Lätt balsam fannu är sommar och vår stad är riktigt varmt! Jag arbetar i ner stratum och dess kylare är skadad, så jag är i varm luft. Men jag lär dig en enkel lösning för denna tid många år ålder. Det är en lätt och verkligen balsam fläkt. Jag gör det med ett papper och det hjälpa mig fram till den svalare blir fixa.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till göra hög kvalitet naturliga bivax läder polska och balsam

år sedan, när jag började arbeta med läder skulle jag ofta använder kommersiellt tillgängliga puts på butikshyllorna, eller egenutvecklade blandar hittade på läder hantverk butiker. De slutade att vara ganska dyra, men mer så, de varade inte mycket l...

Arduino temperaturreglerade Fan

Jag och några medlemmar har beslutat att för sommaren, skulle det vara fördelaktigt att skapa en fläkt som tänds vid 70 grader Fahrenheit och fortsätter att öka i intensitet med värmen. Så det är vad vi gjorde. :)Steg 1: Gears Det första vi laser skä...

3D tryckt fönstret rutan Fan hyllor

Box fans är min gå-till kylning för varma sommardagar. Det irriterande är att göra dessa stativ av windows till ger optimal luftflöde från utanför. Jag gjorde dessa 3D tryckta flyttbara fönster hyllor att sätta min box fans perfekt vid fönstret utan...

IronMan Fan kostym

Min son är ett stort fan av Iron Man och ville göra en kostym för Halloween. En låda med isolering prover och några varmt lim pinnar visade sig vara perfekt katalysator. Arbetar frihand han helt enkelt skära upp provet med sax och sedan limmade varm...

Kyoshi Metal Fans

Om du är bekant med Avatar: The Last Airbender serien, du vet vem Avatar Kyoshi är: äldsta levande avatar, med de största fötter, som fick saker * gjort *. Okej, så kanske några av hennes gärningar inte funkade på lång sikt... men ändå, vem skulle in...

12V till 7v Molex Fan Switch

när du har hög prestanda fans [hög CFM och statiskt tryck] dina fans tenderar att vara ganska bullriga [över 20dBA] när du använder dem på 12v. Jag kommer att visa dig hur man gör en enkel 12v till 7v växel så du kan tysta dina fans på efterfrågan me...

Eclipse Fan

ett nytt ta på återvinning njutaSteg 1: MaterialStark plastMint behållareSwitch och batteriMotorTejpMarknadenSax eller knivSteg 2: jag återanvänt en trasig motor och tråd från en leksak så först måste du rengöra och fixa delar. När uppgiften är klar...

Elegant Silk Fan

Svalka dig med en elegant silk fläkt! Denna slätt siden fläkt är dekorerad med FabricMate® tyg färg i en penna med en mycket enkel teknik. Silk fläkten är en perfekt duk att måla på och färgar inte blöda trots att de visas perfekt på båda sidor av si...

Lägenhet storlek skänk med koi fanér bildmässigt inlaga - CNC och Laser

de flesta vitrinskåp är ganska stora djur. Jag hade en begäran att konstruera en förminskad ner sideboard som skulle passa i en lägenhet eller liten matplats. Vi skulle också en dramatisk accent pjäs. De bildmässiga inlays skapades med en laserskärar...

AC Booster Fan

Booster fan att öka luftflödet till baksäte.Steg 1: Delar som behövs 80mm PC fläkt, jag använde en extra jag hade men den högre CFM desto bättre.12 volt mobiltelefon billaddare.Några flätor för att ansluta laddaren till fläkt.En plast kabel rem.Lödte...

Altoids Tin Bärbar Fan

har vi en Altoids tin, och en vattenflaska. Vad kan vi göra med det? Varför inte göra en fläkt? Det är vad jag gjorde. Jag utnyttjade kurvan för vattenflaska att göra fläktblad, och en gammal motor att snurra det runt.Jag använde locket på vattenflas...

Kokos - honung - balsam - hår Mask DIY

trött på att torrt frissigt hår? Trött på de besvärliga kluvna hårtoppar? Prova denna awesome hemlagad balsam som fungerar utmärkt. Det är en inpackning, lätt att göra, billig och effektiv.Detta DIY hår konditionering behandling innehåller 2 msk av d...

Kyla ditt hus - hela Housefan & Attic Fan Combo

jag aldrig hem. Jag har många tänker göra, hobbies, arbete, familj, ett litet företag som vi kör. Vi vet alla det som livet. Jag har det äldsta/c systemet i universum. Det kostar för mycket att köra och det dosent kyla huset. Jag kan lämna den på hel...

Hand innehavaren fan

Maker namn: Naveen.dMaker utrymme: Banjarapalya E4D Maker utrymmeMaterial:1. trä fred2. fan3. batteri4. motor5. Swich6. wireVerktyg:1. wire cutter2. limpistolSteg 1: Trä fred 1. ta en två trä fred skuren i två fred 15cm som visas i bilden.Steg 2: Trä...

MPAX: Massively Parallel sugkapacitet system aka en DIY hela huset fan

Hus för varmt på sommaren? Inte tillräckligt breeze på natten när du öppnar windows? Den hela huset fläkt är för dig.Steg 1: Vad du behöverNågra 12V PC fläktar (jag använde 20).En 12V SMPS med tillräcklig kapacitet för nuvarande.En extra loft lucka.E...

3D lager faner örhängen "Venearrings"

2014 gjorde jag en fjäder formade örhängen av nötkött ben ben för min fru som en julklapp.Jag verkligen njöt av det hela att göra processen och slutligen se glädje på hennes ansikte och hur stolt hon bär den. Så jag bestämde mig att göra det en tradi...

DODO fallet Fans tillägg

Funderar på att lägga till den extra lilla touchen till berg-och dalbana VR Apps med ditt DODO fall? Sedan prova denna enkla fan lägga på till får känslan som du är ute i fria, njuter av vinden blåser i ansiktet som berg och dalbanan piskar dig omkri...

Fiber Optic Laser Fans

vad är coolt? Fiberoptik.Vad är coolare? Lasrar.Vad är awesome? Brand fans.Thans instructable inspirerades delvis av brand fans och delvis av bionic ballerina.Varje fläkt är gjord av fem fiber optic stavar, upplyst av tilt sensor vara röd eller gul o...

Lägg till leds till din dator Fans

gillar de fans med ljus i dem? Idag ska jag visa dig hur enkelt det är att lägga till LED-belysning till dina fans. Detta kommer att vara kort eftersom det är ett riktigt enkelt projekt. Ta en titt på din fan. Du kan bli förvånad över att finna att d...