Lastpall mosaik mirrorjag hade plockat upp en lastpall samma typ som används i min andra Instructable.
Trodde det skulle vara trevligt att ha en spegel med lite kakel på det för ovanför den öppna spisen, så vidare jag gick att välja kakel från min samling och att göra ett mönster som är delvis symmetrisk med mindre skillnader.
Jag använde en all purpose lim för att följa kakel på trä och sidan av spegeln, kom ihåg att om du är limning på en spegel kommer du att limmet torka klart.
Gick ut till några garage försäljning på jakt efter en spegel i en viss dimension och byggt runt spegeln.
Använda kakel injekteringsbruk plockas upp på en loppmarknad också.
Plattor kan väljas enligt de andra färgerna i ditt rum eller utrymme.
Bara något roligt som jag tog som ett litet projekt.
Relaterade Ämnen

Lastpall mirror

en lastpall spegelSteg 1: sätta ihop lastpallen spegeln Denna pall spegel var ganska enkelt.Jag hade en begagnad spegel att jag använt och plockade ett par pall bitar och som dem ut ontop av spegeln.När jag hade önskat utseende jag sedan sätta lite l...

Delaunay mosaik

Konst kan inspirera kraftfulla känslor. Math kan ge kraftfulla svar. Kombinerat, kan de skapa något beräknade och exakta, men ändå poetiska och vackra. I i det här fallet en övernaturlig kraft nerdy, egendomliga godhet som jag vill kalla en Delaunay...

CD-mosaik reflekterande Hat

märkte jag var en stack av riktigt gamla CD-skivor av mitt skrivbord (saker som Encarta 2000, 65 000 Clipart bilder, etc.). Det första jag tänkte var "OOOOHHHH glänsande". Nästa sak jag tyckte var "Hmm, kanske jag skulle kunna göra något av...

Ett jätte lapptäcke och knappen mosaik brev

Denna jätte inledande versal har en platt botten så att den kan sitta på en hylla men denna teknik är bara lämpligt att dekorera en stor bokstav. Med hjälp av en jätte bokstav snarare än ett hela namn har du mycket större utrymme för kreativitet!Steg...

En lastpall Home, Sweet Home

du inte har pengar att dekorera ditt hem. Dont vara i panik, använda trä pallar. Ta en stund att se hur jag inreda mitt eget hem. Slag för min engelska, im från Spanien.Steg 1: Att créate en soffa, måste du först 6 pall. Du kan movit om du vill ha oc...

Magic Mirror kostym

detta är min 2011 Halloween kostym. Det är en fullt fungerande magiska spegel kostym. Det finns gott om resurser ute för att skapa magiska speglar, men jag ville ta saker ett steg längre. Allt som jag hittade var för en anläggning och jag ville hitta...

Mirror-Man Costume

Mirror-Man Costume.. i brist på ett bättre, mer superish namn. Gjort det i 2 dagar, inte så mycket som behövs för detta, och var den bästa halloween-kostym på min stad :D.Låt oss komma in i den.(Om du gillade den Mystique kostym, härs den ' kompatibe...

Renovering: hur till installera metall mosaik väggplattor (rostfritt stål, aluminium,..)

Om du följer denna enkel installationsguide, kan du också sluta med en vacker ny yta täckt av modern metal kakel. Installation bilder här visar mosaik kakel som installeras på en vägg rostfritt stål backsplash, men exakt samma process används för att...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...

Enkelt skapa en Lego mosaik av något!

Syfte:I slutet av detta kort och koncist tutorial, ska du enkelt skapa storskaliga Lego mosaik av exceptionella Lego landskap, (som bilder av tungan fint.), Lego landområden och Lego objekt. ("Objekt" inte börjar med ett "L"! Detta är...

Kul & lätt murare burk mosaik

Jag älskar burkar. Jag har alla möjliga runt mitt hus väntar ett syfte. Jag blev mycket upphetsad när jag visste murare burk utmaningen skulle komma, det enda problemet började jag har var att avgöra vilka projekt att fokusera på. För detta Instructa...

En lastpall = en bänk

Omvandling av en EUR pall i en bänk är en enkel operation, kommer att kosta dig mindre av en euro och relativt kort tid. Villkor för att uppnå ett ergonomiskt sittande är kopplade till dess storlek. Detta instructable kommer att hjälpa dig att bygga...

Bat-låda från en återvunnen lastpall

Nana-nana-nana-nana Bat Box! Detta projekt ger en välbehövlig hem för ofta missförstådda och under-uppskattat flygande däggdjuren. Varför skulle jag vilja att hysa dessa flygande gnagare på eller i närheten av min egendom?Fladdermöss är mycket effekt...

Hur man bygger en lastpall Bar

Lär att bygga din egen bar ut två trä pallar. Bygga en lastpall bar är mycket lätt eftersom de mest intensiva steg är slipning och målning. Efter Skruva ihop båda målade pallar, använda lim och en täta pistol för att limma sten marksten till din bar...

Hur ta isär en lastpall

som en ivrig pall återvinnare w > 100 pallar demonteras & repurposed i sommar, jag är välvilligt inställd till smärtor & frustration för demontering. Men när jag hörde att någon tog 6 hårda timmar att ta en enda lastpall isär när jag gör det da...

Hur man skapar en lastpall skrivbord

detta projekt, även om det kräver lite skicklighet i att använda en "Skil" såg (tyvärr, ingen ordlek avsedd), var ett relativt lätt företag som tog ca 3 timmar från början till slut. Du behöver skyddsglasögon, en Skil såg, måttband, borrmaskin m...

Hur demontera en lastpall utan en såg.

jag tittade på några olika sätt att avveckla en lastpall när en glödlampa gick i mitt huvud och jag tänkte på n. 3: e lag, där det finns en åtgärd det är en lika och motsatt reaktion, så jag tog min låg profil jack och började demontera lastpallen. T...

Hur ta isär en lastpall utan en såg.

jag tittade på några olika sätt att plocka isär en lastpall när en glödlampa gick i mitt huvud och jag tänkte på n. 3: e lag, där det finns en åtgärd det är en lika och motsatt reaktion, så jag tog min låg profil jack och började demontera lastpallen...

Göra en lastpall horn - återvunnet trä som blåser

Göra en användbar horn från pall trä. Titta på video på hur till lägga den ut och göra det och kolla in den relaterade blogginlägg. Detta är min post för lastpall konkurrens, överväga vänligen att rösta om du gillar den....