Kruger's Zippo RemoteDetta är den absolut coolaste projektet (imo) som jag någonsin har gjort, så jag är verkligen glad att dela denna. Det var ett mycket svårt projekt som tog ungefär en vecka att felsöka och bygga, men det fungerar äntligen!

Först ska jag börja med vad som inspirerade mig.

Kolla in det Captain America montaget gjorde jag av extrem tristess.
Vid 0:20 och 1:51, kanske du märker Kruger (tror jag) med en ljusare Zippo som sprängkapseln.

Jag ville alltid bygga någon sorts radio control switch så här, så jag bestämde mig att göra just detta.
Följande är en annan video av denna Zippo fjärrkontroll i verkliga livet!


Detta projekt tog mycket av försök och misstag, så några bilder kan vara förvirrande. Känn dig fri att kommentera om du har frågor!

Detta Instructable kommer att ha två delar. Den första kommer att vara den huvudsakliga Zippo TX remote och andra blir exemplet RX program.

Nu kör vi!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY ombyggnad av en lättare Zippo

zippo ljusare, ofta imiterad men aldrig mångfaldigas.få produkter har stått sig genom tiderna som zippo lättare. om det fanns någon en bit av klassisk americana de flesta människor kan identifiera, är det en zippo. Det är en enkel, väl utformad desig...

Re bränslepåfyllning din Zippo - Epic Fail

Okej, i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man lägger bränsle i din Zippo lättare utan belysning din hand i brand. Om du gillar det, är du välkommen att rösta på mig i tävlingen Epic misslyckas.Steg 1: Deconstructing din tändare Det förs...

Remote Controller Safe

Har du någonsin undrat hur du kan relativt easly dölja din fickpengar från din lilla/större brother(s) eller helt enkelt har din lilla "Fort Knox"? Tja... med detta Instructable kommer du att kunna! Låt oss se vad du behöver!Verktyg:x1 Flathead...

DIY Remote Gate konservöppnare

Efter att bygga ett stängsel som vi beslutat att vi behöver en grind men strax efter att ha installerat det jag hade att komma ut i ösregnet att öppna den pull bilen upp komma tillbaka och stänga den. Det kan vara lättare att köpa en pre gjorde kit m...

DIY anordning för remote kontrollerande mörkar

Om du letar för att märkbart förbättra detaljer och stilen i ditt hem, bör du överväga bygga och installera DIY anordning för remote kontrollerande mörkarna.Det är super lätt och roligt att bygga och lätt kan installeras på alla befintliga icke autom...

3 In 1 Remote

Jag tycker att det är mycket frustrerande när jag går för att använda en av min fjärrkontroller och inte till hands. Jag hatar verkligen när en av dem har hamnat under bordet eller ner på baksidan av en stol. Nu normala människor köpa remote caddies...

Lätt Zippo Trick stjäla lågan och avkastning

Här är en snabb och enkel knep som du kan göra med alla zippo stil lättare med en snabb ändring.Steg 1: Kolla in videonKolla in min Youtube-kanal för video och glöm inte att prenumerera på jag göra veckans video:Steg 2: ändringAllt du behöver göra fö...

En Zippo hölje en Tic-Tac rutan

Hej. För min första instructable, jag ska visa dig hur du använder en Tic-Tac låda att dölja och använda en Zippo brand lättare. Du kan ha den liggande, framför någon, etc, och de kommer inte bli klokare. Med min teknik, även om jag har aldrig sett d...

Grundläggande Zippo tricks

dessa är inte det stora parti tricks som förvåna och förvåna vänner, dessa är de som gör dem gå, "woah cool, hur skulle ya göra det?" eller "trevlig, ganska smart"Dessa är grunderna och är bara saker att göra när du är uttråkad eller e...

Avsnitt 1: Nybörjare Zippo Tricks

Hej, detta är min första avsnittet i vad jag hoppas att vara en ganska bra serie på zippo tricks. Vänner och familj med dessa trick kan du uppfattat. Förhoppningsvis eftersom du tittar på kommer du att märka som gör dessa trick är en konst i sig själ...

Fem zippo tricks

tredje rundan av nya trick att lära med din zippo.Förresten ljusare ser lite udda eftersom jag inte hittar min riktiga zippo, detta är en mycket liknande bomblighter, som fungerar alldeles utmärkt för demo ändamål.Original - grundläggande Zippo Trick...

Flip nära Zippo Trick

detta är en lätt nybörjare trick för zippo lättareSteg 1: Håll Zippo upp och ned med gångjärnet till vänster och Flick din handled Har inte en förlora greppet på din zippo eller det kommer flyga ur handen.Steg 2: Ljus Zippo med den Hand du inte använ...

Hemgjord Zippo-stil lättare

har du några tomma tändare liggandes? Alltid tyckt att du skulle kunna göra något med dem men aldrig visste vad? Nu har du du lösning! Denna enkla instructable kommer att lära dig hur man gör en cool Zippo-liknande lättare ur en tom lättare och hushå...

Hur man gör en arbetande Zippo-tändare ur kryssrutan Matcha!!!

Hur man gör en arbetande Zippo-tändare ur kryssrutan Matcha!Det är så lätt att göra och så cool och rolig på samma gångdet gjorde från 2 match lådor och det med ut lättare gasMaterial:2 match boxtejpVerktyg:saxPen< iframe bredd = "420" höjd =...

Hur du ändrar din zippo tändare veke

Hey guys heres del två av zippo underhåll serien, denna behandlar trimma din veke och ersätta din veke, del tre och fyra kommer snart. del tre - ersätter din flinta, del fyra - tips och tricks. hoppas ni titta gärna betygsätta och kommentera....

Hur man gör Zippo Trick The studs

Hey guys detta är min första zippo tutorial för tricken Studsen, dess en awesome knep att märka på slutet av din freestyle som det börjar med lättare lit...

Hur man gör Zippo Trick den utökade Sidewinder

här är en tutorial för zippo trick utökade sidewinder...

Hur man gör Zippo Trick The Sidewinder

Hey guys heres en tutorial för zippo trick The Sidewinder...

Hur man gör en gaffel-Zippo för gem

jag såg detta på postat på Zippoclick forum som medlem hade erhållit. Jag beslöt att göra en för min egen.Det är en robust innehavaren att bära en Zippo tändare; Det är ett alternativ till Z-klipp, där ljusare inte oavsiktligt faller ut. Också till s...