Lätt DIY skummande handtvålDetta är min första Instructable och jag hoppas du gillar det!

Jag vet inte om dig men jag älskar den skummande tvål när du tvättar händerna. Det tar väldigt lite ansträngning att få mina händer alla lathered och må bra medan tvätt. Enda är det så småningom avslutas och går ut. Så normalt när detta händer jag generellt kommer att plocka upp lite mer på min nästa resa till butiken. Jag gillar inte att slösa bort plast och kasta denna fina lilla dispenser i papperskorgen bara inte kommer att hända, så jag bestämde mig för jag skulle bara köpa några flytande tvål refill på min nästa shoppingtur.

Tja, refill vätska för den skummande hand tvålpumpen var ganska prisvärda och jag köpa inte den, jag beslöt att försöka ett litet experiment av min egen och det fungerade bra. Det tog några försök tills jag äntligen fick blandningen som vi vill. Vi har använt det här sättet i flera månader nu och använda den sjunka på alla platser i vårt hem. (Du kan se en i bakgrunden av steg 1 på min diskbänk)

Jag hoppas du njuta av denna lilla finess och återanvända din automater om och om igen!

Saker du behöver:

  • Tom skummande Hand tvålpump
  • Koncentrerat flytande diskning (du kan använda vanlig bara lägga mer under steg 1)
  • Vatten från din kran
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY skummande handtvål - spara $$$!

A FiberArtsy handledningLadda ner instruktionerna gratisSom älskar att spara pengar? Jag vet att jag gör! Jag älskar också att göra mina egna skönhetsprodukter som kan vara något komplicerat men det finns inget enklare än att göra ditt alldeles egna...

DIY skummande handtvål

fick jag en av dessa behållare av skummande handtvål för jul. Jag älskade det och behållaren är nu tom. Jag vill ha mer av som tvål, men jag vägrade att bara slänga denna helt bra behållare, för att köpa en. Då jag kom över denna blogg: http://lifebl...

Hur att fylla en skummande handtvål behållare

detta är en metod att utöka livslängden på din skummande flytande handtvål (och behållare).De skummande hand tvål behållarna i fråga har en liten disclaimer på dem om man inte fylla dem med vanlig handtvål eller de kommer att täppa. Detta är förvisso...

Gör din egen löddrig handtvätt och spara pengar!

I detta projekt ska jag visa dig hur du gör din egen löddrig hand-tvätt med vanlig tvål flytande.Detta är vad du behöver;1) skumma hand tvätta flaska (jag använder en Palmolive skum hand tvättflaska)2) Normal hand wash liquid (någon fungerar)3) vatte...

DIY handtvål

detta enkla DIY har själv en flaska fantastiskt doftande handtvål!Steg 1: Soap Bar Det första du behöver är en tvål för att förstora.Steg 2: Shower Gel Du kommer också behöver duscha gel eller flytande bad produkter.Steg 3: Kopp vatten Du behöver vat...

4 spöken skummande eller EVA för Halloween | DIY |---4 Fantasmas de Foamy o goma eva para Halloween | DIY |

material:1 - mallar2 - sax3-tuschpenna eller mörklila4 - Crayola för skummande eller EVA5 - borstar6-penna eller en metall pinne7-akryl svart färg8-gammal matkassar9-silicon pistol och lim pinnar eller kontakta (valfritt) Foamy10- eller EVA White 11-...

DIY skivstång kudde (aka Squat svamp)

I detta instructable du kommer att lära dig hur man gör en diy skivstång-dyna för smärtfri huk isolering skumgummit rörsystem. Tja, smärtfri i nacken åtminstone...Vad jag gillar med denna isoleringsmaterial är att det inte är mycket tjock så barbell...

Skummande tvål-billiga

Detta är en skummande tvål från bakpulver, handtvål, fat tvål; varmt vatten.Steg 1: material Du kommer behöver fat tvål, handtvål, natriumbikarbonat (bakpulver), vatten och karamellfärg (valfritt).Steg 2: före Mix Tillsätt bara tillräckligt diskmedel...

LAVENDEL skummande tvål recept

Hej, killar!Jag ville dela hur man gör skumbildning hand tvål med er eftersom det är så lätt och så givande (jag menar, vem inte älskar bubblor?). Jag hoppas ni gillar videon vänligen favorit, Följ mig, rösta på mig i hem rättsmedel tävling och komme...

Off-Grid Latte: Skummande perfektion med nr el eller espressomaskin

att ha ägt (och blivit bortskämda av att äga) ett par espresso företag ca 7 år sedan, gubbe och jag har blivit alltmer GNIDARAKTIG om kvaliteten på våra hem bryggt lattés.Hemlagad espressomaskiner var otillfredsställande för oss, saknar ånga pressar...

DIY marmorerad Bralette

Ursprungligen på min blogg These Days!När jag läste ärligt WTF senaste papper DIY, trodde jag verkligen WTF. Kan denna teknik användas till kläder?? Så jag ställa ut på min senaste DIY och trodde det skulle vara perfekt för en bralette! Rakkräm marmo...

DIY LED aluminium LEGO

hem gjord aluminium lego med integrerade lysdioder.Eftersom en massa människor gillade min DIY Lego där jag gjorde några aluminium Lego block. Jag beslutat att sparka upp ett snäpp i förberedelserna till en Arduino Lego projekt. Eller bättre, en form...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

DIY med blommor: Potpurri rum doft

Välkommen tillbaka till våra senaste inlägg i serien DIY med blommor. Alla har våra senaste inlägg om att hjälpa dig att se bra ut på den nästa vår eller sommarfest, men denna vecka vi kommer hjälpa dig med något för ditt hem om du är den som kastar...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...