Lätt högupplösta foton tagna från en vy med en enkel metod.Detta korta instructable kommer att visa dig hur man gör en fantastisk högupplöst bild från en sak från en vy.

Denna metod kan också användas att göra super makro fotografi och andra ändamål där du inte kunde göra ett perfekt skott, men från 3-5-10 eller mer bilder du kan göra den optimala bilden.

I detta fall hade jag gjort ett foto från ett kristallint fast på botten av en brytare på labbet där jag jobbar. Den var också inget ljus för en optimal bild, så jag var tvungen att använda detta lilla knep för att göra detta Foto:

Om du är intresserad av lab/kemi fotografi, än besök min blogg: http://labphoto.tumblr.com/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till flytta och åter fästa LCD-band från ett kretskort med en fin Pitch

detta instructable kom från en trasig LCD kontrollmodul ur en modern VW Camper Van. En ersättning för en ny enhet var £400 + LCD-modulen är en del av en kontrollenhet som var nästan oläsliga. Det var verkligen en ingen förlora alternativ, har antinge...

BÄSTA SÄTTET ATT SLÅ PÅ DATORN MED HJÄLP AV ARDUINO OCH RFID || AMAZING

Nu har jag kommer att visa dig hur man gör bästa någonsin med denna modul :DDelar:-Arduino uno-RC522 RFID Module-Taggar eller smartkort för modul-Relä modul (du kan alltid bygga egen med ledde, 5v relä, motstånd, transistor och diod)-Hoppare ledninga...

Trådlös mekanisk avtryckare

Redigera (3/29/2014): När jag först postat detta instructible tidigare denna månad jag beskriva inte vad jag skulle använda denna rigg för eller där mina krav härrör ur, men nu när jag har fått lite film tillbaka tänkte jag dela.Jag behövde ett sätt...

Förvandla ett foto till en brodera

några vänner och jag gjorde en handgjord secret santa gåva utbyte nyligen, den vän jag drog av hatten har denna ganska fenomenal mustasch så jag visste att jag ville göra något för att betona att. Jag beslöt att göra en broderade porträtt av honom.St...

Tips på leverera en professionell PowerPoint-Presentation

har deltagit i ett stort antal nätverk och utbildning händelser fortsätter att förvåna mig bara hur många av dem tar inte de enkla steg som skulle kunna förbättra deras presentationer som saknar professionalism både i PowerPoint design och struktur i...

Hur man bygger en ljus upp kameran nivå för en DSLR

Har du någonsin skjutit i svagt ljus och märkte dina bilder var av nivå? Jo har jag gjort! Jag har gjort en hel del arbete nyligen med lång exponering fotografering och när jag är ute på fältet en gorillapod jag befinner mig kör in här ganska ofta.Ja...

Laptop bakgrundsbelysning reparation

bakgrundsljuset för LCD-skärmen i de flesta bärbara datorer är en kall katod lysrör, vilket egentligen bara ett litet lysrör. Precis som fluorescerande rum belysning brinna de så småningom ut. Till skillnad från rum belysning, är de inte gjorda att v...

Hur man gör egna Sugru suppleant

jag kallar det Oogoo, en billig silikon lera som är lätt att göra. Det kan användas som ett utmärkt substitut för Sugru. Det kan vara gjuten eller gjutna i former. Eller, det kan användas som en gjutning silikon. Det kan färgas någon färg från vitt t...

Mini ansikte skulptur

inspirerad av Folie byst av designer Dominic Wilcox, jag bestämde sig för att skapa en aluminium kopia av mitt ansikte. Om du vill ändra saker lite, beslöt jag att göra det vid 1/4 och 1/8 skala. Detta krävs användning av alla typer av toppmodern tek...

R2D2 - Dark Roast Edition

detta instructable är äntligen klar med åtgärder som nu saknas. Dome och torso täckning avsnitt var lite kortfattat första gången som en av mina SD-kort försvann. Det konstaterades sedan när slita ut vissa golv listerna i köket. Jisses, varför jag al...

R2D2 - Dark Roast Edition - 2.0

detta instructable är äntligen klar med åtgärder som nu saknas. Dome och torso täckning avsnitt var lite kortfattat första gången som en av mina SD-kort försvann. Det konstaterades sedan när slita ut vissa golv listerna i köket. Jisses, varför jag al...

AVR Assembler handledning 6

Välkommen till Tutorial 6!Dagens handledning kommer att vara kort där vi kommer att utveckla en enkel metod att kommunicera data mellan en atmega328p och en med två portar ansluta dem. Vi kommer ta sedan tärningarna rullen från läraren 4 och registre...

Bra vinäger experimentet

Jag har läst många Instructables tyder på många sätt att de rost objekt.Jag har även provat några med varierande resultat, så jag bestämde mig att det var dags att göra en slutgiltig test.Detta är att test.Steg 1: Apparaten Kan detta vara gjort med n...

Snabbis hemlagad majonnäs

hemgjord mayo. Whoopie! Perfekt för smörgåsar, sallader, biff sås och etc. Priset på store majonnäs i butiken är besynnerliga. Plus du har ingen aning vad de brukade göra det. Här kommer jag presentera dig med en enkel metod för att göra hemlagad maj...

Lätt kol elektrod

många alternativ energiprojekt som metalloxid batterier och mikrobiella bränsleceller efterlyser en carbon elektrod. Frasen som ensam är tillräckligt för att stoppa de flesta människor döda i sina spår.Detta instructable visar hur man gör en mycket e...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Observera enstaka fotoner

det mänskliga ögat upptäcker ljus via en familj av proteiner som kallas opsins. Olika former av photopsins är känsliga för olika våglängdsområden, vilket är vad som ger oss färgseende. Rhodopsin är ljuskänslig främst grön-blå, och ger oss monokromati...

Högupplöst panorama fotografi Rig

I detta projekt ska jag visa dig hur man gör en automatisk kamerarigg som gör att du kan skjuta högupplösta panoraman med hjälp av en billig punkt och skjuta kamera. Kamera riggen är tillverkad av tre metallstomme och tre servomotorer. Servomotorer s...

Skapa Cool ser foton

i detta Instructable jag kommer att berätta hur du redigerar dina bilder för att göra original foton = fantastiska bilder!Du kommer att behöva att börja med några bra kvalitet foton. De kan vara bilder av blommor, insekter, husdjur, mat och helt enke...