Kyckling Chile Verde TacosMin vän Christian lärde mig detta recept. Det var en uppenbarelse för mig att lära sig om deglazing och saucing upp en stekpanna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kyckling Chile Verde

kycklingen sjuda med tomatillos och andra läckra gröna saker.Steg 1: Hacka grönsaker Ursprungliga ingredienser:3-4 lökhandfull varm paprika (att krydda)2 paprika (jag valde rött, men grön är fina och passar färgschemat)Fräs grönsakerna i rapsolja, oc...

Min Chile Verde (grön Chile)

denna välsmakande Grön sås är gjord med kärlek, omsorg och jalapenos. Detta kan serveras som en vanlig salsa eller kokt med kött. Jag gjorde mina med fläsk. Lätt och läcker.Steg 1: ingredienser Chile Verde Salsa:4 tomatillos1/4 av en stor lök2 vitlök...

Green Chile potatis Taco

vi gjorde dessa tacos i hem EG för många år sedan. Min syster och jag fortsatte att ta dem till vår familj när barnen bodde hemma och det har varit en av våra favorit recept. Vi gör dem inte så ofta längre men då och då jag kommer att göra dem för at...

Drog kyckling Chili

Det är den tiden på året igen. Vädret är borta neråt och det är dags för chili!Mitt arbete är att ha en office chili cook-off och tänkte jag skulle introducera dem till min Caribbean Jerk drog kyckling Chili.Fick mig en 1: a plats slips på mitt förra...

Vita bönor & kyckling Chili

Ursprungligen postat på min blogg på http://www.browniebites.netBeroende på vilken del av världen du lever i, är chansen att temperaturerna har tagit en störtdykning nyligen. Vad bättre sätt att välkomna den kalla årstiden än med ett varmt hus, kansk...

Vit kyckling Chili

när jag flyttade till Atlanta för fyra år sedan, jag provade denna kinda dumpy kyckling restaurang. Vi stannade av för att äta lunch så jag var inte på humör att beställa allt riktigt tungt. Jag bestämde mig att beställa kyckling chili. Jo jag anade...

Crock Pot grädde ost kyckling Chili

jag är en soppa maker, mina soppor slå ut bra och vi lever på dem året runt, men speciellt på vintern. Jag använder den lerkruka potten, (långsam spis) mycket. Jag en morgon människa så planera och skapa nattvarden första sak på morgonen är rätt upp...

Hur man gör vit kyckling Chili

jag är inte en stor soppa äter person. I själva verket ogillar jag starkt de flesta soppor. Jag var mycket skeptisk när jag först gjorde denna chili. Men efter att ha provat den första tuggan jag kommer aldrig sluta äta det! Dess min absoluta favorit...

Crockpot fläsk Chili Verde

utrustning:CrockpotTraktörpannaGrill (valfritt)Ingredienser:4 kg eller fläsk axeln (klippta och kubik)2 kg Tomatillos3 jalapenos5 Poblano paprika4 Cubanelle paprika6 hela vitlöksklyftor1 stor lök (grovt hackad)2 koppar färsk koriander blad1 quart kyc...

Hur man lever ett estetiska liv av bär, äta, reser av och lyssna till specifika färger för en vecka

för sju på varandra följande dagar, vi valde en enda färg och försökte klä i den färgen, äter bara mat för den färgen, lyssna på musik med den färgen och allmänt göra så många val som möjligt1 överensstämmer med den färgen.Måndag - rödTisdag - Orange...

Bris lätt Cheesy kyckling Verde Enchiladas

en explosion av matens goda insvept i en tortilla, kvävd i Chile Verde och toppad med töntiga godhet!Steg 1: Du behöver; ~Skinn och benfria kycklingbröst~ 3 1/2 dl Chile Verde sås~ Vit majstortillas~ 3 msk tärnad grön chili~ 1 grädde kvarter "o färsk...

Rökt Paprika kyckling Tacos med kryddig getost

Jag älskar tacos. Jag älskar rök paprika och jag verkligen, verkligen älskar getCheese! Detta recept kombinerar alla dessa underbara ingredienser till en fantastisk taco (en annan av mina favoriter – jag kunde äta tacos hela tiden!). 4 portionerTid:...

Chili Cook Off: 3 recept till Spice Up Your Life

3 awesomely olika tar på chili att garantera en vinst på någon cook off. Bara letar efter middagen? Dessa skålar kommer att leverera.Instructable omfattar:Svarta bönor lamm Chili med rött vinVit kyckling Chili med LimeVegetarisk Chili med mörk chokla...

Långsam spis Green Chili

Chili verde, eller grön chili är Rekommenderad stil med chili här i Colorado. När du har provat det, du kommer att förstå varför; grön chili besitter en unik fruktighet och syrlig något smak, tack mestadels till användningen av tomatillos istället fö...

Mango sallad Salsa

Denna härligt färgglad sallad går bra med bara om något kyckling, fisk, fisk tacos eller helt enkelt av sig själv! Det är både välsmakande och fräsch med en kick av krydda och vi får inte glömma att det är enkelt att göra...Steg 1: Hacka alltMangosKo...

Glamping Tips och Tricks - hur en familj gör det

Glamping. Innan begreppet togs över för att bli handlingen att bo i ett 4-stjärniga träd hus med utsikt över en vulkan på en fyra årstider Resorts, var det helt enkelt den term som används av vanliga campare som vill få lite glamour/lyx tillsammans m...

Flätad kycklingpaj

fyllda kyckling inuti flätad pajen. Jag gjorde det som Fisk form. Min familj gillade detta parti och jag slår vad du all vilja som den del.Steg 1: ingredienserFör att göra degen2 koppar alla ändamål mjöl1 msk av aktiv torrjäst1 tsk salt1/4 tsk socker...

Grön tomat & Bacon Jam

Det är höst och dags att rensa ut tomat patchar. När du är klar har du flera pounds av vackra gröna tomater men ingen aning vad till gör med dem? Hur fungerar en välsmakande söt grön tomat och bacon jam ljud? Detta enkla recept tar även de mest oerfa...

Hur man skapar Crockpot recept i förväg

Av Momswhothink.comVärlden av crockpot är fantastiskt eftersom det kan vara en enorm tidsbesparing. Några av oss mammor är så upptagna, vi är lyckliga om vi kan få en pizza i ugnen innan alla börjar pålning genom ytterdörren kräver något att äta meda...