Lastpall dator skrivbordjag fick idén till denna dator skrivbord från att se ett par andra pall-relaterade projekt på instructables. Vi behövde ett skrivbord för vårt hus och jag ville ha en som skulle passa tätt var en gammal garderob som används vara. Så skapade jag detta med något annat än virket från 5 hela pallar och en låda med blandade träskruvar.
Jag skulle säga den enda svårigheten jag hade med det var ta lastpallarna isär och spara brädorna från dela upp så gott jag kunde.
Efter att jag skickade var och en genom min hyvel att rensa dem lite. Jag var inte alltför orolig om det kluvna från att skruvas ihop, läggs den till "gamla pallen" titta jag försöker bevara. Bordsskivan, tillbaka ombord och två sida ben är helt separat hela enheten bara ut tillsammans. Mycket lätt att ta isär och flytta själv. Den har två lådor, två cubby hål och vissa hylla lagring på toppen. Jag hade några bitar kvar så jag också snabbt sätta ihop en anständig liten musmatta.
Jag tror att det visade sig ganska bra. Det ser fortfarande ut som bara en massa pallar skruvas ihop men dess mycket hållbar och funktionell. Plus att det ser "rustik" nog att min flickvän Låt mig hålla det i huset! haha
Jag kommer att publicera en annan instructable för lilla sidan bordet på bilden också.
Relaterade Ämnen

Konvertera dina pussel i en arbetsbänk såg med hjälp av en gammal dator skrivbord

Jag använde dessa instructables som modell:Steg 1: verktyg Gamla dator skrivbordÖgonskyddDremelHammareMejselMåttbandBult och mutterPennaSticksågDrillSteg 2: Hål i jigsaw base Demontera jigsaw basenBorra hålSteg 3: Märkningen datorns skrivbordAnvänd e...

Dator skrivbord från gamla byrå

jag gjort denna dator skrivbord från en gammal byrå plockas upp på en loppmarknad. Jag tog ett foto av dresser innan jag refinished det, men slipning, färgning och några lager lack var de första stegen.Jag tog bort center lådan och monterade en tange...

Snygg, billig dator skrivbord

när sett för en dator skrivbord för mitt hemmakontor, jag kunde inte hitta något som var rimligt prissatt och träffade mina behov. Alla de trevligare skrivbord som jag tittade på var minst $1200 eller mer och var inte exakt vad jag var ute efter. Jag...

Bygga en konkret dator skrivbord.

Så jag har varit sugen att göra om våra bänkskivor med polerad betong, men det är ett betydande arbete. Jag beslöt att först prova min hand på att göra en konkret dator skrivbord. Min huvudsakliga kamp var att jag inte vill investera i polering utrus...

Låg kostnad dator skrivbord

under sommaren bestämde jag mig för jag behövde en ny skrivbord. Efter att ha tittat på många olika skrivbord kostar hundratals dollar som jag tänkte att jag kunde göra en för mycket mindre. I själva verket den totala kostnaden jag uppskatta för att...

Dator skrivbord kabelhantering på billiga

eftersom många av projekt på denna webbplats har hjälpt mig tidigare, tänkte det var dags att ge tillbaka. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Jag har tyvärr inte bilder av de enskilda stegen eller "ens före" bilder. Jag trodde...

Repurposed dator skrivbord

En tidigare dator skrivbord blir en arbetsplats för elektroniskt papper skärmaskiner.Steg 1: Ta en ny titt på gamla möbler.Börja med att identifiera maskiner som du äger som behöver en ny plats. Mäta deras dimensioner, sedan gå och handla. Kontroller...

Dator skrivbord förbättring

jag använde en stationär dator men nyligen ersatt det med en bärbar dator. Eftersom jag aldrig ta det någonstans eller behöver inte flytta den, bestämde jag mig att dölja den bort för att lämna mer utrymme på mitt skrivbord med fördelen av att ha en...

L-formad tråd Rack dator skrivbord

Jag är en nörd.Jag är bra med saker som kan vara fast med ett tangentbord och mus. Jag är inte på något sätt vanföreställningar om det faktum att jag inte vad man skulle tänka en händig kille.Detta projekt startade egentligen av två skäl. Den första...

Lean-Pipe dator skrivbord

Om du vill sätta ihop ett skrivbord som passar alla dina bildskärmar eller andra tech levererar, "lean pipe" är ett bra sätt att göra det! Lean pipe utformades för fabriker för att kunna göra sina arbetsbänkar och arrangera om dem men de vill, i...

Utrymme spara stativ dator skrivbord för två

mina barn ville verkligen en dator. Mest för Minecraft men för andra skäl också. Deras äldre steg-bror köpte en ny dator så jag bestämde mig att se vad jag kunde göra på en rimlig budget med hans hand-me-down.Steg 1: Samla material jag hade köpt ett...

Billiga lätt utmärkt dator skrivbord kabelhantering

Jag arbetade ut ett sätt att få makt styrelser och driver packar under min dator upp från golvet för mindre än $10. Det ser ut och fungerar lite som de dyra kommersiella lösningar som fancy kontor har.Nu irritera kablarna inte mina tår när jag spelar...

Sitta & stå dator skrivbord Hutch

Du tillbringar merparten av din dagtid sittande: arbeta på kontoret eller studera i biblioteket, hemma på natten. Det skulle vara trevligt att byta från sittande till stående ställning utan avbrott i verksamheten, rätt? Detta är möjligt med en sit-n-...

Kyla en sluten dator skrivbord - Ikea Alex

detta är min första Instructable.Jag köpte ett skrivbord från Ikea, den har två ben på ena sidan och ett skåp på andra hus PC tornet med en hylla för tillbehör (modell namn - Alex - http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S09932691/ ). Efter att h...

Anpassad dator skrivbord

Hej, detta är min första av förhoppningsvis många instructable uppladdningar! Detta skrivbord var inspirerad av behovet av att ha mer på mitt finger tips blandat med impulsen av bygga något!(Bild 1) Efter in-och jag insåg hade jag nästan hälften de v...

Solid wood dator skrivbord för endast $50 i material!

Inledning:Min son behövde ett skrivbord att rymma studentrum liv. Som någon som gillar att göra saker från grunden, jag tyckte det lät som ett perfekt projekt... tills jag prissatta riktigt trä (inte MDF :-).Insåg att trägolv kommer i remsor redo att...

Tränga någon dator skrivbord gjort med rör och Plywood

med några rör, montering och en vänster över bit plywood gjorde jag detta fantastiska skrivbord att pryda vårt vardagsrum hörn.Steg 1: Planera & delar Planen var att använda några staket pipe, vissa Kee Klamp beslag och en halv en bit plywood för att...

Cardboad dator skrivbord

Tanken bakom byggnaden denna kartong inställning tas från vår nuvarande setup.this är min dröm setup.this setup görs helt upp från skrot material.i har tillbringat endast 8$ att göra denna kartong setup & som är av lim stick, tejpa & foto trycknin...

BÄRBAR dator skrivbord

jag försökte bygga en liten FÖRVARINGSBOX eller redovisade behållare för alla verktyg och EXTRA utrustning som jag hittade i mitt hus och för att bygga detta jag var TVUNGEN att använda sig av PC ENCLOSURE(C.P.U)...