Lätt hydrauliska maskinerOm du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.

Allt jag gör: LanceMakes.com

I detta Instructable sjuk ' för att visa dig hur man bygger många projekt som använder ett enkelt hydrauliskt system som barn i grundskolan kan bygga. Varje steg kommer att visa dig en av fyra maskiner som använder samma grundläggande mekanism.

Material
Dessa är de viktiga material, men du kan naturligtvis lägga till denna lista.
Hantverk pinnar, craft kuber, kuber med hål, grillspett (mindre än 1/8" diameter), 10 ml luer slip plast sprutor, 1/8" vinyl slangar, Buntband, tejp och Varmlimma.

Första sak första är: hur man gör ett hydraulsystem

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förutsättningslös hydrauliska maskiner

Om du gillar detta projekt, då uppmuntra jag dig att få en kopia av min bok, Gummiband ingenjör.Allt jag gör: LanceMakes.comDetta projekt är mycket lik min andra Instructable, enkla hydrauliska maskiner. Skillnaden här är att eleverna inte visat någr...

Bröllopinbjudningar från Scratch

min fästman och jag är på en strikt budget så vi beslutade att minska vissa kostnader gör våra egna inbjudningar. Jag jobbar på ett tryckeri och de sa att jag kunde skriva ut gratis. Min fästman gav mig fritt spelrum så länge som jag gjorde det gröna...

Enkla super stark hydraulisk kran av FEJV

Detta instructable visar dig hur man bygger en enkel super stark hydrauliska bridge kran med en smalle bit MDF, ett par skruvar och brickor och två sprutor.Kranen kan vara antingen 3D tryckt, laserskuret eller klippa för hand med enkla handverktyg oc...

Enkel pneumatisk maskin

Om du njuta av detta projekt, så jag uppmanar dig att köpa min bok, gummiband ingenjör. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comDetta projekt bygger på liknande idéer från tidigare arbete, men utan användning av varmt lim....

Hydrauliska JudoBots

Om du gillar detta projekt, då uppmanar jag dig att köpa min bok, Gummiband ingenjör. Den är full av mer awesome och ursprungliga projekt tillverkade av hushållens hårdvara. Du hittar den överallt där böcker säljs.Allt jag gör: LanceMakes.comTvå robo...

Laser skärning en hydraulisk kran

Låt oss bygga en kran! Varför?? Orsaken kranar är awesome!Steg 1: Vad behöver vi?Okej, vad vi behöver för att bygga denna kran?? Tja först av allt behöver vi byggnadsmaterial! Låt oss göra en lista!Material:MDF (en platta mäter 600 mm * 400 mm * 6mm...

Bygga en 10 Ton hydraulisk Press

en press är något du inte använder ofta i hem garaget, men när du behöver en, inget annat kommer att göra.Jag behövde för att räta ut en böjd cykel axel och efter prissättning i en maskiner shop (jag har köpt en bil för mindre, visserligen som var 19...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Morgon rutin maskin

Livet går allt snabbare mot en halsbrytande takt, och tid är mer värdefull än någonsin. Om du är som mig och vill krama varje extra andra ut varje dag, varför inte bygga en maskin, en fantastisk, magisk maskin, att automatisera en del av det? Morgon...

Reparera trasiga degen maskin redskap med en 3D-skrivare!

Så din fru bröt din nya degen maskin? inga problem om du har en 3D-skrivare!Titta på videon för att se processen.Steg 1: Hur man görTa det är mätningar efter räkna ut vilka redskap är bruten, exakt så som det är! varje detalj och naturligtvis samma t...

PCB isolering spår fräsning med MyDIYCNC Desktop CNC maskin

Hej där,Tory @ MyDIYCNC här igen för att visa dig en annan cool projekt som är mycket lätt på din desktopen CNC-maskin. Vi ska vara fräsning ut isolering spår till Tom PCB material till manliga rapid prototyping mönsterkort. Med alla de rätta verktyg...

Lätt 3D-utskrifter från Fusion360 till typ A maskiner serie 1

Vi använder 3D utskrift varje dag i vår studio från prototyper, till formella utforskning, slutanvändning produkter det är verkligen vår gå till för att formalisera våra idéer. Som tidiga användare har vi haft att ställa upp med en massa prov och mis...

IRON MAN projekt 5: Kriget maskin finalen (christianwahlberg och vantar för raket).

För finalen av The War Machine-serien, vi gör den sista men mest kul pjäsen...Christianwahlberg och vantar för raket.Du behöver:Ett krig maskin christianwahlbergWar Machine raket handskarPlastidipGrå sprayfärgSvart sprayfärgSilver sprayfärgBullet bäl...

Arcade maskin

för senaste par månader, några vänner och jag har "renovering" en arkad maskin. Vi beslutade att installera en dator inom kabinettet och kör en emulator för att spela klassiska arkadspel med real arcade knappar och joysticks. Jag kommer att ha e...

En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!

Min idé!En av ett slag anpassade rörlighet maskiner för funktionshindrade!Jag har utformat och byggt alla typer av maskiner i förflutnan.Jag konstruerade maskiner för Robot Wars och byggt över 30 elfordon och enheter. För närvarande jag konstruera oc...

Maskin broderi för en Tshirt

jag köpte en massa grundläggande vita T-shirts i olika storlekar på super REA och har väntat på att brodera dem. Jag har en "old school" sömnad och brodyr maskin som inte med blida till stickat. När jag gick med Tech Shop http://www.techshop.ws...

5 minuter spolen slingrande maskin

jag gjorde denna enkla maskin att göra spolarna av ett vindkraftverk.Jag hoppas att detta projekt kommer att hjälpa dig att göra dina egna spolar för egna generatorer projekt.Tack....

Hemgjord tuggummi maskin som fungerar!

Detta tuggummi maskin gjordes av en 11 år gammal och hennes mamma. Det tog en låda, affisch ramar, massor av silvertejp och mycket mer. Bästa är att maskinen faktiskt fungerar. Hon har varit en hit med andra barn!Steg 1: Steg 1 Första steget - att hi...

Gumball maskin kostym att faktiskt avstår verkliga Gumballs

min dotter beslutat att utöva sin kreativa geni i år och ville vara en gumball maskin för Halloween. Jag lekte runt med en massa olika designidéer, men detta är den som i slutändan fungerade för henne. Det är lätt och enkelt att gå in och ta på och a...