Laptop till Tablet-pc konvertering W-jag-P / Acer Travelpadjag har letat efter en fin ny tablett att arbeta med, komma åt och kontrollera min stora 8-core server
Android och ios har inte produktiviteten sviterna jag vill eller behöver
så jag började titta på windows 8 flikar och för att vara ärlig är allt för dyr eller inte kraftfull nog
sedan tänkte jag "Hej varför inte bygga en själv"
så jag gick och fick min gamla travelmate och tänkte om jag kanna mod detta till en trevlig tablett ja lite underpowered atm men jag kunde köpa en ny laptop och utföra en gutswap på ett tag och har en specialbyggd flik
att ingen annan har
Jag kommer apoligise nu jag toke ogräs hela dagen medan jag remsor och refurb eller mod stationära datorer, bärbara datorer och konsoler
den enda gången jag har är balanserad mellan min 9 månader gamla dotter, min gravida flickvän och en myriad av projekt som sträcker sig från mikro webbservrar ända upp till high-end quad-copters för övervakning och fotografering
även kommer bilderna i denna intro att uppdateras när jag gör framsteg

JURIDISKA
Jag har inte något att göra med ACER(tm)
Detta är en personlig projekt/prototyp med hjälp av en gammal bärbar dator

Se Steg
Relaterade Ämnen

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Laptop till skrivbordet konvertering

i detta instructable, du lära dig att förvandla en gamla, trasiga laptop till en trevlig skrivbord. Projektet innebär en total omarbetning av datorns hölje. Med detta mod, kan du ge nytt liv till en gammal bärbar dator. För att göra detta, behöver du...

Förvandla en död laptop till en monitor med Plexiglas monter

Hej, detta är en "kompatibel på hur till vända LCD-panelen från en vänner stekt laptop (cheers Martin: P) till en extern bildskärm för hemmet trösta, blueray-spelare eller bara som en andra bildskärm.Första saker först, detta är min första Instructab...

GPS-tid (UTC) till lokal tid konvertering genom att använda Arduino

jag har en GPS-mottagare, Holux M-1000, som du kan använda den med en bärbar dator, en Handdator eller en mobiltelefon via Bluetooth. Jag hade använt det för navigering med Palm TX och Treo700p (Ja, jag har länge varit ett stort fan av Palm PDA-serie...

Renovera gamla laptop till nya säkert maskin

Jag är säker på att du har hamnat i en situation där din nuvarande laptop bara inte klippa det. Den har skråmor och repor, färg är bortnött, och dålig maskinen är bara chock full av virus som bara inte kommer att försvinna och det bara hålla inte dig...

Billiga LED ficklampa till strålkastare konvertering

Detta är en snabb instructable på Hur konvertera en billig LED-ficklampa i en strålkastare. Ficklampan som används är en du kan ofta hitta i kassan gången i järnhandeln eller säljs i lösvikt blisterförpackningar för billiga. De är ganska billigt (båd...

Solidoodle 2 (2nd Gen) till CNC Mill konvertering

Detta Instructable är att visa på sätt jag konvertera min Solidoodle 2 (eller 2: a Gen Solidoodle) till en stationär CNC mill. Jag tog en minimalistisk inställning och bytte bara dessa saker för att slutföra det förväntade resultatet. Följaktligen fi...

Hylla till saftiga soffbord konvertering.

Städa ur källaren och garage jag hade en gammal trä bokhylla (med vissa skador) och en uppsättning kök bordsben. Med ingen aktuell användning för en annan bokhylla, men ner ett soffbord tänkte jag att jag kunde göra något hända här.Ganska grundläggan...

Decimal till binär konvertering spel

"Det finns bara 10 typer av människor i världen: de som förstår binära och de som inte gör."Denna roliga och pedagogiska spelet testar din förmåga att konvertera decimaltal till binärtal. Det är också ett bra sätt att utmana dina vänner i en tre...

Gas till elektrisk GoCart konvertering - 150cc 2 sitsig gokart.

jag har en 150cc 2 sitsig gas gocart som jag använde för ca 2 år. Startmotorn fråntagen ett kugghjul 3 månader sedan och jag bestämde mig att konvertera den till elkraft i stället för att fastställa motorns gas.Reservdelslista:Controller - $300Motor...

Regelbundet till elektrisk cykel konvertering

Hej gott folk!Nedan delar jag min erfarenhet konvertera en vanlig dam cykel till en elektrisk släpvagn utrustad cykel.Detta var avsett att transportera runt 6 flaskor vatten (5 liters/1.3 gallon varje).Njuta av.BartoSteg 1: Ideia jag ville anpassa mi...

Laptop till gaming konsolen på ett enkelt sätt

materialTV (valfritt)en bärbar dator med en VGA eller HDMI-portaren CD-spelare om din bärbara dator inte har enhögtalare (valfritt om du använder hdmi)en hel del spelen musen vga och HDMI-kabelansluta din bärbara dator din tv med vga och hdmi-kabelAn...

Förvandla en styrplatta från en trasig Laptop till en PS/2 mus

en vän gav mig en trasig HP Pavilion laptop. Med bara lite arbete, kan du ta bort styrplattan och ansluta till en PS/2 eller 9-stifts seriell port. Anslut till din PC och använda som en enkel mus, eller ens tråd till en Arduino för ett unikt gränssni...

Film till Web-Comic konvertering

jag nyss fick idén att det kan bli kul (typ av opraktiskt, nästan säkert olagligt, men kul ändå) för att ta skärmdumpar från viktiga skott i filmer och digitalt rita om dem i Illustrator eller liknande program, lägga till i word bubblor och liknande....

Fotogen till propan generator konvertering-billigt och enkelt

jag har yamaha fotogen generator eftersom fotogen är knappast att få, så jag experimentera för att använda gas (propan). Och det fungerar.Det behöver inte några ändringar på förgasare så om det finns ingen propangas, jag kan fortfarande använda fotog...

Metal Halide till induktion ljus konvertering

detta instructable visar dig hur du konverterar en metallhalidlampor arkitektoniska ljus, vanligen används för att belysa gymnastiksalar, utomhus trapphus och parkering strukturer, över till en mer energi effektiv och längre livslängd induktion belys...

Modular hyllor till vinställ konvertering

Som ett vin älskare höll jag en samling av mellan 150 och 200 flaskor vin. Som man kan föreställa sig, krävde detta en hel del vin rackutrymme som jag skapat under min köksbänk med modulära vinställ. Beroende på förändringar i min hälsa, jag är inte...

$10 Smartphone till digital Mikroskop konvertering!

Världen är en intressant plats, men det är fascinerande på nära håll. Genom linsen av ett Mikroskop kan du hitta detaljer som du annars skulle aldrig märka. Men nu kan du.Detta instructable visar dig hur man bygger en stå för ca $10 som kommer att fö...

Vitamin flaska till tablett monter

Steg 1: Jag vill se ditt leende! Nu min syster har en Tablet PC innehavaren cover som följde med hennes tablett. Vårt problem är att när vi Skype, vi kan inte få en bra vinkel med det så jag kan se hennes ansikte under våra "besök". Eftersom hon...