Laser skär kände CameosCameo pins från laser skär filt. Alla bitar är skära med en 40 watt Full Spectrum Engineering hobby laserskärare.

Duken är lasered till en platt design som loopar och väver i sig att göra en upphöjd kant runt ramen. De flesta av mönster omfattar två lager kände att göra två-färgade spetsar. Designat i Inkscape och lasered i full fart på 10% effekt.

Med en lätt beröring, kan du få mycket fin filigran ur filten som håller upp förvånansvärt väl, även efter att köra igenom tvätten, vilket har hänt många gånger att de som jag gjorde för personliga slitage. Dessa sju finns på kicken just nu genom Laser spetsar bokstäver.

Relaterade Ämnen

Laser skär kände Applique Monogramed handduk

vi har alla sett de monogram handdukar i kataloger kikade ur stackar som de är Åh så posh. Där någon kommer att det finns så många liknande handdukar du behöver dina initialer på dem? Jag har aldrig sett en handduk som kommer ut på bagageutlämningen....

1.6W laser Cutter och gravör

Jag gjorde denna laser gravör främst för skärning stenciler för min PCB men dess applikationer begränsas bara av din fantasi och laser makt. De flesta PCB har idag SMD komponenter. Du kan löda dessa genom att placera löda pasta med en spruta på varje...

Laser-assisted takedown blåspistol med bipod

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att göra en blåspistol med alla tillbehör som jag kunde tänka på. Denna blåspistol är stabil, korrekt och mobil så jag anser mina mål nås. Detta är min senaste veckan slut projekt och jag hoppas du tycker om a...

Dubbla Laser-Guided parkering System

detta är ett bra sätt att park i ditt garage utan hängande tennisboll. Du vet den som barnen använder för MELLANFODER praxis, som bara varar en dag.Detta system använder en liten laser monterad i taket som guidar dig in i garaget och hjälper du parke...

Laser Cutter hårkors

Att vara ny på laser fräsar, är allt för att underlätta installationen en välsignelse. Min maskin kom med en röd prick att Visa där cutter huvudet är. Thats bra men du har inget samband med där lasern kommer. Genom att lägga till ett hårkors din lase...

Laser Cutter sprit flaska namnetiketter

Jag fick nyligen ett medlemskap på Techshop och jag älskar att använda deras Trotech laser. Jag hitta alltid projekt jag gillar att göra online. När jag började få törstig och rubriken på sprit hyllan medan jag var perusing interweb. Jag hade olika t...

Laser skär iPhone stå

Detta är en laserskurna iPhone stativet som jag designade.Steg 1:Det första du behöver göra är få tillgång till en laserskärare. Då du kommer att behöva göra inställningar av laser (programmet jag använde var corel 10). För denna telefon stå måste du...

Själv inriktning laser torn

Detta instructable är att visa att lite uppfinningsrikedom med överblivna delar kan skapa timmar av underhållning.Denna laser torn är perfekt för poppar dem svåra att nå ballongen eller andra program som man kan tänka på.Vad du har är ett torn som ko...

Laser Cut Temple University telefon Stand

Detta är min ta på en bärbar telefon-monter. Den är kompakt, enkel och får plats lätt i en ficka. Man använder en levande gångjärn och magneter för att hålla ner. Jag designade det efter Temple University logotypen. Finns det magneter för att hålla d...

Förvandla en Laser till en kraftfull ficklampa

Jag kommer att visa dig hur du enkelt förvandla en laserpekare till en ficklampa.Steg 1: steg 2: material you will need:-en laser-en gammal kamera film behållare-ett par gamla glasögon som förstora (du kan använda ett förstoringsglas lins)-en uppsätt...

Laser skär akryl tror skrivbord Sign

jag har alltid gillat Thomas J. Watson citat "alla problem i världen skulle kunna lösas lätt om män bara var villig att tänka" så jag tänkte jag skulle göra en laserskurna akryl skrivbord skylt med ordet "Tror".För att skapa skylten, j...

Laser Design pumpa

mitt kontor var att ha en pumpa carving tävling och medan detta inte är strikt carving, bara rastering, fortfarande var roman och kul.Steg 1: Har din design klar jag ville skriva ut mitt företags logotyp på en pumpa och så jag replikerade logotypen i...

Laser Etch läderhandskar

jag älskar laseretsning!Jag skriver idag om dessa handskar jag bara fick och ville anpassa.Min första bil var en VW bugg och jag fortfarande har det idag.Jag använde en Epilog Helix Laser för detta projekt.Steg 1: Välj en bild jag hittade den här coo...

Wu-Tang kan: Interaktiv Tipping

Cash regler runt omkring mig.C.R.E.A.M.Få pengar.Arduinos dyker upp överallt. Även i rymden. Men hur är ödmjuk spetsen burk?Nej.Arduino projekt ger Wu-Tang Clan den respekt de förtjänar?Inte ens i närheten!Rättelse.Det är vad det handlar om.Interacti...

Graffiti schablon klocka eller tecken

Efter att ha sett en dokumentär på TV om graffiti i Melbourne, blev jag förvånad över mängden arbete barnen lägga på att stenciler och den skicklighet som krävs för att tillämpa konstverk på en vägg eller på sidan av ett tåg. De måste arbeta snabbt o...

Byggstenen alternativa bröllop gästbok

Vi har alla spelat det spelet där du måste dra ett block ur tornet utan störta dem alla... Ja, du vet den. Gästböcker är härlig, men för det mesta de kommer att samla damm efter den stora dagen. Och en affisch eller print som alla skyltar är vackra o...

Lat LapTable

Detta Instructables är för alla som beskriver sig själva som lata, en fanatiker gamer eller bingewatcher, och som har tillgång till en laserskärare. LapTable kan göras platt och används som en mat bricka, men delar kan läggas för att placera det diag...

___ ___ DIY Laserline

Jag har ett projekt som kommer upp, som behöver en laserline, som skapar en linje över en 3 dimensionell objekt för att markera och klippa den något precicely. I´ve bifogade några bilder, material jag använt (material jag didn´t användning) och några...

Laserskurna ut 3D trä namn tecken

projektet innebär en laserskärare. Du förmodligen inte göra detta hemma med en improviserad Smörkniv och ljus, men om du har tillgång till en laserskärare / gravör, ger detta lätt projekt en gå. Jag gjorde det på Tech Shop i Menlo Park.http://www.Tec...