Lätt att göra lätta multi-purpose tyvek bagjag fick insperation för thisproject samtidigt sätta bort städa mitt rum, min mamma hade nyligen gjort några inköp på nätet och hade några tyvek kuvert liggande. Jag försökte göra det med så få material som möjligt att göra det enkelt att reproducera.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur att bada en råtta, THE trevligt, inget krångel sätt

Överallt jag ser, ser jag traumatizing instruktioner om hur att bada en råtta. Genom att fylla i badkar eller sjunka, doppa dem i vattnet och ta hand att råttan inte repa din arm öppna försöker klamra dig fast på för brinnande livet!Det är Ok ändå, k...

Multi-purpose Plywood Robot prototyper Base

Varför spendera din spänn på färdiga metall eller akryl robot grunder när du kan göra en själv! Ja, så detta instructable kommer att lära dig hur man gör en plywood robot prototyper grundplattform. Visst du behöver dem när du är nybörjare och vill ko...

Multi-purpose gripen

Detta är en multi-purpose Grip används för att förlänga fan switch drar strängar... För lilla armé leksaker som en bergsklättring leksak... För fiske med lite fisk.Steg 1: Samla leveranser Först måste 4 Gem. En lång sträng och ett gummiband och tejp....

Radio_HEAD soundbox multi-purpose hub. DEADCOMPUTER tävling

listan över material visas på bild noterna av andra JPEG på denna sida.så när jag fick e-post som de flesta av oss får från jag råkade bara lyssna lite musik sent på kvällen och med itunes på shuffle, radiohead råkade komma och så tanken på att proje...

Akut sista minuten multi-purpose panik cookies

när endast en cookie kommer att göra...En flexibel, anpassningsbar cookie recept. Gör grundläggande degen, och sedan lägga till ditt val av extras.Jag gick med tranbär och vit choklad. Vänligen dela din smaker i kommentarerna nedan...Steg 1: akut sis...

Multi-purpose innehavaren från Lotion/schampoflaskor

Kasta inte bort alla tomma lotion/schampoflaskor. Återanvända den och göra multi-purpose innehavare. Du kan använda hållaren för laddning av mobiltelefoner eller för att organisera tyger som kritor, markörer, kammar, borstar.Det är lätt att göra och...

360 graders Multi Purpose ljusa LED-ljus

HejDetta är mycket användbart 360 graders multi syftet LED ljus. som namnet själv kan du hitta information om denna lampa...360 graders innebär denna lampa tänds ljuset i alla riktning.Multi purpose innebär denna lampa kan användas som bordslampa ell...

Multi Purpose Daisy blommor

3 daisy blommor som löser flera syften.Steg 1: Material som krävs för6 kaffekopparTum tejpPennaCraft kniv / saxBevattna färgarLimSteg 2: Yttre blomma Upp en kaffekopp i 9 (efter behov) delar vertikalt och skär den att bilda kronblad. Jag har gett böj...

Multi-purpose avföring (med lagring) från återvunnet trä

en pall som är lätt att bära & flytta runt i huset; har praktisk förvaring också. Allt från upcycled material!Steg 1: välja rätt bit Från den lokala återvinningsstation som jag plockade upp en av de grimiest bitarna. Det hade utelämnats i element för...

Dapper multi-purpose pinky-ring

någonsin hitta under dagen att du saknar förmåga att bära med sig små mängder av saker? Letar du efter lite nya spännande sätt att pryda dina händer samtidigt som den är funktionell? Multi-purpose pinky-ringen löser alla dessa dilemman och mycket mer...

Verktyg med leksaker - multi-purpose stativ

Jag fick idén att bygga en monter av k'nex för min ipad mini. Jag fick ut min samling av k'nex och kom upp med en liten iPad mini stativ. Sedan började jag experimentera med större står för 3-ringpärmar, noter och liknande. Detta är den slutliga mult...

Flera Rack multi-purpose skruvmejsel/verktygshållaren

Detta är min flera Rack multi-purpose skruvmejsel/verktygshållare.Som ni kan se den rymmer mycket mer än skruvmejslar... bara något som kommer att passa eller hänga upp den. Med en hållare som denna, kan du enkelt se om skruvmejsel är rätt chef du be...

Hur att uppgradera eller ersätta din radio

jag kommer att förklara för dig hur du enkelt kan följa dessa steg för att gå från ett lager radio till en som kommer att blåsa öronen med högt dunkande bas. Steg 1: meddelande omslaget runt "radio huvudenheten" dessa täcker kommer helt enkelt p...

Vad att sätta In A fiske Bag

detta är en kort rundtur i min fiske väska... Jag kommer att visa dig allt i påsen och där jag gillar att hålla detSteg 1: Ytterficka Här jag hålla min linje, leatherman och ett ljus par handskar det är också en nyckel klipp där jag lägger bilnycklar...

Att göra en multi-purpose Gympapåse

Idén till detta projekt infördes av min pojkvän. Han är i konstruktion och var nyligen utrustat för en respirator, men hade inget sätt att bära den till och från arbetet. Hans yrke kräver inköp av många verktyg och det kan bli dyrt köpa dem med tre s...

3 anpassade minnen | Multi-purpose

Om du någonsin behöver en liten present till någon, kan kanske det vara en anpassad penna driva.Det finns människor som bär alltid en penna driva.I detta Instructable jag anpassade 3 av mina minnen och gjort dem flera syften.Flasköppnare penna drivaP...

Multi Purpose Plywood TV-ställ

Idén till ställning för vår TV började på soffan. Min fru och jag ofta titta på ett avsnitt av någon serie på kvällen före sänggåendet. Halvsovande i soffan är det en "mardröm" att få upp, borsta tänderna och sedan gå för att sova en andra gång...

Multi-purpose Entertainment unit

1. jag mailade min styckning lista till leverantören och använder en tabell såg de skär det till de exakta mått. Jag torr monterade min enhet.4. jag sedan transporteras min trä till skolan och gav den en lätt slipning. Med 120 sandpapper jag slipas l...

Skapandet av en klistermärke Critter och transmogrification av sin själ till en multi-purpose digital fil (aka skärning, scanning och Live-spårning i en vektor fil) - Jag gjorde det på TechShop San Jose

jag upptäckte nyss att jag inte kan dra tillräckligt väl för att tillfredsställa mina egna förväntningar, men jag har alltid varit riktigt bra med mina händer. Jag jobbar på ett FedEx-kontor, och märkte att när vi ser ett paket, systemet skrivs bara...