LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skuggaför ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det mig för $2. den har ett mörkt tonat glas vas kropp med mörk brons metall bas och topp. Det hade inte en harpa eller en nyans men de är lätt saker att lägga till. När jag först fick lampan hade jag ingen aning vad jag ska göra med den så den satt i min källare ett tag tills min dotter bad mig att göra om hennes sovrum. Som vi pratade om vad hon ville göra, trodde jag jag kunde införliva lampan i det nya systemet. Formen på glaset påminde mig om en Genie flaska så det är inspirationen till denna makeover. Mina döttrar en pre-tonåring så ville inte något "girly" så ingen rosa och inga blommor (jag saknar dessa dagar). Hon gillar också fortfarande att använda en nattlampa så jag tänkte att jag på något sätt kunde lysa upp glaset för detta. Glaset är mörkt tonade så nattlampan är dold under dagen när det inte är påslagen.

Som jag skriver detta intro, lampan inte någonstans nära komplett så jag hoppas det visar sig ok... tummarna.

Material som behövs:
För dem som vill att upprepa detta, behövs artiklarna varierar beroende på vad din börjar med. Detta är vad jag behövde för detta projekt.

Lampa
Ersättning socket
Hoop
Skugga
3 polig roterande vänden switch
Christmas Lights
6-12 fot förlängningssladd ($2 från Lowes) eller lampa sladd med stickkontakt.
glas emalj färger i olika färger. Jag började med dessa men designen ändras så jag slutade med en vit färg penna.
vit färg penna eller färger som du väljer. Ursprungligen jag var med pennan bara för grov layout men då använt det uteslutande

Verktyg som behövs:
vanlig skruvmejsel
tång nål näsa
avbitare
Wire strippa
eltejp
Wire nötter
borr / bits
metall primer / sprayfärg
konstnärer borste 's som behövs

Jag visste direkt att jag ville på något sätt lyser upp basen så att den kunde användas som en nattlampa. Jag ursprungligen ville använda ledde men det är bortom mina begränsade elektrisk förmåga så jag gick med julbelysning i stället.

Vilket är typiskt för mig, detta projekt slutade ta mig flera månader att slutföra. Jag tycks bara någonsin inte har lyxen att verkligen kunna tillbringa en dag på ett projekt så jag sluta gör små steg här och där som tiden tillåter.

LÅT DIG HA KUL!
En av de viktigaste skälen som jag verkligen gillar renovering sopor & loppmarknad finner är att du har friheten att vara vilda och ta chansen att du inte skulle göra med en ovärderlig familj släktklenod. Om du skruvar upp och förstöra den så vad?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ansluter till Xbox live med en vista-laptop och en trådlös router.

Detta kommer att ge dig steg för steg instruktioner för att ansluta till xbox live med en trådlös router och en bärbar dator trådlöst istället för att betala $100.00 måste du ha nätverkskabeln i din bärbara dator och 360Steg 1: starta Gå till startSt...

Lägga till hörlursuttaget i Bop det och växla på/av primära högtalare

min första Bop det inte bara hade den distinkta äran att vara min favorit leksak, en som jag spelade med varje dag i timmar medan pacing runt huset i koncentrerad trance, men även haft äran att vara mina föräldrars minst favorit leksak. Varför skulle...

Förvandla Wii Rock band instrument till riktiga instrument med OS X och Junxion

detta är en demonstration av ett enkelt sätt att koppla upp den rockbandet trummar för Wii till trigger MIDI trummor via USB och Junxion. Junxion är en OS X-program som inte är gratis men har en demo finns här:http://www.STEIM.org/STEIM/junxion_v3.ht...

Hacking Hexbug Spider XL att lägga till dator Vision med en Android Smartphone

jag är ett stort fan ursprungliga Hexbug™ spindeln. Jag har ägt över ett dussin och hacka dem alla. När som helst en av mina söner går till en vänners födelsedagsfest, får vän en Hexbug™ spindel som en gåva. Jag har hackat ursprungliga spindeln för a...

Lägga till nätsladden i batteridrivna nattlampa

tror jag batteriets i dessa dröm ljus saker kör ut sätt att fasta. så vi gör vår egen strömkälla att plugga in i väggen av en gammal telefonladdare.Steg 1: strömförsörjning vi måste kontrollera polariteten av binder med rep från strömförsörjningen. D...

Lägga till ett tak i huset

Följande information är en enda lektion i ett större projekt på Tinkercad.Kolla in hela "Bygga ett Tinkercad hus" projektet på TinkercadGå tillbaka till föregående lektion: Skapa den välvda dörrenLektionen översikt:I den här lektionen får du lär...

