Laser skär hopfällbart trä glasögonbehövs verktyg och material:
-en CO² laserskärare
-plywood (3mm - 1/8")
-Nuvarande instructable

För dem som har bråttom (Ja, det händer!:-):
-Hämta projektet i ditt föredragna format (EPS, AI, SVG, CorelDraw, PDF)
-inställningarna passande Epilog lasermaskiner: tunna linjer skärs, det finns inte något annat här
-montera delen enligt steg 3
-Njut!

Varning: den uppladdade designen är för barn (4-6 år-gammal), så om du vill göra den passande för en vuxen eller om du vill ha en annan anpassning, andra steg kan också vara användbara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läderfodral glasögon (kan vara laser cut)

Hej gott folk!Även om sommaren börjar tona ut (på norra halvklotet), kvar dagar glänsande, på east i Frankrike! Så jag har precis köpt ett par nya solglasögon, eftersom mina tidigare kära hade alltför många repor. Här är det varför av detta Instructa...

Laser graverad dricka glasögon

detta är ett enkelt projekt jag gjorde på TechShop (http://techshop.ws). Jag hade en uppsättning av gamla glas vattenkoppar bara sitter i den o samlar damm, så jag bestämde mig att piffa upp dem lite av laser enscribing talesätt och/eller bilder på d...

Laser etsade dricka glasögon

ett tag sedan jag Lasergraverat mitt ansikte på en uppsättning dricksglas i hopp om att weirding ut min nya rumskamrater. De verkade inte märka. Eller, åtminstone, om de märkte, de sagt aldrig något. Någon som sätt, det aldrig blåst konversationen ja...

Gör din egen spektakulära Steampunk glasögon för Under en Dollar: ramar och linser ingår!

Oh dearie mig, vad någonsin skall jag bära till galen vetenskapsman boll ikväll? Ända sedan jag byggde min egen lasrar för några hem-brygga ögonkirurgi, jag har inte behövt glasögon, men någon galen vetenskapsman vet rätt glasögon är viktigt. Genom å...

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

3D-glasögon för dina riktiga glasögon

Så jag gick på bio och jag var sjuk bära dessa 3D-glasögon över mina vanliga glasögon. Om du behöver bära glasögon, vet du vad jag menar.När jag gick igenom mitt skrivbord på jobbet jag hittat en av de gamla röda och gröna 3D-glasögon gjorda av karto...

3D-tryckt glasögon

3D-tryckt glasögonav: Sean Straub och Binay SinghSteg 1: Design ramarMed en modellering programvara, såsom auto skrivbord uppfinnare, design glasögon att passa oavsett specifikationer önskar du. Gjorde vi 8 mm tjocka och 113 mm lång ramar med 5 mm pl...

Läder glasögon fall

Jag har tänkt att lära sig mer om leatherworking ett tag, och med julen runt hörnet var ett perfekt tillfälle att öva! Jag försökte tänka på något alla kan använda, och landade på ett Glasögonfodral (richardhan jag ser att du kom till samma slutsats,...

DISCO GLASÖGON.

Letar efter några hot stuff...? Om du vill känna den verkliga lördag natt febern prova den helt nya "Disco Googles". Vara stjärnan i partiet eller ge den coolaste present Disco stilen till din familj och vänner.Gör dig redo att bling bling ditt...

Lasercut Straight-sidig matprovningen glasögon

Vi planerar en öl som smakar fest för att förbättra vår kunskap om öl smaker. Så vad bättre sätt att komma igång, än med en fin ny uppsättning provsmakning glasögon, varje etsade för ungefärligt 3 oz häller och numrerade 1 till 10.Jag piskade upp des...

Med en laserskärare för att göra Etsat glas glasunderlägg, glasögon och choklad

jag gjorde dessa på TechShop, en fantastisk plats med flera utposter i USA. Det är en produktion butik med verktyg för metallbearbetning, träbearbetning, industriell sömnad, vinyl banner styckning, elektronik och arduino, laser skärning och mer: http...

EZ LED glasögon

Det har förekommit en mängd awesome LED Googles, glasögon och masker här på Instructables. Vår lilla maker ville bygga sin egen. Than Chibitronics krets klistermärken gjorde det möjligt för honom. Detta projekt är perfekt för alla åldrar och är ett b...

Göra stora glasögon! (aka Godard glasögon)

"Fin du Cinéma"Om du är media studier student, vet du förmodligen Godard mycket väl. Ifall du bevittna en bilolycka, en berättelse som gör ingen mening, eller det franska språket, bara hålla upp din "fin" glasögon och vända en vardagli...

Anti-Tilt glasögon

"Anti-tilt glasögonen" är glasögon utformad så att användaren inte kan stöta sin glasögon snett till något. De glasögon automatiskt flytta themselve efter knölen så det är nästan omöjligt att få de lutas. Glasögonen är lätta att kopiera, lätt at...

Oketi. Den trä glasögon

för lång tid nu en vän till mig ville gav ett trevligt par trä glasögon. Priserna är brant (200 Pounds ett par och uppåt). Men vad faktiskt körde oss till följande projekt är det faktum att vi båda gillar att göra saker som detta, saker vi hittar på...

Dricksglas: Anpassade laserskuret glasögon med laserskuret Rotary Tool

slå en linje ritning din vän gjorde på en bit papper i en anpassad torktumlare.Material:1. ett dussin glas dricksglas ($10 på Bed Bath and Beyond)2. konstverk (min kompis SMS: ade mig en linje ritning mig hon gjort, och jag städade upp i photoshop oc...

Kompakt glasögon ljus

En dag jag tänkte, glasögon används för att se rätt? Vad sägs om att se i mörker? Det skulle vara häftigt! Så jag bestämde mig att utforma en låg powered lätta perfekt för sen natt behandlingen och manövrera runt ett mörkt hus så slipper du försiktig...

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...