Laser skär bröstetJag vill först ge kredit till beställaren av denna ursprungliga bröstkorgen. Jag såg detta på thingaverse.com och det verkade vara det perfekta projektet och var riktigt kul att bygga och utveckla. Jag vill också, kredit användaren av en kista som var redan remixed från den ursprungliga designen där han ersatte Låskista med en enkel hasp.

Besök Seancfs ursprungliga projektet här: http://www.thingiverse.com/thing:17322

eller

Besök rmm5t är remixad projektet här: http://www.thingiverse.com/thing:1128819

Jag gillade den utseende, känsla, storlek och dimensioner av det ursprungliga projektet, men jag blev besviken med lås mekanismen som drog mig till projektet i första hand. Låset ser ut och fungerar bra! Storleken på låsa tar för mycket plats i rutan för min smak dock. Remixad projektet beefed gångjärnen genom att säkra ett andra stycke till rutan och stödjande församlingen. Haspen är en enklare nedläggning som var lika effektiv som låsa och var mindre. Jag var tvungen att förminska ritningen att passa i min utskrivbara området för laser. Bröstet med lock var avsedda att skäras ut på 3mm MDF och bröstet med hasp syftade till att skäras på 5mm plywood. Jag kunde inte få tag i någon anständig trä som matchade antingen storlek så jag brukade sprejlim laminat 2 fiber-slipsheets som jag fick från jobbet. Varje blad var ungefär 1/16" som gav mig en grov 1/8" men närmare till 3mm.

I min design jag höll ursprungliga bröstet storlek proportioner men bort låset, beefed lock gångjärnen, och till haspen med element från locket gångjärnen från ursprungliga bröstet.

Se Steg
Relaterade Ämnen

50-årsdagen Superbowl bröstet

Hej alla!Jag skulle vilja dela med er alla min processen att skapa laser graverad kistor! Denna särskilda bröst beställdes som en icke-vinstdrivande projekt av Fox NFL sport. Konceptet var att skapa en öga-tilltalande och kreativ lösning till byggand...

Cyborg Cybernetic robotic maskin främmande arter Laser rökare LED'S Halloween kostym! LEGIT

HejMitt namn är Kenny, och jag har alltid varit ett stort fan av teknik! Jag har alltid varit bra med sladdar. Jag har tusentals random trådar jag har samlat genom åren) min andra talanger består av lödning, ändra komponenter, datorer och spelsystem,...

CNC Laser för utskrift av bilder och gravyr - Shapeoko 2 baserade

Om du äger eller planerar att bygga en Shapeoko 2 CNC-maskinen, kommer att detta Instructable gå igenom stegen för att lägga till en 2 watt laser kan skriva ut gråskala bilder på många ytor. Du hittar också Detaljer om hur man gravera på full effekt....

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Hur man gör en Mini Laser skär bandsåg

ï ¿½Allt började när jag fick veta att min vän Raouf Sarwari, som har sin butik ner i hallen från mig, har en laserskärare. Brooklyn är bra för korsbefruktande idéer och kunskaper med varandra. Hur som helst har jag alltid gillat modeller och trodde...

Hur man gör en Jigg för Epilog laser etsare/cutter.

Först, jag ska anta att du redan har erfarenhet med att använda epilogen laser etsare/cutter. Dessutom antar jag också att du har viss erfarenhet med Corel Draw X 5 eller är bra med programvara i allmänhet. Jag gjorde detta på TechShop i San Francisc...

1.6W laser Cutter och gravör

Jag gjorde denna laser gravör främst för skärning stenciler för min PCB men dess applikationer begränsas bara av din fantasi och laser makt. De flesta PCB har idag SMD komponenter. Du kan löda dessa genom att placera löda pasta med en spruta på varje...

En Laser Boresighter

använder en billig laserpekare för att skapa en laser boresighter, som kan användas att kolla sevärdheter på airsoft/gevär/pistol/bb pistol och även ett armborst.De två grundläggande typerna med bilderna nedan ärpatron typ som laddas via tidningen i...

Dubbla Laser-Guided parkering System

detta är ett bra sätt att park i ditt garage utan hängande tennisboll. Du vet den som barnen använder för MELLANFODER praxis, som bara varar en dag.Detta system använder en liten laser monterad i taket som guidar dig in i garaget och hjälper du parke...

Lätt Laser Light Show

Beskrivning:Här är en väldigt cool laser ljusshow. Vad gör det svalare är att det kan göras med objekt i hemmet! Här är ganska enkel och tar inte mycket tid alls.Varning:Vara mycket försiktiga under byggnaden av och med hjälp av denna produkt, det är...

Lägg till Laser etsning anlagen till en CnC kvarn

Detta Instructable visar dig hur du enkelt kan lägga till laser etsning anlagen till din befintliga CnC mill. Efter att ha följt denna Instructable har du tillgång till en etsning laser samt en traditionell fräsning spindel. Genom att ha både verktyg...

Frankenstein Laser gravör

Detta Frankenstein laserskärare var byggd av en gammal scanner och skrivare.Hela utvecklades runt instructable av Ingela och hans "Pocket Laser gravör".Detta är en Making-Of. Även om många, om inte allt, av stöldkoden konstruktionen kräver påhit...

Mini XY Laser gravör

Som en av de mest praktiska kit i Makeblock plattform, XY Plotter fungerar som en ritning robot i sin ursprungliga form och en laser gravör efter tillägger en add-on pack. Makeblock XY Plotter har varit mycket hyllad i olika utställningar, till exemp...

Musikföreställning laser ljus

Innan jag börjar jag bör nog berätta att laser inte är bra för ögonen. Låt inte en laserstråle studsade av en okontrollerad spegel slå dig i ögat. Om du inte tror det kan hända sedan läsa detta: https://www.giveforward.com/fundraiser/1ym3/stem-cell-t...

Laser Glow Writer

UPPDATERA 1/3/2015:Jag begick ett python program som nu låter din laser dina tweets på väggen med din laser författare! Kolla in det här. https://github.com/ril3y/Glow-Writer/BLOB/Master/G...UPPDATERING 12/21/2014:Jag har skapat ett gcode teckensnitt...

Billiga DIY Laser ljus julshow ~ $16

När jag menar billiga, är dessa laser projektorer billiga. Jag köpte 4 eftersom recensioner säga du kommer behöver reservdelar. Jag fick 2 blindgångare. Grön laser fungerar inte på en och den andra motorn gick redan. Inte en stor sak med tanke på män...

Laser skär ut undrar kvinna Decoupage

jag var faktiskt ny på denna webbplats och började leta efter inspiration om hur du använder den nya leksaken... laser... och jag kom över denna cool 3D träfanér spider man konst: Jag tänkte, Hej! Jag kan skapa en också, och jag kommer att lägga ytte...

Laser skär anteckningsboken med levande gångjärn

Täcka den Laser skär Notebook med en Living gångjärn har varit min favorit projekt sedan jag började arbeta på det, nästan ett år sedan. Jag designade första projektet för min sammansättning bärbara datorer, eftersom jag alltid har med mig för anteck...

Laser cut hängande lampskärm

Här är en Frostad akryl lampskärmen som passar på en Ikea ljus sladd. Designen är något mellan en blomma och en klingon bat'leth, precis som du alltid velat ha. Varsågod.Här instructible fokuserar på design process, men jag har också tagit filen så a...