Läckra Hot Cross BunsHot Cross Buns är bullar kryss på ovansidan och traditionellt äts på långfredagen i många länder. Dessa kryddad söt bullar med klibbig glasyr på toppen och torkad frukt inuti är helt enkelt oemotståndlig!

Läs mer...

Njut av våra lätt recept!

Så låt oss få baka!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Hot Cross Buns

precis i tid till påsk! -här är hur du gör din egen läckra traditionella Hot Cross Buns....

Att göra hälsosammare påsk Hot Cross Buns

detta och mer recept finns med på min hemsida www.kneadedcreations.com besök!Påskveckan har kommit snabbt! Flera personer har bett mig att behaga post ett mer hälsosamt recept på Hot Cross Buns. Flera idéer har föreslagits med tanken att med alla pås...

Hot Cross Buns

jag först mötte hot cross kaffebröd i England, och ville återskapa dem så autentiskt som möjligt. Dessa hot cross bullar har ett kors gjort av konditorivaror snarare än mer vanligt socker glasyr finns i de flesta recept. Men som kräver lite mer anstr...

Hur man gör Triple choklad Hot Cross Buns | Matlagning med Benji

Det behöver inte vara påsk för att njuta av hot cross kaffebröd men när det är, det är en njutning att laga dessa. och om du älskar choklad då detta är en för dig, tredubbla mängden choklad godhet, en choklad bröd med en choklad chips och en choklad...

Hot Cross Bun glass smörgåsar

jag inledningsvis fick idén till denna påsk dessert på här, men självklart var jag tvungen att läkare runt med de inblandade recept. Jag hade inte en Glassmaskin till hands, och fortfarande ville ha en krämig och läckra icecream fyllning.Jag ogillar...

Paleo Burger | Läckra burger utan bun

Jag har haft några läckra portobello svampar hemma och jag tänkte på att göra vissa friska fitness burger. Tyvärr har jag inte hade något kött i kylen så jag gjorde bara bacon, ägg och tomat combo med lite ruccola på toppen. Först var jag rädd att de...

SS - påsk Cross

det är påsk.Låt oss göra ett kors.Och Hot Cross Buns. Jag växte upp med hot cross bullar och de är läckra.Steg 1: Kartong och tejp En kartong anlände som innehåller en ny cykel så var det dags att göra ett nytt projekt för min söndag skola unge. Att...

Öl Cross bullar

Påsk helger ta överätande och vidskeplig traditioner. Jag för en, är ett fan av hot cross bun och det står som en av höjdpunkterna i helgen.Detta hot cross bulle recept ökar söta och kryddighet av bullarna med en off bitter smak från en Kapstaden bry...

LED Piano

pianon är bra instrument. De är roliga att spela och de är härlig att lyssna på. Jag tittade i min låda med elektriska komponenter och jag såg massor av lysdioder och några små knappar samt. Jag ville prova min nya Lödstation så jag bestämde mig att...

Lära sig spela Piano i 5 steg

Om improvisera i farten (se ovan) inte inspiration nog för att lära sig spela piano, vet jag inte vad som kan vara.Lära sig spela piano behöver inte vara skrämmande. Om du har två händer och strävan att lära sig, är du halvvägs där.>> Klicka här för...

Bygga en programmerbar mekanisk speldosa

Om du någonsin sett dessa liten speldosa man hamnar, eller vev, och de spela en liten melodi om och om igen från en liten metall trumma av anteckningar, men önskar att de gjorde mer än spela samma 10-andra låten om och om igen för evigheten? Om bara...

Korv till frukost!

Jag upptäckte denna läckra kombinationen av ingredienser på en familj campingtur. Jag vaknade en morgon och upptäckte att vi hade ingen frukostmat som helst. Vad hade vi dock var överblivna varmkorv bullar, snabbt mognande bananer, en burk jordnötssm...

Miniatyr mat gjord på salt deg

här är en körning av hur man gör vissa miniatyr mat av salt degen perfekt för ett dockor hus.Jag ska visa dig specifikt hur man gör hot cross kaffebröd och croissanter men när du känner till grunderna kan du göra något.Steg 1: Att göra salt deg Salt...

Hur man spela Violin

detta instructable kommer att lära dig grunderna i att spela fiol.Du kommer lära dig:1. hur man förbereder att spela2. hur man läser violinmusik3. hur man håller fiolen och båge4. hur man lägger in all denna information tillsammans att spela "Hot kor...

Brittiska Nosh: Teacakes

Hej, detta blir först av många instructables på klassisk brittisk mat.Detta recept kan användas för alla möjliga saker som frukt bröd, te kakor eller hot cross kaffebröd. För detta instructable jag kommer att göra teacakes.Innan du börjar se till att...

GuacDog

Har du någonsin velat göra en mexikansk stil korv? Ja nu kan du! Med bara några enkla ingredienser och en ugn kan du förvandla en traditionell varmkorv till en smak-fylld korv.Steg 1: ingredienserNågra smakrika ingredienserna du behöver är:Avocado(1)...

Att göra läckra autentiska jäst Hot Sauce

Mina tidiga experiment med betning paprika och göra varm sås var totalt misslyckas men i slutändan jag segrade! De stora varma såser av världen jästa, inte bara konserverade med ättika som min tidiga försök. Den unika smaker av het sås, pepperoncini...

16 tips på växande Hot Chili Peppers i ett kallt klimat

Om någon läser detta har faktiskt smakade min matlagning, vet du hur viktigt chilifrukter är till min dagliga rutin. De flesta av de måltider som jag har lagat utan chili är ganska äckliga, med undantag av ost på toast, även om detta också serveras v...

Pappers-Nerf Gun (Cross-bow)

detta Instructable visar dig hur man gör en super billigt papper Nerf Gun (Cross-Bow). Detta är min första instructable så lämna några kommentarer. Detta är helt min design så om du kan göra en med vissa förbättringar, posta några bilder på det! DISC...