Läder-inramade glasögonEn storm i 1583 sjönk den venetianska handelsfartyg Gagiana 20 små trälådor återfanns i
1968, är var och en innehåller ett dussin läder-inramade glasögon sannolikt gjort i Nürnberg, Tyskland bilder till höger tidstypiska exempel. En från en målning, en återhämtat sig från ett skeppsbrott. De till vänster är mitt försök till en reproduktion.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förstört läder stomme glasögon

Jag gör reproduktion medeltida läder-frame glasögon för historiskt återskapande.Detta par jag glömt ett steg och permanent märkning en av linsernaSteg 1: Hur man inte ska göra läder inramade glasögonJag skär ut läder ramar och få linserna från ett on...

Förhindra glasögon falla av ansiktet med varmt lim

.. .inte helt vad det låter.Jag har ett par helt plast inramade glasögon. När man tittar på saker (speciellt över sidan av en pitching båt, mot havet), skulle dessa glasögon börjar glida av mitt ansikte. De ramlade ett par gånger, så jag satte en blo...

Läder glasögon fall

Jag har tänkt att lära sig mer om leatherworking ett tag, och med julen runt hörnet var ett perfekt tillfälle att öva! Jag försökte tänka på något alla kan använda, och landade på ett Glasögonfodral (richardhan jag ser att du kom till samma slutsats,...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Glasögon läderfodral med fjäder

Enkla men mycket trevlig glasögon fall eller en hållare för din pennor eller borstar eller ens stämpling verktyg!Fjädern är inte svårt att tälja och läder är svårt nog för fjäder att pågå så länge ärendet själv gör.Här är liten och gjorda för små gla...

Läder glasögon fallet

Detta läderfodral glasögon är super lätt att göra - det tar bara 10-15 minuter :DDu kan göra detta Glasögonfodral från läder eller pleather och även linje det med klädde med filt det du känner dig fancy. Detta Glasögonfodral definitivt inte kommer at...

Läder & KSV - Steampunk glasögon!

Skydda dina okulär organ med ett par steampunk glasögon, speciellt utformad för airship resor och tid reser äventyr!Denna tutorial ska show dig hur man tar en standard par svetsning glasögon och mod dem till något förbluffande med vardagliga hushålls...

Mad Scientist Steampunk glasögon

Mad Scientist glasögon. Precis vad jag behövde att slutföra min galen vetenskapsman kostym.Steg 1: Samla leveranser Din användning varierar. Trots allt, gör varje galen vetenskapsman det sin egen väg.Jag använder:2 matcher från 1 liter pop flaskor1 2...

3D Steampunk glasögon

Gillade inte den tråkiga glasögon får du på bio... Så vände jag dem till något bättre. Detta är hur black ops eller någon 3D-spel ska spelasSteg 1: Du behöver1: mönster (du kan få en stor en från lostwax.com)2: skarp kniv3: 3d-glasögon (bara linser)4...

Torkställ för glasögon och silver

när jag diska, jag hänga dem upp till torr där de lagras--vid torkning rack. Som minimerar röran på disken, och sparar mig tid att sätta saker bort när de är torra.Denna rack är tillverkad av PVC-rör och rostfritt stål smälttråd. Hål som är lite tigh...

Bruden & brudgummen dekorativa bröllop glasögon

Här är en söt men elegant sätt att anpassa bruden och brudgummen glasögon, att göra deras speciella dag ännu mer minnesvärd. Detta projekt är lätt, snabb, billig och helt customizeable. Du kan välja att verkligen försköna slöjan, ändra färger, har en...

Anpassade glasögon från repurposed flaskor

för vårt bröllop vi planerat på att köpa pilsner eller pint glas för många av våra gäster. Vi hade tänkt att ha våra namn och datum tryckt på dem. Dock med minimum för storlekar, fraktkostnader och inse att glasögon med andra människors namn på dem i...

Glasögon gångjärn utbyte/reparation

gångjärn på receptbelagda glasögon kan vara en tuff fix. De är oftast integrerade rätt in i ramen. På ramar som är alla metall, är gångjärnen fastlödda eller bearbetas som en pjäs med resten av ramen. Alternativt glasögon med plast ramar har en metal...

Fixa halka glasögon nyckelband

Problem: glasögon hela tiden glider bort av deras odrägliga nyckelband? Bruten och förlorade glasögon, för många att räkna? Arrgh!Jag vet jag inte är enda där ute. Min make också klagar. Jag har haft Glasögon slip av deras Logoband, fastna och dra bo...

Dieselpunk glasögon XD-2

Hej till alla konsthantverkare,Jag har nyligen avslutat dessa mycket mycket enkel dieselpunk glasögon, gjord av bara ett par saker.Dags att göra dem kunde vara som 20 minuter, kanske 30. Och så här är en snabb tutorial...jag: Jag ska vara att göra me...

Eyeris: Bionic glasögon

Eyeris är ett elektromekaniskt inkopplat modell av en mänsklig iris med programmerbara känslighet för stimuli som förskjutning från ett objekt och omgivande ljus. Det gav upphov till från mina slutsatser en sommareftermiddag medan gräva genom soppåsa...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Snabb och billig Steampunk glasögon

jag gjorde dessa glasögon (inte glasögon, eftersom det finns en brist på glas) så att jag kunde ha något fancy titta över mina ögon när jag agerar alla steampunk. De är ganska enkla och mindre som tog en halvtimme att göra, även kommer fina Tuningsen...

Sci-Fi B-film glasögon

dessa glasögon, som om direkt ur en sci-fi b-film, har servomotorer som högljutt styr mörka linser beroende på omgivande ljus och närheten till andra objekt.Steg 1: material 2 servosSvetsglasögonsilvertejpWireen mikrokontrolleren rörelsesensorett fot...