inbegriper båda, hantverk och vetenskap. Dessutom representerar och firar en handelsvara som är mer värdefulla då platina. Detta är > tid <-tid verkar bara helt enkelt glide...

Hur till Sand Cast 3D tryckt objekt

som någon med tillgång till en 3D-skrivare vet, är det relativt lätt att skriva ut egna mönster från skrivaren i några minuter eller timmar. Men komma många människor upp kort i hur att översätta dessa bräckliga plast bitar till faktiska arbetstid de...

Elgitarr: Kropp och hals

I detta Instructable, kommer jag visa dig hur jag byggde en elgitarr med hjälp av verktyg som vanligtvis hittas i alla genomsnittliga verkstäder. Vi kommer att se olika steg som hur att bygga upp kroppen, tråd elektroniken, bygga halsen och forma gre...

Att lägga till djup (och skryt) till IKEAs annars platt sexkantiga Hönefoss speglar

IKEA gör några trevliga och avgjort inte vanligt torget speglar namngivna "Hönefoss." De är sexkantig form och kommer i en låda med 10 för $15 (5 varje i två olika nyanser av brunt). Du kan läsa allt om dem på IKEA "Speglarna ser ganska bra...

Hur att designa och göra en wood carving knife

jag kommer att visa dig hur man gör en wood carving kniv med ett minimum av verktyg.Denna kniv är perfekta för carving förminska koppen i mitt förra instructableSteg 1: Verktyg som behövs för För att göra denna instrucable behöver du bara enkla handv...

Kniv att göra

friskrivningsklausuler: kniv är farligt, jag är inte ansvarig om du bli sårad. Också, vet dina lagar, och inte göra något olagligt. Jag är inte ansvarig för något som händer som en följd av er läser detta.Detta är ett personligt projekt till mig, och...

Kroppen Swap: Pullip huvudet X gjorde flytta Barbie kropp

Du älskar Pullip docka unik huvuden, men hatar deras små, hårt att posera kropp? I åratal har har människor kroppen bytte Pullip lager kroppen. Fram till nu var det mest populära sättet att göra det med en obitsu kropp. Dock obitsu organ kommer med e...

Att göra en bröllopstårta

med tanke på att jag har gjort en hel del bröllopstårtor, min förhalning på att sätta ihop detta instructable är något skamligt. Att göra en bröllopstårta är roligt, tråkigt, smärtsamma, spännande, tröttsamt och något som kommer att fylla dig med sto...

Ultrasonic hinder att undvika Robot

Detta är mitt försök att designa och bygga ett hinder att undvika robot! RekaBot (uppkallad efter en Fe (:) kan upptäcka hinder med en ultrasonic sensor som kan flytta runt med hjälp av ett servo. Baserat på mätningar tar hon, drivs spåren riktning m...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Att göra enkla PVC flöjter

denna flöjt design är ett vanligt på nätet, och av goda skäl. Det är inte bara enkel att bygga, det är också relativt enkelt att lära sig och givande att spela. Det tog bara en månad av på och av att leka för att vara relativt duktig (vilket jag kund...

Att göra en ändträ skärbräda - jag gjorde det på Techshop

nedan finns flera skärbrädor som jag har gjort på Techshop, San Francisco, en medlemsförening workshop med alla typer av verktyg för att göra saker. Jag har inte mycket erfarenhet av träbearbetning, så jag använde detta projekt för att lära mig några...

Träklubba gjort. Jag gjorde det på TechShop

Shopping lista:-3/4 "tjocka 6" bred och 18" länge trä (jag valde lönn)-BB, bly vikter, damm från bänkslipmaskin, stål bar lager, eller någon sak annat som är tät och passar i klubban. (Jag gick med BB: s eftersom du kan köpa mycket riktigt...

Måla din egen bil för under $200 (eller hur jag lärde mig att älska Rustoleum)

jag har en 1971 VW Westfalia husbil buss. Det var i dåligt behov av en lack när jag fick den. Någon hade målat det med vad jag anser vara husfärg. Ingen bueno :( Jag bestämde mig för jag var tvungen att ta hand om den. Jag tänkte att jag skulle göra...

Att göra en Plywood kajak

Jupiter punkt serien av kajak mönster är avsedda som lätt-till-bygga, rolig att paddla, mångsidig samling av kajaker. Med en enkel 3-panel skrov och däck i unika 3-panel är båtarna snabba att montera, har en hel del karaktär och utföra mycket väl. Pl...