Konvertera alla Mikroskop till digital Mikroskop med bara $20

Hej alla!Vill du ha en digital Mikroskop till låg kostnad? Har du titta på bilder här, avhandlingar bilderna är tagna från min normala Mikroskop som är bara $25, redan ägde ett Mikroskop och vill covert att in digital Mikroskop till låg kostnad, då d...

Lägga till en pekskärm i ditt projekt

lägga till grafik, information i realtid visning och ett dynamiskt användargränssnitt i projektet mikrokontroller med pekskärm! I detta instructable, jag ska visa dig hur du använder en pekskärm till:Display dira[6] := 1 -färg bilderSkapa ett dynamis...

Att lägga till nycklar till en Arduino Synth den hårda vägen-Blacklord: Organ Donor projekt del 2

(Obs-detta är min 20 instructable! Tack till alla följande och commenting.on mina projekt och personal som gör detta möjligt. Denna webbplats har definitivt fått mig få min A spelet till arbetsbänken.)Auduino granulat synth av Peter Knight ( http://c...

Lägga till text i bilder med Linux "Konvertera" kommandot

detta instructable visar dig hur du lägger till text till en bild med kommandot konvertera i Linux. En värdefull användning av detta är utsläppande av en bildtext på en bild för dokumentation. En annan användning skulle vara utsläppande av en tidsstä...

Trasiga cykel Light - att ge ett nytt liv

en kväll jag hade ett omak på min cykel från kontor tillbaka hem. Min helt ny front ljus gled från skåran, föll på vägen och kom under en Motorisk cykel, det bara inte kunde ta rida längre...Från ett avstånd jag kunde se massor av krossade bitar på v...

Nybörjarguide till 3D-utskrifter med Objet Connex 500: hur man bygger en missil bärraket Tank (och rensa i röran som du gjort i processen)

The Objet Connex 500 3D skrivare... ett mystiska, magiska och fantastiska Hi-Tech mästerverk, kan 3D utskrift hög detaljerad prototyper. Att veta hur att driva denna förunderliga enhet är en hemlighet bara känd av några valda de. Och nu har du, min k...

Börjar Photoshop - att lägga till naturliga kontrast och färg till ögon

vi vill att alla våra ögon ser så levande som de kan i bilder, men ibland kameran bara inte kan fånga alla detaljer i det mänskliga ögat. Väl är här hur du kan få reda på Detaljer via photoshop och lite. :)Det finns många metoder att göra detta, och...

Nytt liv åt gamla leksaker genom magnetism

Eftersom videon inte visas på alla mobila plattformar, här är YouTube-länken: https://www.youtube.com/watch?v=AGbPpDqIKq4De lurar i lådor gömda i vindar och källare, de spridda över loppmarknader som döda-eyed ohyra, och de är det stoff minnen är gjo...

FireHero: Tur Guitar Hero i en extrem sport genom att lägga till eldkastare!

Så, länge sedan jag hade läst om propan brand poofers. De är ganska cool... Jag menar, vem inte älskar eld?! Men oavsett hur awesome, de kunde få ganska tråkigt efter ett tag på att se samma stora eldklot. Jag har aldrig byggt en eftersom jag ville h...

Lägga till 'em upp

När barnen var yngre älskade de att spela kortspel. Lägg till 'em upp är ett kortspel som vi skapat. Vi trodde vi skulle göra ett kortspel som också hjälpt dig att lära dig tillägg. Du behöver två däck med vanliga spelkort. Korten 2-10 är värda sitt...

Lägga till fönster i skjul

jag har en enkel byggnad som jag använder som en workshop. Arbetar i min butik insåg jag att ett fönster skulle tillåta mig att ha en vind på sommaren, och ta in solljus i vintern. Min budget är $100, och jag är inte särskilt om isolering, byggnormer...

Lägga till pedaler eller ergonomiska knappar på datorns tangentbord

förvandla eSmacks öm knogarna till emacs excellence.tappity-Klonk-tappity-kran.ÖversiktAtt trycka på en knapp på en klaviatur stänger en krets. Lägga till en längre switch parallellt till en viss knapp genom lödning/koppar tejpning tråd inuti tangent...

Att lägga till fraktioner

Grattis! Du klickade på länken för att gå till detta instructable! (det var uppenbart...) Hur som helst, detta förhoppningsvis lär du dig grunderna i att lägga till fraktioner. Tja, är här bråk 101.Högsta antalet är täljaren och botten är nämnaren. F...