Lätt att göra - Mini bedöva pistolHej alla
Jag har velat göra detta projekt under en tid och jag har slutligen lyckats få mina händer på rätt typ av gas lättare att dra isär!
Nu denna sak kommer inte att slå dig men det ger dig en bra gamla chock - särskilt om du hacka den och lägga till lite mer makt till den.

Detta är ett riktigt enkelt projekt som alla med lite lödning färdigheter kan göra. Allt du egentligen behöver är en "kontinuerlig piezo elektriska sparker" som tar ett batteri. Dessa används för att tända gas BBQ, värmare, etc och kan köpas från Amazon eller Ebay. (se länk i steg 1)

Kom ihåg att vara försiktig - det är El afterall och jag inte kommer inte någon att skada sig!

Säger att det finns inget bättre än att zap din bror på röven och se honom hoppa!

Kolla in videon nedan
http://youtu.be/fIh5bVoBzvk

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tankar på att lämna min älskade trädgård

När jag skapade min trädgård, gjorde jag verkligen det inte med avsikt att 1 dag lämnar den. Livet tar oss en annan hand av kort vid olika tider på våra liv och jag vill aldrig vara emot att ändra. Jag lämnar Santa Barbara och kommer att flytta från...

Anpassa elektroniska trummor projekt för att interagera med min Lunetta öppna patch CMOS buller maskin

Jag har tillbringat de senaste 9 månaderna bygga och förbättra min Lunetta CMOS baserade buller synthesizer. Det gör några imponerande ljud, men en sak jag har missat är slagverk. Jag lurade runt med flera grundläggande trumma kretsar men ingenting v...

Hur man spela bas att köra min bil

här är en snabb lektion om hur att spela bas att köra min bil av Paul McCartney och The Beatles. Om du har några frågor på denna lektion chef över till min hemsida hur man spelar bas och Använd kontaktformuläret....

Hjälmen monterade LED-ljus? -att ha det min väg!

Steg 1: Och sedan kom upplysningFör hela artikeln och andra prova http://bikeaccessoriesreviews.com/ ).För några månader sedan hörde jag om DealExtreme. Ordet gick att de gör gratis transport, aldrig sinne i orderbeloppet, och att de har en pengarna-...

Att skapa en Mini strykjärn

om du gör något belopp av sömnad, en sak du lära dig är att om du vill din färdiga produkten att se bra ut, du måste trycka när du går. Om du har ett litet område för sömnad, kommer att du hamna gör som jag har gjort, och ange din strykbräda och stry...

Min signatur nerf pistol

så jag har inte gjort en Instructable på mycket länge och jag tänkte att jag borde börja göra dem igen så här är det avspark för en lång rad av nerf relaterade instructables min signatur nerf pistol och hur detSteg 1: kropp du behöver kroppen av en n...

Mini tändsticka pistol - klädnypa ficka Pistol

i detta projekt tar vi tråkiga gamla klädnypor och upp-cykling dem in i kraftfull matchstick & tandpetare skyttar, som kommer att sticka till äpplen, och lob hetsigt dart över 20 fot.Steg 1: Titta på videon!Detta projekt var inspirerad av instructabl...

Min bit Pusher / Pistol

efter att göra bit pådrivaren jag bestämmer mig för att göra min egen anpassad bit pusher så här är detSteg 1:Steg 2: mekanism Med 3 band järn syn och t kuk handtagSteg 3: Huvuddelen Main kropp är fortfarande den samma utom för de förkortar fat (bild...

Knex utrustar av kriger snäsa pistol och ny bränning systemet med min motorsåg pistol

detta är den snub pistolen från utrustar av kriger det har en mag som håller bleu stavar det skjuter runt omkring 20 till 30 fotDet ser verkligen wel jag troroch även är här det nya bränning systemet från min motorsåg pistolGlöm inte att betygsätta o...

Min nya knex pistol

ok detta är min nya knex pistol dess min första bössa så snälla ge kommentar om vad jag gjorde fel eller gjorde bra.känner mig gratis till mod det och Visa bilder då snälla.q. Vad betyder det skjuta och hur långt?a. det skjuter 2 vita stavar som 15 f...

Min nya plasma pistol

detta är min helt ny pistol inte moded eller någon sak. im går att lägga upp en video på you tube och på här. !!! hoppas ni gillar det!VideoOgiltig film: http://ca.youtube.com/watch?v=4Kvp5WMtPMISteg 1: fat cover 1. bygga dettaSteg 2: hantera och han...

Min groda Gig/pistol

** jag kommer att uppdatera denna dag eller tm med bättre bilder och några videor ** Hej detta är min första instructable så bär med mig. Tillbaka när jag var i årskurs 7 hade jag en genial idé av gigging grodor i stora skogen och damm nära mitt hus....

Pocket-sizet mini pneumatiska dart pistol

jag ville ha en luftpistol, men jag har inte PVC rör och ventiler, så jag gjorde detta!Det skjuter allt vad du passar i att leda i rör. (BBs, potatis cylindrar, TicTacs)Jag gjorde också en special dart för det. (Att varför det är dart pistol)http://w...

Att gå med min PC Gaming steg för steg | DIY | av fjällande Dragon

Detta är en annan av mina hobbies som jag älskar att göra annat än spela TV-spel och göra hantverk jag hoppas du gillar det eller tycker det är användbart.Steg 1: Paket levererasNästa sak vi se kommer att egenskaperna hos varje komponent.Steg 2: Steg...

Att göra Mini Apple omsättningar

dessa är mini två-bite apple omsättningar som de du skulle få i snabbköpet, men hemmagjord. Ett äpple omsättningen är en liten bakelse med äpplen inuti som en mini paj.Steg 1: ingredienser • 1 kopp mjöl•1/2 tsk salt• 1/3 kopp 1 msk förkortning• 4 msk...

Föröka växter på ett enkelt sätt... Med lätt att göra Mini-växthus

en gammal praxis för många trädgårdsmästare har alltid förökningsmaterial från friska exemplar å. Av uppenbara skäl är att spara pengar, men det är ett bra sätt att öka landskap växterna behöver man täcker ett visst område. Du vet också vad du får so...

Att göra min Mbira (tumme Piano)

detta var ett experiment som jag genomfört - gör en Mbira eller tumme Piano av några saker som jag plockade upp på sparsamhet butik.Steg 1: Steg ett - samla mina material Först gick jag till affären och här är vad jag plockade upp:En solid wood salla...

Att göra min vantar Cabriolet (flip-toppar)

när jag var på jakt efter min senaste mönster för ett par stickade vantar, jag ville ha ett par av konvertibler i stället rakt upp vantar eller Fingerlösa vantar. Tyvärr kunde jag inte hitta något jag gillade... Detta är hur jag löste mitt mönster.Du...

Itty-Bitty Bungees: Att göra mini chock sladden från gummi armband

På Eureka fabriken, vi delta och ställer ut på en hel del gemenskap evenemang, första turneringar och professionella konferenser och konferenser. På alla av dem är märkesvaror kisel gummi armband gemensamma swag, distribueras lika mycket, om inte mer...