Lastpallsregistret trä TV konsolProblem: Vi har nyligen remodeled vår källare och fick vår första riktiga TV som var vägg. Dock hade vi inte ett sätt att dölja sladdar och hålla våra kabel-TV och DVD-spelare (egentligen är det en gammal Sony Playstation 3 som jag fått av min bror att använda som en Blueray spelare).


Parametrar: Jag är doktorand med familj och måste spara pengar. För det andra, jag är billigt i alla fall. För det tredje, jag verkligen njuta av återvinning och upcycling samt design estetik med återvunnet trä. Slutligen, mitt motto är "Varför köpa det när du kan göra det?".

Lösning: Bygga en regenererade/pall trä TV konsol. Jag gick för en rustik, konstnärliga ser pall bänk som visade sig nästan exakt som jag ville ha den. Jag hoppas att du njuta av mitt projekt och låt mig veta hur du gör går!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome pall trä TV konsol - $35

Jag har varit på jakt efter en TV konsol som var en liten off beat. Något modernt, låg och lång tid för mitt vardagsrum område. Jag såg ett par bitar på hög slut Möbelbutiker som var bomb-diggity, men när jag kollade priset jag grät. Så jag satt på e...

Platsbesparande TV konsol

Jag gjorde denna TV konsol för en vän som bor i en lägenhet och hade svårt att hitta en enhet för att passa i ett litet utrymme. Totalmått är 40" bred x 24" lång och 12" djup. Titta på min video för att få ett försprång på att göra detta pr...

Min kaffe lastpallsregistret!

Min Coffe lastpallsregistret! video steg för steg---> http://apleskataskeues.blogspot.gr/2014/01/My-Coffe-Pallet-Table.htmlJag youse 2 pall!Steg 1: jag behövde 2 ren Lastpallar!Steg 2: Efter att ha tillbringat med Velatouri rengöras väl, jag började...

Nintendo NES lastpallsregistret

Efter en tid jag presentera dig en ny lastpall projekt jag gjorde för mig och mitt vardagsrum - jag äntligen hittade en tid och slutade något jag hade i min önskelista länge nu: Nintendo NES både lastpallsregistret. Det var absolut nöje att skapa någ...

Atari SX2600 - en ganska komplett Atari 2600 emulering konsol

jag är säker på att flera av er gamla-konsol & case modding fans har sett en viss Atari 2600 fall mod på webb-en som hade lyckats tjäna en ganska framträdande autograf-som för mig, visat sig vara totalt låt-down. Den tunga Sixer använde var slaktade...

Restaurering av en 1965 Sylvania SC773C Stereo konsol

Hej världen!Detta är en guide om hur du återställer en gammal stereo konsol! Jag är en elektroteknik student och älskade detta projekt! Jag tänkte jag skulle skriva min första Instructable och förhoppningsvis hjälpa alla försöker detta själva!Vissa k...

Pol monterade X / Y Static justerbar solpanel konsol

Motivation för detta projekt var att få en solfångare som driver en pump på en guld fiskdamm från marken.Projektet är att göra en justerbar (men statisk, icke-motoriserade) X / Y fäste för en platt panel solfångare. Detta fästet inte "follow the sun&...

Hur man bygger en konsol kabel för Universal PCB.

The Universal PCB (UPCB för korta) projektet startades för att tillåta en enda spelenhet, särskilt bekämpa pinnar, på så många olika konsoler som möjligt. Information om projektet finns på följande tråd i Shoryuken.com Forum: Shoryuken.comSpelkontrol...

Spela/inspelning wii (eller andra konsoler) på din dator

detta är en guide om hur man spelar någon konsol på datorn.Ingen emulatorer kommer att användas, i stället använder vi den ursprungliga konsolen. För emulatorer måste vara någon annanstans.Om du är spela dem på din dator, med mycket bättre kvalitet ä...

DIY Gamebit skruvmejsel för att öppna Nintendo, Gameboy, SNES, N64 & Retro konsoler

nyligen med retrogaming och vintage videospel bommen, en del människor klagomål om att Nintendo använder någon form av icke-standart säkerhet skruvar på sina konsoler och spel som NES, Gameboy, N64, SNES och i konsoler som N64, SNES, Virtual Boy, etc...

IKEA DJ-konsol

UPPDATERING 2015Några av Ikea möbler bitarna har bytt namn och mått och jag vet inte om du fortfarande kan göra detta. Men ta en titt i kommentarerna nedan - det finns några utmärkta nya mönster med två 4 x 4 Kallax hyllor med ben och en bordsskiva.J...

Ansluta en konsol till en DVD-spelare!

Någonsin velat ansluta konsolen till något som din DVD-spelare så du kan ta det på språng?Jo, är det verkligen lätt. Jag ska visa dig.Steg 1: Saker som du behöver. Saker som du behöver:Vilken konsol som du väljer: $?DVD-spelare med AV försäljningsstä...

Gör en konsol luftfuktare Wicks eller fristående luftfuktare

Det hela började som ett projekt att bygga en veke en gammal konsol luftfuktare. Se 2: a foto. Veken är på topp. Vekar inte längre tillgängliga lokalt och skulle kosta en hel del att köpa online med frakt. Jag hittade också detta fungerar mycket bra...

Väggen (väggen montera ditt spel konsoler / skärmar / enheter)

Det är minimalistisk, tar upp mindre utrymme och estetiskt tilltalande, åtminstone för mitt öga.-Inga kablar sprang bakom väggen.-Alla komponenter hålls av rätvinkliga hörn hängslen eller anpassade konsoler besprutas med Plasti-Dip så de komponenter...

K'nex Nintendo Wii-konsol.

Hej detta är min nintendo wii konsol som har falska diskettenhet och en falsk öppna sd-kortplats. Wii-konsolen var min egen idé och det tog ca 1 timme att utforma och utan tid sortera bitar. Det gjorde jag eftersom jag behövde för att göra en annan k...

Hur fästa ut en konsol kabel för installation på en MC Cthulhu

detta Instructable kommer att omfatta hur pin ut en kabel. MultiConsole "MC" Cthulhu styrelsen kan fås att fungera med ett stort antal olika konsoler, men för MC Cthulhu att plugga in i konsolen, en kabel med särskilda formade därför måste anslu...

"Nycklar invasion" lastpallsregistret

efter ett tag är jag tillbaka med nya lastpallsregistret :D Här är inspirerad med tangentbord (och återvinning naturligtvis) som ett verktyg vi lätt tar för givet. Jag fortsatt god praxis samlat under senaste månaderna och lagt till några nya idéer -...

Lastpallsregistret DIY

Här är ett roligt projekt som min pojkvän gjorde, att jag vill dela med dig. Han ville verkligen göra ett matbord med endast hjälp av "överblivna" material. Jag verkligen gillade denna idé och bestämde sig för att dokumentera projektet och förva...

Från en trälåda till en Retro konsol

Min fru nämnde att hon ville spela spel som hon växte upp med igen, och med vår lilla en blir större, jag trodde det skulle göra en bra julklapp till henne och vår familj att bygga en lite på hyllan konsol.Detta var mitt första försök till något likn...