Laser skär trä namn SignVad du behöver:

  • En design idé - jag använde små teckensnitt
  • En dator och grafik program för att skapa pdf
  • Trä - jag använde Ek (igen)
  • Laserskärare - oftast på din lokala fablab/workerspace
Se Steg
Relaterade Ämnen

Barnen bygga - Laser skär sovrum namn plack

Hej! Jag är Hazel, aka Maker flickan. Idag jag ska visa dig hur man laser gravera namn plack för sovrumsdörren med pall trä och en laser skärare/gravör. Detta är en riktigt bra nybörjar projekt eftersom det inte är för lång eller komplicerat. Jag skr...

Laser skär skrivbordsskiva namn

detta är en enkel att göra skrivbordet namn platta, som sitter upprätt på ditt skrivbord. Den kommer i tre bitar, och du måste limma två bitar att framdelen. Jag använde 1/8" baltiska björkplywood, men om du använder en annan tjocklek, du kommer att...

Laser bröllopsgåva - stor Sign

att skapa en stor träskylt (120cm bred) med en speciell bröllop tema meddelande.Steg 1: Materiella beredning Besluta om material att använda för ditt projekt. i detta fall har jag använt några skrot längder av 40x90mm som kommer att vara resawn ner f...

Nördiga hjärtans namn Sign

alla hjärtans dag är snabbt närmar sig, och vad att få det speciella någon? Det personliga och hantverk nördigt namn tecknet som är säker på att ha din Valentine slagen.Detta instructable bör ta mer än 30 minuter och kommer att kosta vid ingenting (e...

Marquee namn sign

Detta är min första Instructable så gå lätt på mig!Även om du gillar detta Instructable, snälla rösta på mig i "Författare Contest", tack.Min dotter ville att jag skulle göra henne en nattlampa så jag letade efter idéer. Hon älskar dans och scen...

Laser skär Office namn plattor

jag gjorde dessa enkla namn skyltar för vänner som arbetar tillsammans. Jag använde enkla Illustrator tekniker att klippa ut och graverar namn plattorna med en laserskärare. Varje namnskylt är 2 "x 8" x 1/4".Gå vidare och prova på några anp...

DIY bläddrar såg skära Plywood namn Sign

Om du inte äger en bläddrar såg och du har ingen aning vad detta mångsidiga del av utrustningen kan göra för dig detta är platsen att ta reda på. Jag är ny på tåget bläddrar såg men jag har fått berätta du jag har sett vissa masters på fungerar med d...

Serietidning namn sign

detta är ett roligt och enkelt projekt som ser riktigt bra ut. Kul för ett barnrum. Jag gjorde det för en superhjälte tema baby shower.Steg 1: material3 bitar av kartong 15 x 201,5 tums Styrofoam stripmaskeringstejplimpennaliten pensel3 - 5 serietidn...

Anpassade NYC tunnelbana mosaik namn Sign

Ikoniska konstverk stänkte i hela New York City tunnelbanesystemet. De pryder väggarna i tunnelbanan posterar i skyltning och försköna subway kakel väggar. Kakel mosaik är en återgång till gamla världen hantverk som användes för att bygga gångtunnlar...

Burning namn sign

dag jag kommer att visa dig hur man bränner bokstäverna i en CNC graverade träskylt.Steg 1: material Material som behövs:TändareWoodSanderSteg 2: Bränna trä Effektivt bränna din trä kan vara utmanande. Det bästa sättet jag funnit för att bränna träet...

Laser etsning terrakotta krukor

jag alltid orolig när jag måste gå ut i staden och måste lämna mina växter i vården av någon som inte kanske vet så mycket om sin vård som jag gör, speciellt när jag har sådan en eklektisk trädgård.Jag kom upp med idén om laser etsning varje planta n...

Hur man skriver ditt namn

har du någonsin velat skriva ditt namn men var inte säker var du ska börja?Kanske du (var):* överväldigad* förvirrad* 2 år gammal* sova* berusade* nyligen bröt båda armarna* bara vaknade* mountainbike* hjärnan prutta* fallskärmshoppning* i brand* på...

Mångsidiga mobila Manipulator Mk 1

Kort beskrivning:Bygga din egen DIY giant robot som spelar piano, ritar bilder, förbereder mat, vatten växter, bedriver ljussabel dueller och mer. Den mångsidiga mobil Manipulator är en avancerad öppen källkod mänskliga-size mobil robotik plattform f...

Laserskurna valnöt smårätter Pick - perfekta presenten till värd(Inna) som har allt

en söt liten tack gåva är i ordning efter en stor middag part. Denna tutorial ska show dig hur man utformar din egen Hors-d'œuvres plockar för att göra en uppsättning eller en en-av-en-slag.Valnöt är ett bra material att använda eftersom det är tradi...

Hur man skapar en bröllop klänning hängare

Att skapa en bröllop hängare med ditt nya namn på det, är relativt enkel och tar inte lång tid.Steg 1: Börja med dessa objektBörja med roterande verktygen trä hängare - jag köpte detta en från ikeaen linjaloch laser skär akryl namn i valfri färgoch e...

Namn pussel - Laser Cut

detta är en stor personlig present till en liten en i ditt liv. Det är färgglada, pedagogiska och mycket personlig. Lätt till layout, bygga och måla. Laserskärning ger en perfekt passform varje gång.Steg 1: InspirationMin väns dotter kommer upp till...

Skydda din Maker tillgångar! Laser skär Sign

I en tidigare Instructable berättade vi historien om våra makerspace träbearbetning område. Även om inte färdig än, är utrymmet redan typ av awesome - vilket innebar att vi behövde få en tecken upp där och tala om vem det tillhör. Vi har inte ens fåt...

Laser skär akryl tror skrivbord Sign

jag har alltid gillat Thomas J. Watson citat "alla problem i världen skulle kunna lösas lätt om män bara var villig att tänka" så jag tänkte jag skulle göra en laserskurna akryl skrivbord skylt med ordet "Tror".För att skapa skylten, j...

Anpassade Laser skär Office Sign

anpassa tecknet för alla typer av företag, hem, eller på kontoret. Använder en laserskärare kan du få precision detaljer och skapa ett unikt tecken för ditt företag. Denna skylt är för Display teamet på RadiumOne.Processen för att göra detta tecken:...