Laser Cut Plinko GameMin partner och jag byggde denna Plinko spel en välgörenhet golftävling. Spelare i turneringen hade en chans att spela för en fördel, liksom en gratis mulligan eller flyttar sin boll närmare till hålet. Vår son stormtrivs tittar på pucken plink ner styrelsen utanför golfbanan, och vi har planer på att förvandla det till en stor dricka spel för vårt nästa parti.

Om du har tillgång till en laserskärare är detta ett roligt och enkelt projekt att sätta ihop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man Laser Cut

Idag kommer du att laserskärning i ett objekt som du väljer.Steg 1: Thingaverse.comGå till http://www.thingaverse.com och klicka i sökfältet. Nu Sök ___ och välj vilken ___ som du gillar bäst.Till exempel:Steg 2: exempel: Jag bestämde mig för att jag...

Laser Cut 3D-modeller

Som en del av våra ungdomar programmering, värd YuKonstruct workshop på att göra laser cut 3D-modeller. Deltagarna var 10 till 13 år gamla och lärt dig grunderna om att inrätta filer för kapning på våra Epilog laserskärare.YuKonstruct är den första m...

Laser Cut julgran prydnad

detta är en fil för att göra en laser cut julgran prydnad. Det skapades i CorelDRAW X 6. Jag gjorde min på 1/8" tjocka masonit. Det finns inget lim på dessa, vinkelrätt bitar som ger struktur är mycket snäva att hålla dem tillsammans. Skivorna sitta...

Alla läder, laser cut, galaktiska imperiet (Star Wars) passport wallet

detta är en snabb Instructable som beskriver mitt experiment med att använda en laserskärare på läder. Något jag inte hade provat tidigare.Jag ville ha en ny pass innehavare som regeringen frågan en är en bit skräp. Och vad kan vara bättre än Star Wa...

Laser Cut för mellanstadieeleverna

mYour ska vara laser skär något trä genom att utforma ett objekt av ditt eget intresse.Steg 1: Typ i din webbläsare: thingiverse.com När du lanseras på webbplatsen, bör du börja ange ett sökord. Det är där du kan börja att gräva djupare i vad du vill...

Laser Cut Two-Sided pjäser

när jag brainstorming med amandaghassaei på saker som kan vara laser cut eller 3D tryckt, jag trodde det skulle vara roligt att göra pjäser. Jag menar, de är bara cirklar, så hur svårt kan det vara? Då kom jag ihåg pjäser är dubbelsidiga. Jag trodde...

Enkel Laser Cut träd Building System.

Detta är ännu ett annat projekt i min Julkalender Laser Cut serien. Det är också ett av de mindre projekt jag när jag var Artist in Residence på Instructables/piren 9 juli 2013 och som var långt tack vare dokumenteras. Det faktum att jag kommer tillb...

Laser Cut vet dina knivar skärbräda

Denna skärbräda skulle vara perfekta bröllopspresenten - hur många dyra kniv set tyna bort i lådor och block eftersom ägarna inte vet vilken som är vilken?! Denna skärbräda demystifies saker för dig. Om du har några träbearbetning färdigheter du kan...

Laser Cut telefon stå

jag gjorde en Laser cut telefon stand baserade på 90-talet Pittsburgh Penguins logotypSteg 1: Stå sig Hej alla detta är min bästa chans på en cool hockey-baserad mobiltelefon stativ som är kompatibel med Samsung Galaxy s4 och iPhone 5 och många andra...

Laser Cut tabell mittpunkten - krabba Ljusstake

laserskärare är ett fantastiskt verktyg för att göra snabb dekorationer för fester, bröllop eller speciella utflykter. Hastigheten vid vilken det kan vektor skära tunna trä gör det idealiskt för korta serier i en enda timme eller två av arbete.Detta...

Hur man gör en hängande lampa (laser Cut & 3D-print)

Vi kommer att bygga en laser cut hängande lampa.Utrustning som behövs:-3D-skrivare-Laserskärare-Varmt lim-En lampa (lampa + socket)-Planka. (5 mm tjock. 45 x 55 cm)Steg 1: Ladda ner filerHär är filerna som krävs för att bygga lampan.STL-fil att skriv...

Rhino Laser Cut

Super enkel laser cutSteg 1: Hitta filen Denna specifika modell redan finns på 123dmake bara tryck på den vita pilen och klicka på öppna exempel formen Klicka på rhinoSteg 2: konstruktion Klicka på teknik och välj staplade skivorSteg 3: ändra storlek...

Namn pussel - Laser Cut

detta är en stor personlig present till en liten en i ditt liv. Det är färgglada, pedagogiska och mycket personlig. Lätt till layout, bygga och måla. Laserskärning ger en perfekt passform varje gång.Steg 1: InspirationMin väns dotter kommer upp till...

Bygga en Laser Cut och lödning Dobot Robot Arm

I detta instructable projekt, kommer vi att bygga en laser skär och lödning Dobot arm. Hög precision Dobot robotarm är består av 6061 ram och tillverkas med CNC. Dess maskiner noggrannhet är 0,02 mm och upprepa precision är 0,2 mm som är 50 gånger bä...

Laser Cut skum skär för verktygslådor

Detta är min första Instructable. Någon konstruktiv kritik i kommentarerna tas tacksamt emot.Nyligen gör jag mer bearbetning på TechShop SJ. Som ett resultat, bär jag med mycket skärning och mätverktyg och tillbaka hemifrån. Många av verktygen ha pre...

Laser cut och kartong gör laptop stand.

Steg 1: laser cut eller kartong gör laptop stand.Steg 2: Laser cut och kartong göra laptop stand....

Återvunnen kartong bokhylla - laser cut och handarbete

Den här gången bestämde jag mig att bygga en stor bokhylla, kombinera dator design och hand hantverk.Några av manuell skärning kan göras med en laser skärmaskin för maximal precision.Kors och ryggraden och lederna konstruktionen ger stabilitet, att a...

Laser Cut Edge Lit Halloween Display - jag gjorde det på TechShop!

Nyligen jag har experimenterat med utrustningen på Allen Park/Detroit TechShop. Om du är omedveten om TechShop, gå och lära känna dem på techshop.com.Efter grundkurs för laserskärning trodde jag jag skulle slänga ihop en snabb projekt för att finslip...

Alla hjärtans ringar - Laser Cut gratis

designa din egen anpassade akryl ring för alla hjärtans dag i Inkscape och har det laser skurna och levereras gratis.Jag använde Inkscape, eftersom det är gratis, men du kan använda någon vektor grafikprogram.Designen tar endast ett par minuter, även...