Laser skär Spartan LaserMin sexårige son kom över en Halo outfit på Halloween kostym lagra och beslutade han måste ha den. Att ha ägnat nästan halva min vakna tid till att spelet cirka 10 år sedan jag var mycket glada över att det skulle finnas en Mater chef går runt mitt hus. Problemet var, han kom med inga vapen och det är oacceptabelt.

Detta Instructable omfattar inrättandet av en mycket enkel laser skär Spartan Laser (eller mer specifikt en modell 6 Grindell Galileen ickelinjära gevär". Det är en enkel mekanism komplett med en hög intensitet lampan på framsidan att efterlikna en laser och göra för en söt ficklampa kommer Halloween. Jag är inte konstnärliga så jag skar bygget måla det, bara trä tonen här.

Alla vet Master Chief kan bära två vapen, så jag gjorde också en energi svärd, kolla in det på:

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO halo spartan laser

Vi minns alla den spartanska lasern från Halo 2,3, och nå. Tja, det tallvedsnematoder och låter bara låta det bero att.Steg 1: delar Du behöver1: röd knopp2: 4 dubbelsidiga tegel X23:Star wars laser pistol4:ramp litenSteg 2: steg 1 ta pistolen och Lä...

K'NEX Halo 3 Spartan Laser

första och för de flesta jag vill ge kredit till I_am_Canadian, vars kanoner är inte bara några av de mest skrämmande saker jag någonsin sett gjorda av Knex men också inspirerat detta monster.Här är några av prickar:vikt: 4,4 kg (nästan 2 kg)utbud: m...

Laser Cut energi svärd

Min sexårige son kom över en Halo outfit på Halloween kostym lagra och beslutade han måste ha den. Att ha ägnat nästan halva min vakna tid till att spelet cirka 10 år sedan jag var mycket glada över att det skulle finnas en Mater chef går runt mitt h...

Laser Cut Plinko Game

Min partner och jag byggde denna Plinko spel en välgörenhet golftävling. Spelare i turneringen hade en chans att spela för en fördel, liksom en gratis mulligan eller flyttar sin boll närmare till hålet. Vår son stormtrivs tittar på pucken plink ner s...

Arduino - Laser Tripwire larmsystem

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att bygga en laser guidade tripwire larmsystem med en utveckling styrelse.YouTube-versionen:Steg 1: delar Komponenter som används i projektet:Development board - SainSmart Leonardo R3Låda - kopplingsdosaTrip w...

Reloj Maker Que Todo Makerspace Debe De Tener (Maker Watch) Laser skär

Les vamos en enseñar como usted mismo puede hacer su propio reloj de Madera cortado sv la cortadora Laser.En nuestro Makerspace siempre nos había faltado un Reloj, hasta que decidimos göra nosotros mismo. En el día de hoy queremos compartir como uste...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

Laser Cut Propeller för RC flygplan och drönare (5 "x 4")

Du vet de gammaldags trä propellrar de brukade använda på flygplan?Hur awsome skulle vara det att ha dem som driver din RC flygplan eller drönare!I detta instructable jag leder dig till produktion proces av just detta; 5 x 4 tum trä propeller. Propel...

Laser skär Death Star

Jag ville göra en modell död stjärna (eftersom, ja, vem gör inte?), men jag ville inte spendera veckor återskapa originalet - jag gillar minimalism; Jag var inte efter en detaljerad rekonstruktion, jag ville göra något som fångat essensen av Dödsstjä...

Laser skär hemstad Map, en stor Sentimental gåva.

Du kan hitta en laser skär karta över någonstor stad, men hur är den lilla staden din familj har tillbringat generationer i? I mitt fall, jag bor 2.500 miles hemifrån, men i fyra generationer, min fars familj har bott i en liten (invånare 3.200) stad...

Hur till: Laser gravör!

Vi har alla sett filmer eller instructables visar upp laserskurna objekt och projekt, och jag är också säker på att de av oss som är beslutsfattare har undrat hur mycket en av dessa maskin skulle kosta. Tråkigt nog någon form av kraftfull skärare sku...

Laser skär sko

Du behöver:1/4" träLaserskärareTrälimMenyfliksområdetSteg 1: Laser CutIngår det .svg .ai filerna och en storlek 8 sko.Dessa kan vara re-storlek att passa olika storlekar, men vi är dåliga på matte, så att du på egen hand.Graverad blå linje, och skära...

LASER skär BOKTRYCK typ

Här är en snabbgenomgång av olika slag för alla som har tillgång till en laserskärare och vill skapa sin egen boktryck trä typ.Steg 1: Skär typ Först och främst inte gör vad jag gör varje gång jag gör typ som är laser skär dem tryckta sidan, med andr...

Laser skär geometriska pennhållare

Du behöver:Laserskärare1/8" träLimSteg 1: Laser CutSkär ut bitar med hjälp av filen "Geometriska pennhållare" som tillhandahålls. Filerna finns i .svg och .ai.Vi använde den 5: e Gen Hobby Laser för att skära vår fil.Steg 2: montera Monteri...

Laser skär kammar

Du behöver:LaserskärareWoodAkrylSandpapper (elektrisk slipmaskin föredrog)Steg 1: filerHär ingår filerna för fyra olika kammar. Filer finns i .svg och. AI. Den. AI-filen innehåller alla versioner av vaxkakorna separeras i lager.Filerna "Lång kammen&q...

Laser skär labyrint

Du behöver:LaserskärareAkrylBallSuperlimM3 skruvar och muttrarSteg 1: Laser CutHär ingår arkivera till skapa båda projekten. Filer finns i .svg och .ai. AI-filer kommer att innehålla alla filer separeras i lager.Båda projekten kan skäras inom en 20 "...

Laser skär trä stående

Material/verktyg3 mm baltiska björkplywood3/4" plywood för dukenAkryl färg och måla borstaPolyuretan klarlackLaserskärareTrälimProgram/programvaraAdobe PhotoshopAdobe IllustratorSteg 1: Ta en bildÖppna PhotoshopGå till Filter > Filtergalleriet >...

Laser skär rörligt Box

Jag behövde en liten förvaringsbehållare för saker som router och Detaljgranskning bitar, lim och andra småsaker som jag använder i min verkstad. Jag gillade designen av en roterande låda, men de som kunde köpas var för stor, så jag beslöt att göra e...

Laser skär Cryptex - pussel Box

Detta projekt har gjorts på en laserskärare som jag använt på FabLab Innovation (http://www.fablabinnovation.dk/)Ända sedan se filmen - Da Vinci-koden - jag har varit fascinerad av cryptex, en liten skala kombination valvet, som bara kan låsas upp ge...