Lätt att göra Ninja kostymvill veta hur man gör en ninja kostym med bara minuter att skona ja då är det för dig
Jag kan undervisa jag hur till gör en ninja kostym med endast 3 t-shirts
Så Läs nu!!!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Konsten att bli en Ninja

jag har forskat konsten att Ninja i många år och nu kan jag berätta att detta inte är så enkelt som du kanske tror. Bli en Ninja kräver färdighet, skicklighet du inte kanske har. Jag kommer att lära den skickliga att använda att färdigheter som jag n...

Instruktion för att göra robotar kostym

Design av dräkten måste visuellt både ser bra och baserat på de mest perfekta, den senaste möjliga framtida robotics tekniken. Det är därför kostym har att företräda roboten som anläggning och skyddande struktur måste vara exoskelett och mekanisk kra...

Lätt Ninja kostym (valfri storlek)

Steg 1: Masken Första du tar en svart T-shirt och satte den ut efter att T-shirt på med etiketten på ryggen få framsidan av kragen upp framför näsan och öronen då baksidan av din skjorta som skulle lineup med midjan dra den över huvudet och justera d...

Nr-sy att hitta Nemo clownfisk kostym

min dotter älskar Hitta Nemo, så när hon bad att gå Bus eller godis som Nemo, med sin pappa klädd som Marlin, jag piskade upp dessa super enkla nr-sy clownfisk dräkter från orange tröjor, vissa ansåg att billiga och Varmlimma!De är riktigt lätta, jag...

Enkel att göra Elf kostym - bra för Jingle Bell körs

så min familj är lite konstigt, och har fått ganska in lokala kul löper (5K, 10K, maraton) - naturligtvis finns det alltid en Holiday Fun run- och vem vill inte klä upp för det.Jag tittade över för en trevlig Elf kostym för mina barn till slit- och d...

Att göra en Cat(?) Mask med glasfiber

jag är inte ny på Instructables, men jag tänkte att det är på tiden att jag får ett konto och ge tillbaka till en webbplats som har gett mig så mycket inspiration och information. Detta är mitt första inlägg, så alla kommentarer och kritik är välkomn...

Gör en Scorpion kostym (Mortal Kombat ninja)

om du vill göra en billig Scorpion kostym (eller någon av de andra färgade ninjor som Sub Zero, reptil eller vem), detta är det perfekta sättet.Jag gick själv var en combo av MK och MKII scorpion. Gula tyget liknar formatmallen MK och ben vakter och...

Teenage Mutant Ninja Turtle kostym (barnets kostym)

en av våra favorit saker är Halloween, i år vår dotter ville vara en banan, då en specialförband dude och då och då och då. Det bästa med att vara ett barn är att du kan ändra dig så många gånger du vill med föga betydelse. Hon bestämde sig (hittills...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

Roligt och lätt att göra kartong segel båt kostym!

Denna 2000-talets värld blir en plats där människor är mer kapabel att skapa och uppfinna nya prototyper. Å andra sidan, kan dessa uppfinningar inte alltid vara den mest effektiva eller nytta för miljön. Denna värld vi lever i nu blir förorenat och f...

Ett snabbt sätt att göra en hastighet båt kostym

Denna kostym var avsedd att bäras av högstadiet år barn. Det är den perfekta kostym för skola spela, Halloween eller klä upp runt huset. Kostym är gjord av slitsade kartong, vilket gör det ganska lätt att montera och demontera. Eftersom det finns bar...

Att skapa kostym Armor med Pepakura

Hallå där, tillbaka igen med en annan Skyrim instructable. Först vill ut jag bara säga detta inte är 100% spelet korrekt, det är ganska nära och precis vad jag ville. Detta projekt tog mig ganska lång tid att slutföra och totalt sett kostar ca $100.I...

Att göra Faux Feathers för kostymer och rekvisita

jag hade två eller tre projekt på ritbordet som krävs fjädrar. Mestadels stora svarta fjädrar.Efter nästan ett år försöker hitta storleken jag behövde färg jag behövde och till det pris som jag ville betala - jag var redo att ge upp.Sedan en ganska g...

Att göra en Minion kostym!

Alltid ville förvandla till en Banana-loving-evil-scheming-yellow-mass-of-cuteness? Jag vet att jag gör. Så är detta dokumentationen av hur du gör din egen full storlek minion kostym!Steg 1: Samla ditt material Så för att göra denna kostym behöver du...

Mortal Combat kostym

Så Hej alla... Dess varit på länge för skum-Smith... Jag har en ny instructable att alla kommer att älska och för de gamla klassiska retro samlare/spelarna där ute, är detta för er!!!Jag har varit upptagen med en massa grejer och Larping nyligen och...

Mutant Cyborg pumpa Halloween kostym v1.3

i år bestämde jag mig att göra undantag från tråkigt praktiken köpa standardiserade Halloween kostymer för mitt barn och bygga dem själv. Detta Instructable är för den som jag byggde för min son. Jag hoppas det inte är intressant bara för att det är...

Halloween kostym Tricks

Jag älskar att göra kostymer men de måste vara billig och använda vanliga material. De bör också vara ganska lätt att göra.Steg 1: Det handlar inte om hela kostymDet handlar inte om att göra den kompletta kostym. Det handlar om några enkla idéer att...

Hur: Casey Jones T.M.N.T. kostym.

Detta Instructable kommer att försöka visa dig hur jag skapade min awesometastic Casey Jones fan kostym.Casey Jones är en medborgargarden crime fighter från Teenage Mutant Ninja Turtles universum, och enligt min åsikt den bästa karaktären.Nu, det fin...

Tips för motvilliga kostymör

Mycket som jag hatar postorder kostymer med alla deras klichéer, Billigt tyg och usel konstruktion, anser jag kluven om hemlagade sorten.Jag har dåliga minnen av dagar tillbringade släpa på någon älskling liten sak bara att förkastas högt av ett omby...