Laserskurna telefon StandDetta är en telefon står som är portabel och lätt att använda. Jag gjorde detta med en laser i min skola för att skära i trä, så måste du se till att du har tillgång till en innan du börjar.

Förnödenheter som behövs: 0.115 tum-think trä lim, sand papper

Den ursprungliga idén att skapa en telefon stå kom från ett projekt av aescobar ortega. Nedan är en länk till hennes projekt:

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY lätt telefon Stand

DIY lätt telefon Stand...

Laser Cut telefon Stand

Hej, är detta en laserskurna telefon stativ eller telefonhållare. Min inspiration för detta projekt kom från 0xyJin är utformad för att hålla iPhone 5 men med några ändringar av dimension den rymmer många olika typer av telefoner.Steg 1: Hur det fung...

Homer telefon Stand

Här har jag Homer som en telefon stand för alla Simpson älskare..!!!Steg 1: krav WoodLimAutoCadCorelDrawingLaserSteg 2: Dra Homer Rita Homer på AutoCAD. Det bästa sättet att göra det är att placera en bild av Homer på bakgrunden. Homers behövs. Var o...

Laser Cut telefon Stand multiverktyg

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en laserskurna telefon stativ. Dess liten och portabel och lätt att använda, plus att det har några extra funktioner. Det är enkelt att göra och mycket anpassningsbara för att passa dina behov....

Telefon Stand & hörlurar Wrap (Laser klippa och lever gångjärn)

vad du ser här är resultatet av en massa försök och fel. Jag ville göra en telefon stand med "levande gångjärn." Levande gångjärnen kan ett enda stycke styv materialet att böja.Telefon stativet klipps ur tunna 1/8" mfd styrelsen med en lase...

Laser telefon stand

Detta är en enkel står som du kan använda för att hålla din telefon och som kan passa in i din ficka.saker som du behöver:0.115 tum tjockt trälaserskrivareslipa papperSteg 1: Design Först jag konstruerade min telefon stand med en 3d-modellering av pr...

Lacrosse telefon Stand

För alla som har någon som spelar lacrosse eller som spelar lacrosse och söker en bra idé för dem, är detta den. En lasertryck lacrosse stick telefon stand en idé jag fick från aescobar's Nyckelknippa telefon monter. Detta outgrundlig visar dig hur d...

Levande gångjärn Smart telefon Stand

Detta projekt var inspirerad av 0xyJin's living gångjärn telefon stand: mitt mål i detta projekt var att skapa en liknande, men mindre och enklare, design som skulle kunna passa på en nyckelring (därav hålet längst upp).Min slutliga design, är efter...

Hur man gör Origami telefon Stand

Hej killar, detta är diy papper av telefon stand.it är mycket lätt och stående origamipapper stå...Steg 1: Steg 1: Låt oss börja jag har med papper i storlek 15 x 15... så låt oss början börja göra...Steg 2: Steg 2) Folding & unfloding Vik papperet v...

Universal billig telefon stand

Detta en universell telefon stativet som jag gjorde för mitt skrivbord och även för min dotter så hon kan titta på videor och dans utan att behöva hålla telefonen.Stativ är lätt att göra och mycket billiga du kan ha allt hemma.Låt oss bygga...Steg 1:...

(CPS) CAP telefon STAND

sammanställt av :::: Moksham,idag i detta projekt kan du lära dig att göra en underbar mössa telefonhållare... Om du undrar varför skulle behöver en cap telefon står nu. här är några skäl som kan hjälpa dig att tänka över det...1: - nu om du reser, o...

Multi-Angle Laser Cut telefon Stand

Det är lätt att göra en kartong telefon stå, men min bar efter ett par månader, så jag beslöt att laserskurna en ny knappt robustare material. Samtidigt göra det, jag bestämde mig för att göra ett par vinklar tillgänglig. Jag gillar att ha min telefo...

Hockey Puck telefon Stand-minimalistisk version (v2.0)

för alla er hockey fans där ute, är detta för dig... (och mig). Jag tar dig, en hockey puck mobil enhet stand, version 2. Du kan se min ursprungliga pucken står, som visade sig mycket um, intressant minst sagt. Hur som helst, detta är ett ganska lätt...

Tablet PC stativ / telefon stand

Inget behov av detaljerade instruktioner. Ingen skärning. Kanske lite slipning. Lättillgängliga material.Steg 1: Det finns inte mycket till detta...Och jag är verkligen bara informera om detta eftersom en genomsökning av platsen inte kom upp med någo...

EnV2 telefon stand

jag ville ha en monter för att sätta telefonen i men jag kunde inte hitta en på instructables webbplats så jag gjorde en av knexSteg 1: reservdelslista delar:7 blå stavar4 granit stavar2 grå stavar10 svarta stavar4 blå kontakter5 halvmånar3 brun/oran...

Tryckt trä klocka telefon Stand

Så vad händer om du inte har en 3D-skrivare eller en CNC-maskin? Finns det något enkelt sätt att göra prototyper eller skapa 3D-modeller utan dessa verktyg hemma? Jag har haft viss framgång med hjälp av en crafting cutter (Die skärmaskin) för inte ba...

RGB handgjorda Alien Ware Head telefon Stand

Tanken bakom byggnaden den här hörlurar stannande är själv inspirerad & jag alltid försöka bygga något nytt och unikt för min PC-skrivbord. Jag letar headphone stand & alla head telefon stå ser simples och kostsamman som compaired till sitt utseen...

Brev A-telefon Stand

Använda en laser-skrivare skära jag 1,15 tum tjockt trä telefon ställning som verkar vara två av bokstaven A eftersom jag heter Andrew. Det är enkelt men fortfarande ser bra ut och får jobbet gjort och är robust. Det är i huvudsak tre bitar och kan e...

Business Card telefon Stand

Telefonen står är extremt nyttig särskilt när du reser men det sista du vill när du reser är någon extra bulk som din genomsnittliga telefonen stå för. Detta instructable kommer att lära dig att göra ett visitkort till en monter för telefonen. Detta...