Laser skurna Zip slips fågel hus (inget lim!)* Detta projekt var mycket, mycket av workand kostade mig 1000 zip band. Alla som röstade och hjälpa mig komma till finalen tack så much.*

Detta instructable till skillnad från de flesta av mina andra har utformats med en sak i åtanke "ZIP slips utmaning" och vill göra ett ambitiösare projekt än några av de tips som kom in så långt. Zip band att vara stark, flexibel och billig och viktigast för mig med detta projekt, slips/bifoga objekt som gör att jag kan producera en nr-lim-design. (Också eftersom Tensol-12 är dyrt)

Se Steg
Relaterade Ämnen

PVC fågel hus

FÖR fågelhuset måste 6 90 graders sida utgångsanslutningarna, 6 TEE-kontakter, 2 armbåge kopplingar och 4 45 graders kontakter. För isbildning du behöver 2 7 tums rör, 2 3 tums rör, 4 4 tum rör, 2 rör längden på vad du ska hänga fågel hus på, 2 3,5 t...

Skapa lim-mindre samverkande laser skurna delar med sketchup slicemodeler

Med att använda Google sketchup och slicemodler plugin cut det är möjlighet att skapa laser 3D-former som fäster ihop utan lim. Skamlös egen plugg, som de bilden grytunderlägg jag sälja på Etsy.Vad du behöver• Google stetchup• skiva modeler plugin• s...

Zip-slips telefon fall

Detta är min gamla IPhone 4. Som ni kan se, har den inget fall så det finns inget skydd från alla typer av tappar. I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en enkel telefon fall av zip band. Ärendet kommer att lägga till mer grepp på...

Zip slips cuttlebone hållare för fåglar

Cuttlebones är oumbärliga för din härliga sällskapsfåglar, håller de fåglar ben starka och robusta som de ger dem kalcium behövs.Från nu på är "allt" gratis!!. inga mer pengar utgifter för cuttlebones och cuttlebone hållare på sällskapsdjur lagr...

Zip-slips bilverkstäder

detta kanske inte är den mest permanent lösningen på något av dessa problem i min bil men Zip band har komma väl till pass under flera reparationer.I min bil som min radiator fans inte officiellt gjorda för min bil till detta monteringshålen stämmer...

Zip-slips Lounge Chair

Flatpack sitter just nu vid ett vägskäl--populariserades av IKEA och perfekt anpassade till nya tillverkningstekniker, det är redo för att ta en allt större andel av de möbler. CNC routing är en viktig del av denna rubbning, vilket möjliggör global d...

Springles kan fågel hus (tee ise linnumaja)

en dag en tit flög bakom mitt fönster och krävde mat. Jag lämnade några buck vete behinf mitt fönster på subsill och sedan dess har tuttar kommer att äta den. De gör en hel del buller på subsill med fötterna och väcka mig på morgonen så jag bestämde...

Pärlstav ZIP slips uttalande halsband!

Hej!Med detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en rad uttalande halsband av i huvudsak pärlor, zip band, och cross stitch plastmaterial!!!Så långt människor som har sett den tror att dess crazy eller de älskar det men Hursomhelst är det d...

100% zip slips lampskärm

Zip band!Det enskilt viktigaste objektet i någon persons arsenal av saker efter att silver-sidig miraklet kallas silvertejp!Zip band är perfekta för reparationer, men visste du att zip band kan göra så mycket mer?Oh ja! DET. MYCKET. MER!De kan använd...

Lastpall fågel hus

detta är ett enkeltGratis byggaFrån en trä pallVerktyg som behövs för1. borra2. hammare3. sawsaw4. Måttband5. bord sågSaker som behövs1. pall2. skruvar och spikarDetta är min första bygga på denna webbplatsLastpallen är 3 ft x 4 ftÄven tho pall var f...

Faux Cactus W / Zip slips törnen

Vill göra en faux kaktus med zip band som törnen? Du har kommit till rätt ställe! Jag kommer att visa dig hur man gör en i detta Instructable :)Jag älskar detta projekt eftersom slutprodukten är söt, använder det oväntade material och dess något anpa...

Hur till sätta fast/restaurera en gammal fågel hus

Har du någonsin haft en fin fågel hus bara falla ner från dess träd? Eller kanske du bara vill ge en gammal fågel hus ett trevligt nytt utseende. Om du gör är denna tutorial för dig. Idag kommer jag att visa dig hur man kan fixa en trasig fågelholk o...

Hur man gör Zip slips snökedjor

Är du fast?Är du ständigt snurrar hjulen?Saknar du verktyg som behövs för att gå vidare med ditt liv?Vet du där du vill vara, men vet inte hur man kommer dit?Jag var på samma väg, men jag hittade min motivation i zip band.Ja, ni hörde rätt folk... zi...

Zip-slips Stand-offs

Vad jag vill dela med dig är ett litet trick som jag upptäckte för städa ledningar, bromsslangar, kablar ect. längs rambalkar, medlemmar, eller var som helst vill du köra sådana saker. Jag har använt denna teknik på motorcyklar för att köra hårt brom...

Zip-Tie - Zip slips Dispenser

jag jobbar med zip band mycket och ofta på höjd. För att hålla sig säker på stegen jag observera 3 kontaktpunkter på alla gånger när klättring, innebär detta någon utrustning att gå in i min verktyget bälte för skjutsen.Jag har ett problem när det gä...

Zip-slips arrangör till bricka montera

Detta enkelt projekt kommer att visa dig hur man monterar en arrangör/penna innehavaren till bricka på mindre än 2 minuter med 2 zip band.Steg 1: Sätta en zip slips i ett hål då få ut från ett annat hål Steg 2: Koppla en annan zip slips för att bilda...

Zip-slips sladd förvaltning idén

Fäst denna idé till en elektriska verktyg för inslagning elektriska sladden när du lagrar dina verktyg.Steg 1: Material som behövs1. 1/4" eller bredare zip binda ca 10" lång2. små skruv och mutter ca 3 MM i diameter3. små plast kabel hängare (bi...

Zip-slips Journal

Gör en supercool journal med zip band!Steg 1: ingredienserMaterial som används i detta projekt.En enkel poppel hobby styrelse, (dimensioner. 25 "x 5,5" x 48 ") kostar runt $6Några thick-ish konst papper (8,5 x 11). Jag gillar att rita och s...

Zip slips avlopp orm

detta är en snabb och enkel kompatibel.under semestern tvättade vi våra hundar i badet, stort misstag. Avloppet blev blockerad och vattnet var mycket långsam att dränera. Som det var semester lokala hårdvara butiken var stängd och som vi har en septi...