Lägga till en Reg-nyckel till en VB 2008 APP

Det här är en video som gjorts för en tid sedan visar en metod för att skapa en REG nyckel för en Visual Basic-Program (2008).

Detta är föråldrad och jag är 100% säker på att det finns bättre sätt att uppnå detta, men jag skulle vilja dela det sättet jag har gjort det år sedan.

VB REG-nyckel video

Relaterade Ämnen

Hur till installera en Linux OS i din USB blixt driva och förvandla det till en bärbar App Suite

vill du lägga till mer funktionalitet till din blixt driva? Har du någonsin önskan du kunde göra mer än bara sätta i filer för utskrift eller kopiering? Visste du att du kan installera en Linux-operativsystem i din USB och ta med den var du vill? Ock...

Att lägga till MIDI till gamla hem organ

i en tidigare instructable "hur till få en fri synt" jag talade om hur du skaffar en "synt" (ett hem orgel) för nästan ingenting. Så, kanske nu du har din gratis hem orgel och kanske det ser cool men fungerar inte korrekt eller kanske...

Lägga till knappar i din X52-Pro Joystick med en Arduino mikro

Jag har en Saitek X52-Pro HOTAS setup som jag använder för Elite: farligt. Det är en fantastisk joystick men det kan göra med bara några fler knappar. Med en Arduino Micro kan du utöka detta (eller någon annan) joystick för alla spel som kommer att s...

Lägga till knappar i musen

Jag har spelat FPS spel på min dator ett tag nu och jag fann mig ofta i behov av fler knappar på min mus. Det är därför jag köpte en gång en Logitech G9, utan i vissa spel även knapparna på det är extra 4 de tycktes vara några. Någon gång köpte senar...

Lägga till pedaler eller ergonomiska knappar på datorns tangentbord

förvandla eSmacks öm knogarna till emacs excellence.tappity-Klonk-tappity-kran.ÖversiktAtt trycka på en knapp på en klaviatur stänger en krets. Lägga till en längre switch parallellt till en viss knapp genom lödning/koppar tejpning tråd inuti tangent...

Lägga till poster

Lägga till poster på registerundernycklarna av företagets kunskapsbas SystemFör att lägga till ett registervärde in i kunskapsbaserade system, göra lämpliga ändringar i registret. Efter att ändringarna, exportera undernyckeln. Alla exporterade undern...

Lägga till en dragkedja till dina Jeans

nyligen, jag har försökt att flytta från skinny jeans till boot cut, men jag egentligen inte vill spendera pengar för att ersätta alla mina jeans. Jag bestämde mig att lägga till en dragkedja i botten, bara för att göra dem lite mer löst. Jag la mig...

Hur till bygga en Saga LP LC-10 Kit, och lägga till blinkande LED

Så idag lär vi dig att lägga till lysdioder som flash enligt hur du knäpper gitarren. Detta instructable är också min senior project, så dess ansedda. = DRundade totalt: $300,00Reservdelslista1 - saga Guitar Kit $250,001 - LM386n-1 op-amp $3.001 - al...

Att lägga till fraktioner

Grattis! Du klickade på länken för att gå till detta instructable! (det var uppenbart...) Hur som helst, detta förhoppningsvis lär du dig grunderna i att lägga till fraktioner. Tja, är här bråk 101.Högsta antalet är täljaren och botten är nämnaren. F...

Lägga till en ljudbok till en iPhone

Det enkla sättet att läsa in en ljudbok på en iPhone är att använda dra-och-släpp ersättning för iTunes, som Kopia Trans, och sedan använda en ljudbok spelare app. från Apple store för att spela upp filerna. Hoppa direkt till steg 11 för dessa lösnin...

Lägga till Bluetooth till en motorcykel hjälm

ridning min motorcykel för långa perioder utan slag eller radio fick tråkig quick. Jag började att bära min bluetooth hörsnäcka inuti min hjälm, men det var allt annat än bekväm. Så jag bestämde mig att lägga till bluetooth i min hjälm, men hjälm kit...

Att lägga till nycklar till en Arduino Synth den hårda vägen-Blacklord: Organ Donor projekt del 2

(Obs-detta är min 20 instructable! Tack till alla följande och commenting.on mina projekt och personal som gör detta möjligt. Denna webbplats har definitivt fått mig få min A spelet till arbetsbänken.)Auduino granulat synth av Peter Knight ( http://c...

Lägga till en ÖVERSKUGGARE i en worklight

människor som inte har råd att köpa professionell belysning enheter ofta tillgripa med halogen arbetsbelysning. Detta projekt kan du lägga till industrin standard PAR56 arbetsbelysning till enheten.Till skillnad från andra mönster, dessa dörrar är in...

Lägga till Bluetooth-tangentbord till Rpi2 Kali

Hej. Länge sedan gjorde jag "HacKErBox ke" baserat på Raspberry Pi 2. Nu kommer jag visa hur du lägger till en bluetooth dongle och hur man koppla ihop ett bluetooth-tangentbord till Raspberry Pi 2. Kom ihåg att detta instructable är lämplig för...

Lägga till Laptop påse i armén ryggsäck

ibland jag skulle hellre bära ryggsäck än en over-the-axeln väska när jag vill ta min dator någonstans, men är ofta orolig om det blir slog sönder. Jag har massor av ryggsäckar och behöver inte köpa en ny. I detta Instructable ska jag visa dig hur ja...

Lägga till Real Guide knappen Homebrew Xbox 360 Arcade Stick

De första arkad pinnar jag gjorde för 360 används trådbundna styrenheter och behövde verkligen inte ge någon feedback om status för anslutningen som controller så min "Guide-knappen" var alltid bara en standard gröna tryckknappen. Men trådbundna...

Model Rocket Launch Controller läggas till Power Tool batteriladdare

Sammanfattning: Detta projekt använder en handfull av elektroniska komponenter och relativt enkel krets för att ändra en power verktyg batteri laddare kan också fungera som en modell rocket launch Str. viktigast, controller-laddaren behåller fullt fu...

Lägga till en krets till din bil

Kanske är du också i en situation där du vill att vissa extra funktioner i bilen.Bli det en extra utgång, en central dörr låsa systemet eller en integrerad kaffebryggare.I detta instructable jag vill visa dig hur man korrekt lägger en ny krets till d...

Att lägga till extra kylning till ibook g4/macbook

Tja, detta började både med min döda xbox och dremeling det i hälften och när jag nyligen tog min ibook isär att ta av den termiska pad och ersätta det med termisk pasta (roligt, jag trodde det skulle ha termisk pasta redan). Väl misslyckades detta e...